Salata de fructe(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1968) Fructele se spala si se curata de coaja.Marul se taie cubulete,iar restul fructelor feliute.Se pun intr-un bol,se adauga sucul de fructe si se amesteca.
Mere cu miere(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1864) Merele se curata de coaja si se dau prin razatoare,amestecandu-se apoi cu restul ingredientelor.
Salata de fructe cu avocado(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3377) Striviti sau mixati un sfert dintr-un avocado mic cu o jumatate de banana mica si 1 sau 2 linguri de lapte. Banana poate fi inlocuita cu o jumatate de papaya (laptele este facultativ)
Mere umplute(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2974) Merele se spala si li se decupeaza deasupra un capacel.Se scoate cotorul si se scobeste restul de miez,care se amesteca cu ouale,miezul de paine (inmuiat in lapte si stors),stafidele si putin zahar.Cu aceasta compozitie se umplu merele,care apoi se aseaza intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet. Se dau la cuptor,la foc potrivit,unde se lasa aproximativ 30 minute.
Piure de gutui cu biscuiti(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 5856) O gutuie taiata cubulete, 2 lingurite de zahar si apa cat sa treaca peste cu 2-3 degete. Se fierbe pana gutuia devine foarte moale, apoi se paseaza foarte bine, se adauga 4-5 biscuiti pisati si cateva linguri din zeama in care a fiert gutuia.
Piure de fructe cu branza de vaci(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 5825) Se fierbe putin faina de biscuiti in ceai,dupa care se pune,impreuna cu restul ingredientelor,in blender.Se amesteca pana se obtine o pasta.Daca este prea groasa,se subtiaza cu putin ceai. Dupa cateva zile se poate adauga si o feliuta (1 cm) de morcov.
Budinca de mere cu gris (orez)(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 4204) Intr-o craticioara unsa bine cu unt se pun straturi de zahar (strat fin),gris(orez) si felii de mar.Se repeta pana se umple cratita,se toarna lapte cat sa acopere straturile si se da la cuptor. Este gata cand grisul (orezul) este fiert.
Compot de mere cu scortisoara(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3851) Merele se spala,se decojesc si se taie feliute aruncandu-se samburii si partile tari din mijloc. Se fierb timp de 15-20 de minute, amestecand din cand in cand. Dupa primele 10 minute de fiert se pune un virfulet de scortisoara. Se lasa putin la racit, apoi se mixeaza.
Compot de gutui(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3132) Se spala gutuia, se curata de samburi si se taie felii sau cubulete, apoi se adauga apa, zaharul, zaharul vanilat si se pune la fiert pana cand gutuia se inmoaie (este bun si pentru bebe pasat si amestecat cu biscuiti).