Sos bolognez(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2591) poti sa dai prin robot toate, adica ceapa, usturoi,morcov, telina si le pui toate intr-o oala in care ai pus unt sa se prajeasca usor, adaugi ficatei,carnea si le prajesti pe toate. Se adauga vin, supa, sos tomat, oregano si se fierbe aprox.2 ore pe foc f. mic.
Sos de carne macinata (ragu alla bolognese)(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3705) Se pune intr-o craticioara de 2 l ulei de masline,verdeturile taiate,se prajesc ,se adauga carnea se sareaza,se caleste putin si se adauga vinul,se lasa sa scada dupa care se adauga 75 g de concentrat dublu de rosii se amesteca ,pui apa calda se acopere de 2 ori carnea ,un cub de vegeta(nu cunosc ce exista in tara) piper si se lasa la foc mic 2h jumate -3h.Se serveste de obicei cu taietei lati cu ou(tagliatele) .Eu de obicei fac mai mult si il congelez .pofta buna
ALIOLI(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 4662) se pune intr-un bol inalt,catelul de usturoi curatat, sarea ,patrunjelul si se toaca k batidora(acel mixer care se poate face sucuri sau sosuri)pana se face pasta si apoi se adauga oul si se batein continuare batidora adaugandu-se din cand in cand ulei.acest sos se va ingrosa la fel ca o maioneza ...cu cat puneti ulei cu atat se va ingrosa si se va face mai mult,dar decideti voi cat de iute si de mult vreti sa faceti asa ca va doresc: pofta buna!
Sos Pesto(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1237) Se amesteca bine intr-un procesor de alimente busuiocul, nucile, usturoiul si branza. Apoi se adauga treptat (ca la maioneza) uleiul in timp ce se amesteca. La final se adauga sare si piper dupa gust.
Pe portie contine: 199 calorii, 21.1g grasime si 1mg colesterol