Supa verde cu iaurt grecesc(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1342) Taiati broccoli in buchetele mici, pastaile de codite si ceapa marunt. Bateti bine albusurile cu faina, apoi adaugati pe rand iaurtul grecesc si amestecati pana se omogenizeaza.
Aduceti bulionul la fierbere, condimentati-l dupa gust, adaugati amestecul de broccoli si lasati la fiert 3 minute, apoi alaturati-le pastaile, mazarea si ceapa pentru inca 3-4 minute sau pana cand legumele se inmoaie.
Combinati putina zeama de supa cu putin iaurt, apoi turnati totul inapoi in supa si lasati sa dea un clocot dupa care adaugati tarhonul si patrunjelul.
Dupa ce ati luat supa de pe foc, turnati-o intr-un blender si amestecati pana se transforma intr-un piure. Gustati si condimentati dupa gust cu sare si piper.
Pentru servire puteti presarati cateva alune, semintele de rodii si putin iaurt.
Sfat: Aceasta combinatie de legume este doar un ghid, insa puteti sa adaugati legumele preferate de dumneavoastra.
Supa de legume(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1424) Legumele se clatesc si se curata de coaja, se curata ardeii de semintele.
Cu exceptia rosiilor, taie toate produsele in cubulete mici.
Tine rosiile la abur timp de 2 minute, apoi scapa de pielita, taiele cuburi si impreuna cu legumele punele intr-o tigaie mare.
Adauga ierburile (legate intr-un buchetel) si condimentele, apoi toarna apa, putina sare, piper si cca o ora de fierbere, dupa care se poate servi.