Cartofi cu unt si verdeturi(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1946) Cartofii se spala, apoi se taie in patru (dar nu de tot ca sa iasa 4 bucati, ele sa fie putin lipite; nu se inlatura coaja) si se pun pe o farfurie. In “gaura” se pune unt amestecat cu verdeturi si branza. Deasupra se pune o folie de plastic (ca aburul degajat sa ramana) si se da la microunde 6 min.
Mamaliga(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1334) Apa/laptele impreuna cu sarea se pune pentru 2 minute la cuptor. Apoi se adauga malaiul si se mai lasa la cuptor cca 15 min. In acest interval de timp se amesteca de doua ori, nu se acopera.
Garnitura pentru friptura(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1624) Mazarea (fasolea verde) se pune intr-un vas de yena cu capac. Se adauga putina apa si putin ulei, se condimenteaza, se pune capacul si se pune pentru 20 de min la microunde la 650W. La fasolea verde se face si un sos: usturoi frecat putin cu sare si un iaurt .
Vinete cu parmezan(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1309) Se curata vanata, se taie felii. Intr-un vas se bate oul cu lapte. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se trec vinetele prin ou apoi prin pesmet. Se pun feliile de vanata pe farfurie si se lasa la microunde 4 minute, la putere maxima, intorcandu-se feliile o data, la 2 minute. Intr-un vas se pun straturi de sos de spaghete, vinete, mozarella. Se repeta inca o data pana se termina ingredientele. Se acopera cu parmezan. Se lasa la microunde, cu capac, 4 minute. Se mai lasa inca zece minute la putere medie. Dupa ce se scoate vasul se mai lasa cinci minute sa stea, cu capac.
Vita Stroganoff(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1609) Se tine carnea la congelator o ora pentru a o putea taia mai usor felii foarte subtiri. Intr-un vas special de microunde se pune carnea cu feliile de ceapa. Se acopera cu un capac. Se tine la microunde 5 minute la putere maxima sau pana cand carnea nu mai are culoarea roz. Se amesteca o singura data in acest timp. Intr-un vas mic, se pregateste supa. Se adauga smantana si paprika. Se adauga peste carne, amestecandu-se. Se acopera. Se lasa la microunde pana se patrunde carnea si devine frageda, la putere medie.
Cotlet de porc(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1257) Se condimenteaza carnea si se pune la fript in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe cealalta parte si se pune peste friptura amestecul obtinut din smantana, cascaval, ceapa rasa, condimente. Vasul acoperit se pune la cuptor pentru inca 10 minute la 500W.
Piept de pui cu ciuperci(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1369) Pe betele pentru frigarui se infig bucatile in urmatoarea ordine: o felie de cartof, o felie de piept, o felie de ceapa, cabanos, ciuperca. Se repeta. Se condimenteaza. Frigaruile se aseaza in vas, se acopera si se frig 18 minute la 500W. Se scoate capacul si se mai frig 6 minute la 350-400W.
Aripioare de pui(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1288) Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia intr-un vas. In alt vas se amesteca restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se asaza aripioarele intr-un vas, se acopera cu un servet de hartie si se lasa la microunde 13 - 15 minute la putere maxima sau pana se fragezesc.
Pui asiatic(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1458) Se taie pieptul de pui si se aranjeaza intr-un vas, pe margine. Intr-un alt vas se amesteca sucul de mere, sosul de soia, usturoiul pisat, uleiul, amidonul, zaharul, oregano si stafidele. Se toarna in vasul cu puiul si se acopera. Se lasa la microunde 11 - 13 minute, la putere maxima.
Supa de cartofi cu bacon(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1223) Intr-un vas se combina toate ingredientele, mai putin laptele. Se acopera cu folie de plastic speciala pentru microunde, la putere maxima, si se lasa la cuptor 15 minute sau pana se fragezesc cartofii, amestecandu-se o singura data. Se adauga laptele, sare si piper. Se mai lasa 8 minute, cu vasul acoperit cu folie.