Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Bucatarie Internationala: Retete din Noua Zeelanda ( 24 retete )

Clatite (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1220)
faina si praful de copt se cern,
-se bate oul cu mixerul;
-se face o scobitura in faina cernuta si se adauga oul batut; se adauga laptele batut peste ou, se bate la mizer pana se obtine o pasta samntanoasa, incorporandu-se faina dinspre centru spre margine.
-se adauga zaharul
-se adauga untul topit
-se adauga branza dulce
se bate la mixer;
se lasa compozitia sa se odihneasca 30 minute
ca agentul de crestere sa isi faca efectul in compozitia de clatita;
-se toarna in tigaia unsa cu putin unt sau ulei in forme rotunde, de marimea unei mingii de tenis.
caramelul de mere pentru servit:
se taie merele feliate si scobite de partea dura din centru;
se pun in tigaie cu zaharul
se pun pe foc
se adauga putin unt topit sa se faca un caramel pufos toffe (daca se innegreste putin mai mult zaharul, adaugati putina apa ca sa incetiniti caramelizarea)
se pun 3 clatite pe farfurie
se stropesc cu caramelul de la mere si se orneaza cu bucatelele de mere
pofta buna la bebei!
crema de conopida masterchef (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1636)
se taie feliute din conopida
se pune intigaie cu untul topit
se adauga lapte
si se lasa 5 minute la innabusit
apoi se face crema intr-un blender
mai adaugi iun pic de unt in blemder
servesti
(reteta se poate extinde la diverse alimente-mere, pere, morcovi, cartofi, mazare, fasole...)
maioneza bucatarului maestru (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1198)
se amesteca intr-un vas ouale, sarea, praful de mustar si otetul
se adauga gradat uleiul
la sfarsit se adauga apa clocotita pentru a stabiliza maioneza
se corecteaza de sare supa plac
Supa cu turnatei (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2846)
Carnea impreuna cu legumele si putina sare se pun la fiert intr-o cratita. Intre timp se bat cele doua oua foarte bine de preferat cu mixerul pt a iesi compozitia cat mai fina. Se adauga sarea si cele 4 linguri de faina. Se amesteca (mixeaza) pana cand compozitia devine foarte fina. Intr-o alta cratita se pun la fiert aprox 1.5 litri de apa cu o lingura de ulei si putina sare.Cand apa incepe sa fiarba..lasam focul la mic, iar compozitia pt turnatei o punem intr-o punga pe care o gaurim cu un betisor pt frigarui..sau orice altceva in functie de cat de grosi dorim sa iasa...apoi incepem sa-i turnam cu punga in cratita cu apa..mestecand mereu cu lingura pt ca ei se inmultesc f repede si raman la suprafata. Dupa ce toti turnateii sunt gata....ii strecuram si trecem peste ei un jet de apa rece, iar apoi ii punem in cratita cu supa. Deasupra se presara patrunjel tocat si pofta buna!!
Pagina Precedenta  
Pagina 3 din 3

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput