Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Caise cu frisca si rom Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Caise cu frisca si rom 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 12 caise, 24 capsuni, 1 pahar rom, 150 g frisca
Mod de preparare: Caisele spalate si scurse bine de apa se curata de coaja, se rup in doua, se scot samburii si se asaza pe o farfurie de sticla. Capsunile se spala repede, se scot coditele, se inteapa in cateva locuri, se pun pentru 30 minute in rom dupa care se scot, se pudreaza cu zahar si se asaza cate una pe fiecare jumatate de caisa, in locul samburelui. Cu un cornet se garniseste fiecare caisa cu frisca. Se pun la rece 
Mod de servire: Se servesc reci. 
Timp de preparare (minute): ~ 30 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Marianar 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1115 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Caise cu frisca si rom
» Pepene galben cu diverse fructe
» Salata de fructe
» Salata hawaiana de fructe
» Salata „4 fructe”
» Desert simplu cu afine si capsuni
» Cirese marinate in vin cu mascarpone
» Salata Marocana de portocale
» Desert de vara cu zmeura

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput