Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Aperitive si snackuri: Aperitive cu masline ( 4 retete )

Paine cu masline (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1878)
Se amesteca intr-un castron faina, ouale, uleiul, vinul, praful de copt, un praf de sare si se framanta un aluat omogen. Se taie cubulete cascavalul si sunca, se incorporeaza in aluat. Se procedeaza la fel cu maslinele dupa ce li se scot samburii si se taie pe jumatate. Aluatul se rastoarna intr-o tava dreptunghiulara unsa cu ulei, se niveleaza cu o spatula si se introduce in cuptorul incins pt. 30 min.
Pasta de cartofi cu masline (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2187)
Se fierb cartofii si se rad pe razatoarea mare. Se scot samburii la masline si se toaca marunt. Maslinele se amesteca cu cartofii apoi se adauga ulei si zeama de lamaie si o ceapa tocara marunt.
Paine cu surprize (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1504)
Se pune drojdia la inmuiat in apa calduta, se amesteca cu faina, sarea si apa.Trebuie sa iasa o coca mai tare decat smantana, se lasa la crescut cam doua ore intr-un loc cald.
Coca de paine se imparte in doua. Se pune prima parte intr-o tava tapetata cu faina. Se pun peste aluat oua fierte, intregi, sunca presata, masline fara samburi, crenvusti intregi fierti, apoi se acopera cu partea a doua din aluat. Se unge deasupra cu un ou batut si apoi se da la cuptor.
Muffins cu brinza feta si masline (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1647)
Se mixeaza ouale cu uleiul , se adauga , iaurtul , verdeata , faina amestecata cu praf de copt, iar la final brinza , si maslinele. Se unge o tava speciala cu unt si se tapeteaza cu faina , se toarna aluatul , si se coc , in cuptorul preincalzit , la 185 grade 25 minute .
 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput