Aperitive si snackuri: Aperitive cu carne ( 4 retete )
Chec aperitiv(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2269) Untul, galbenusurile si vinul se amesteca bine cu mixerul, se adauga faina si praful de copt, se omogenizeaza si apoi se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se adauga parizerul taiat cubulete, cascavalul (branza) ras si maslinele tocate. Se coace in tava unsa si pudrata cu faina(sau cu hartie de copt).
Chec de carne(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2963) Intr-o tigaie puneti un pic de ulei si prajiti ceapa tocata marunt si usturoiul tocat pana se rumeneste, adaugati ardeiul si ciupercile. Lasati totul sa se rumeneasca un pic dupa care puneti rosiile taiate in cuburi mici. Se lasa pana tot sucul s-a evaporat apoi se lasa sa se raceasca. Intr-un castron puneti carnea si mestecati bine pana nu mai are cocoloase apoi adaugati compozitia de mai sus ouale si restul de mirodenii (dar nu si piinea).
Pregatiti doua tavi de paine, ungeti cu ulei si tapetati cu paine, puneti umplutura de carne in tavi, nivelati si presarati paine pe deasupra. Coaceti in cuptorul incins la foc mediu pana se rumeneste deasupra( ~ 45 minute). Dupa coacere se scurge tot uleiul si se pune in containere la frigider.
Chec aperitiv (2)(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1966) Se amesteca toate ingredientele,bine, se tapeteaza o forma de cozonac cu putin ulei si faina si se toarna compozitia. Se coace la cuptor timp de 40-45 min.
Chec aperitiv (3)(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1814) Se amesteca faina cu ouale, uleiul, vinul si praful de copt. Costita, branza si maslinele se taie bucatele mici si se pun in compozitia obtinuta din oua, ulei si faina. Se pune intr-o tava unsa si se baga la cuptor vreo 40-50 de minute(pana se rumeneste) Se taie, felii, cand este rece.