Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

: Cockteil ( 19 retete )

Mexicocoa (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1133)
Intr-o cratita la foc mic adauga pudra de cacao, scortisoara, praful de chili si piperulcayenne. lasa-le la calit pana incep sa-si elibereze aromele, cca 2 minute, amestecand mereu. Cu ajutorul unei linguri de lemn sau un tel, adauga încet laptele de migdale. Ridica temperatura la mediu-mare si adu amestecul la fierbere lenta. Amesteca apoi nectarul de agave si ia cratita de pe foc.

Ia o ceasca sau un pahar mare si scufunda-l cativa milimetri in apa (cu gura in jos) apoi scufunda-l intr-o farfurie de boia de ardei, astfel gura paharului va fi frumos ornata. Toarna tequila in pahar si adauga amestecul de cacao fierbinte. Amesteca cu un bat de scortisoara si degusta in linistie aromele.

Va dorim Pofta Buna!
Cocktail cu capsuni (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1917)
Pentru a prepara acest cocktail romantic, pune 50ml Bacardi rom alb si 50ml Amaretto intr-un blender. Adauga 8 capsuni proaspete, 200ml smantana, o mana de gheata si amesteca pana se omogenizeaza.

Se serveste in pahare inalte garnisite cu o capsuna.
Cocktail cu chilli (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1448)
Pentru sarea de ardei iute: trebuie doar sa amesteci intr-un blender 250g sare de mare grunjoasa cu 4 ardei iuti.

Pentru vodca cu chilli: se taie marunt 2 ardei iuti mai maricei si se amesteca cu 1 litru de vodka; amestecul se lasa cca 5 ore la macerat, dupa care se strecoara inapoi in sticla si se poate folosi.

Pentru cocktail: se pune sarea iute într-un strat subtire pe o farfurie. Amesteca si taseaza bine intr-o cana adanca vodka, frunzele de menta, zaharul si limetele (pastrand o bucatica intreaga). Poti utiliza de asemenea capatul unui sucitor - este mai usor de pisat. Utilizand limeta ramasa, uda marginile paharului si apoi aseaza-le pe fiecare cu gura in sare pentru a acoperi marginile udate. Umple fiecare pahar pe jumatate cu gheata, apoi toarna amestecul.

Va dorim Pofta Buna!
Sex On The Beach (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1907)
Amesteca toate ingredientele intr-un shaker cu gheata apoi toarna continutul intr-un pahat umplut cu gheata. Dupa preferinta poti orna paharul cu o felie de portocala si o cireasa, infipte pe o scobitoare.
Keats Cocktail (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1346)
Mod de preparare sirop: combina zaharul si 120ml apa intr-o cratita la foc mediu, si amesteca pana se topeste zaharul. Elimina cratita de pe foc si lasa siropul sa se raceasca.

Pune siropul rece intr-un blender, adauga ghimbirul si amesteca pana se omogenizeaza. Se lasa sa stea 2-3 ore, dupa care se strecoara printr-un tifon.

Mod de preparare bautura: combina coniacul, otetul din cidru de mere, lichiorul de portocale, mierea si aproximativ 1 lingura din siropul de ghimbir într-un shaker umplut cu gheata. Se agita bine, apoi se strecoara intr-un pahar plin cu gheata. Se decoreaza cu anason stelat, dupa preferinta.
Poinsettia Cocktail (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1471)
Amesteca intr-un shaker vodka, sampania, gheata si sucul de afine. Aseaza ca ornament fasiile de portocale in pahar si toarna amestecul cu tot cu gheata.
Cocktail Pick-Me-Up (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1611)
Puneti toate ingredientele intr-un shaker cu gheata si agita puternic.

Pune o lingura de gheata într-un pahar rece. Se toarna peste gheata cocktail-ul si se decoreaza cu o coaja de portocala.
Margarita cu afine si limeta (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1548)
Combina gheata, afinele, nectarul de afine, apa minerala, limonada, sucul de limeta si tequila intr-un blender si amesteca pana se omogenizeaza.

Frecati marginea a 2 pahare cu lamaia apoi puneti-le cu gura in jos in sare pentru a se prinde frumos. Se imparte margarita in cele 2 pahare si se poate servi.
Julep cu kiwi si menta (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1657)
Zaharul se dizolva in apa calda apoi se lasa la racit usor.

Combina gheata, kiwi, limonada, menta, amestecul de zahar si bourbon intr-un blender si amesteca pana se omogenizeaza. Gata de servire!
Pagina Precedenta  
Pagina 2 din 2

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput