SALATA CU PASTE(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2095) Ardeii se spala, se coc si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit se curata. Separat se fierb pastele in apa cu sare. Se scurg, se adauga branza taiata cubulete, usturoiul pisat, ardeiul copt taiat felii. Se adauga uleiul si se condimenteaza.
SALATA ITALIENEASCA(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2882) Macaroanele si cartofii fierti se taie in bucati, dupa preferinte (cuburi, felii sau taitei). Se procedeaza la fel cu morcovii si telina, apoi se pun toate ingredientele intr-o salatiera si se adauga maioneza cu sos de rosii si condimentele. Se amesteca usor.
SALATA CU PASTE SI CASCAVAL(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3156) Pastele se fierb in apa cu sare apoi se lasa la scurs. Cascavalul, castravetii si marul se taie cubulete, ardeiul gras se taie in fasii foarte subtiri. Maioneza se amesteca cu iaurtul, cu usturoiul pisat si cu zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se adauga peste celelalte ingrediente. Se omogenizeaza si se asaza pe un platou.
Salata cu paste si iaurt(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3365) Castravetii murati se taie cubulete iar ciupercile felii. Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu celelalte ingrediente. Se condimenteaza dupa gust. Se pune la frigider peste noapte.
Salata cu taitei si porumb(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2536) Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se lasa la racit intr-un vas mare. Cand pastele s-au racit se adauga parizerul (sunca) taiat cubulete, ardeii taiati fasii, rosiile taiate cubulete, castravetii taiati cubulete, mazarea si porumbul. Se condimenteaza dupa gust, se aduga maioneza sau iaurtul si se omogenizeaza.
Salata de vara cu paste fainoase(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3882) Pastele se fierb in apa cu sare apoi se scurg. Cascavalul si ananasul se taie cuburi. Mazarea si morcovul se scurg. Rosiile se taie cubulete. Maioneza se amesteca cu 3-4 linguri zeama de compot de ananas. Toate ingredientele se amesteca si se omogenizeaza bine.
Salata de paste cu ton(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1929) Pastele se fierb in apa cu sare apoi se scurg. Ouale si rosiile se toaca cubulete. Tonul se marunteste, salata se rupe cu mana in bucati potrivite iar la patrunjel se rup usor frunzulitele, cu mana.
Se amesteca toate intr-un castron, se sareaza dupa gust si se toarna peste ele sos: mustar, sare, piper, ulei (de 2 ori mai mult decat otet), otet si mult zahar). Se amesteca bine pana sosul cuprinde toate ingredientele.
Nudeln Salat(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2190) Pastele se fierb si se scug. Morcovul, castravetii si ouale se taie rondele iar sunca fasii. Se amesteca toate ingredientele cu maioneza pentru salate, sare si piper.
Salata cu paste si porumb(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 6007) Pastele se fierb in apa cu sare. Mazarea si porumbul se lasa la scurs. Sunca, ciupercile si castravetii se taie cubulete. Toate ingredientele se amesteca cu maioneza, se condimenteaza cu sare si piper si se omogenizeaza.
Salata calda de paste cu legume(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1762) 1. Spala dovleceii si vinetele si taie-le in doua, apoi in felii groase de jumatate de centimetru. Curata cepele si usturoiul si toaca-le marunt. Taie ardeii in fasii fine.
2. Incalzeste doua linguri cu ulei in tigaie, pune usturoiul si ceapa sa se caleasca usor timp de 5 minute, dupa care scoate-le din tigaie. Adauga putin ulei, prajeste dovleceii tot cam 5 minute, scoate-i din tigaie, schimba uleiul si rumeneste vinetele. Dupa ce le scoti si pe acestea, pune rosiile la calit in restul de ulei, fara sa le faramitezi, scurge-le si aseaza-le deoparte.
3. Pune din nou in tigaie toate celelalte legume. Potriveste de sare si piper, presara cu cimbrisor, acopera si lasa sa se caleasca timp de 20 de minute, fara a pune capacul. Adauga rosiile in tigaie si continua inabusirea timp de alte 5 minute.
4. Intre timp, pune la fiert pennele in apa multa, cu sare, aproximativ 10 minute, dupa care scurge-le. Muta-le intr-o salatiera, stropeste-le cu putin ulei si amesteca. Adauga legumele fierte peste paste, amesteca, orneaza cu bulgari de mozzarella si frunze de busuioc, dupa care serveste cat este calda.