Sos de rosii condimentat(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1374) Se amesteca bine ingredientele si se lasa la temperatura camerei 20 de minute. Se garnisetse cu branza rasa.
Sos de ceapa(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1135) Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pana ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu zeama de carne, amestecand sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sarea, zaharul si bulionul si se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se adauga otetul sau zeama de lamaie si se lasa sa scada, ca sa nu fie nici prea gros, nici prea subtire.
Sos de rosii cu legume(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1185) Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugand faina in timpul prajitului. Dupa aceea se adauga bulion de rosii, se amesteca, se subtiaza cu apa sau cu supa de carne si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Cand sosul este fiert se da prin sita, se sareaza dupa gust, se adauga o bucatica de unt proaspat si se freaca.
Sos rapid cu usturoi(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1595) Se caleste ceapa tocata marunt intr-o lingura de ulei, se adauga morcovul ras si ardeiul tocat (merge si fara ardei). Dupa ce s-au inmuiat putin legumele se toarna deasupra cutia de rosii si jumatate de cana de apa. Se pun condimentele(sare, piper, boia/chilly) si cubul Maggie. Se fierb vreo 8-10 minute pana scade sosul putin. La final se pune usturoiul pisat si se mai tine cca. 1 minut pe foc.