Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, ce-si face omul cu mana lui... ardei copt se cheama, nu stiu dc nu e bun furazolidonul, ca doar cu din asta ne-am tratat de diaree pe vremuri si cu saprosan... cert e ca din asta aveam in casa si smecta si cum stiam baietelul ala care avusese diaree 2 saptamani si facusera si parintii si bunicii dupa aia, nici nu am stat sa ma gandesc...oricum i-am calculat doza pe kg /copr si i-am dat doar odata...
catank,e o scumpa ioana ta!cand se face mai frig cred ca fac o placinta de a ta : jumate cu dovleac si jumate cu mar
continuind ideea nesi sunt peste tot....aici erau sa ma calce de vreo 2 ori pe trecerea de pietoni, odata am sarit eu pe o parte ca portarul la fotbal ca ma lovea si nu sunt nici asa multe masini ca in buc, si cica e lumea mai civilizata, aiurea

Mergi la inceput

yasmy, misto amr, mada am auzit ca sunt buni ardeii copti cu usturoi, incerc si eu cat de curand... acum ma duc sa fac o salata mare si 2 oua ochiuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

delia, dupa jumatate de zi de sauna, maine sper sa rup catarul in doua , da, intradevar buni, buni ardeii copti cu usturoi

am vazut si eu acum pozele, super mamici si suuuper copilasi
Strumph, chiar sa sti ca astept cu nerabdare poze cu tine

Mergi la inceput

am papat, acum un ceai verde si diseara doar pepene... ca ieri am papat fasolica cu afumatura si salata de ceapa seara si la pranz am facut pizza cu ansoa proaspat si ceapa si capere deci dezmat, azi mai lejer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Delia, buna idee cu pepenele, cred ca tot asta bag si eu diseara. Acum ma desfat cu o cola-zero receeeee si o pipa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Delia, buna idee cu pepenele, cred ca tot asta bag si eu diseara. Acum ma desfat cu o cola-zero receeeee si o pipa

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

mada, meriti dupa atata caldura... am luat si eu un kg de vinete dar cred ca maine dimi-dimi il fac ca e cald si aici rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna seara! INA asa este ai dreptate, de asta ma gandesc serios sa plec in tarile ploioase!

Mada ai terminat cu coptul, asa calduri si tu stai in bucatarie, e fata mare Cata de mananca singura, si a mea acum nu mai accepta sa o hranesc eu imi i-a lingurita si se serveste singura, da totul pe langa binenteles, dar se invata ea incet.Cu pampersi de apa ai dreptate am cumparat si eu doua pachete, mare porcarie i-am pus unul de proba la piscina si s-a umplut de apa!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

AZI m-am plimbat toata ziua, sunt franta de atata plimbat, am fost la mina de sare de aici, apoi la piscina, apoi la manastire la putna, apoi la bunici si in sfarsit acasa!DEJA NUMAR SI EU ZILELE PANA VOI AJUNGE LA MARE STRUMPHY NE LUAM DE MANA! Ai fost in centru azi la lins vitrine, SOPHIA ce mai face? pup pe amandoua!Pup si toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

yvyana- iertare mami, ...te-am sarit astazi. Multam de randuri, ...regret ca ati ajun in spital....offf cand aud se zburleste parul pe mine, ... Acum macar sunteti mai bine?Ce ati patit? Multe imbratisari si pupici!
madutzatu crezi ca eu nu vreau sa pape ciorbica?am insistat mult, ...si de dimi a papat fructe f putine, ..cand s-a trezit a fost maraita, ...am scos-o un pic afara apoi ciorbica..pas din nou...a vurt san si abia la 19 a baut doar zeama sin supa si cateva bucatele de morcov si cartof . Asa ciuda mi-a fost...o ciorbita buna, ...azi am facut-o...m-am si chinuit cu doua zburatoare sa le tai..offff Am scos-o iar la joaca afra si la 21 mi-a dat pas la branzica cu banana, nici banana simpla nu a crut...a rontait un bicuite...musca si plingea(am tras concluzia ca maselutele sunt cauza)apoi titi si acum a adormit. Atat de maraita a fost ca era cat pe ce sa cedez si sa-i dau nurofen...dar nu sunt ptr!Sper sa doarma bine!
strumphylins vitrine? ei las mami, te rasfeti tu acusi in vacanta. Pup o mamica ambitioasa. Ahhhh tare as vrea sa te vad cand vii in tara... ma dau peste cap si trebuie sa ajung...vad eu cum... Care e data mai exact???
mary- ce plimarete sunteti, bravo voua, asa va vreau!
ailedmulti!
simonaciptu nu mai zici nimic mami? Va pup!

Fug si eu la robotiti un pic...a inceput soata zi servic. uffff bine era cu el acasa...trebuie sa soseasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

SCriu cat de repede pot ca astia imi fac figuri cu netul si seara si ziua,sa iiia gaia.
Mary , bine canu ati patitnimic.Am pAtit- o si eu acum cateva zile,erampe o strada noua cuRAres si tati,ei la 2 metri de mine si ststeam pe o portiune de zid,ca o bancuta si mi- au strigat unii dintr- o masina ca sunt femeie usoara.Apoi i- au vazut pe ei si cred ca si- au dat seama si eram imbracata si in blugi trei sferturi si cu o bluzita mai lunga.Niste cretini,am ramas masca.
Maduta,da mami am multe idei si voi pune si poze cu ce i- am cumparat.Poimaine vreau sa merg pt trusou ca sa il personalizez cu numele ei,vreau sa ii iau si 2 cutiute argintate pt primul perisor si primul dintisor.Delicioasa salata de ardei copti cu usturoi,eu asa o mananc si ii place si lui Rares

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput