Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Off topic: Va rog sa nu exagerati cu curele de slabire! (desi am vazut ca nu e niciun caz asa printre noi)
Prietena cea mai buna a verisoarei mele a murit dupa ce a facut o operatie pt inel gastric. Operatia a facut-o acum vreo 3 luni, vinerea trecuta i s-a facut rau, a mers la urgente si luni a murit. Din cate am inteles, inelul gastric s-a deplasat si a strapuns o vena, provocand hemoragie interna :(((
Poate o fi avut si alte afectiuni medicale, eu nu o stiam prea bine, dar cunosc prea multe pesoane care si-au subrezit sanatatea in urma incercarilor dure pt a slabi.

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

Neatza tuturor

Irinuca, oare o fi vorba despre aceeasi persoana? O prietena era f tulburata saptamana trecuta , spunandu-mi ca i-a murit o prietena de la inelul gastric. De la nerespectarea regimului insa, mi-a zis; cica dieta e foarte severa dupa punerea inelului (caz in care ma intreb de ce ti-l mai pui, daca tot stai aproape 1 an pe lichide si chestii pe sponci) si ea nu la- respectat, a mancat....cam ca inainte. A inceput sa aiba dureri, le-a ignorat, i-a pocnit stomacul, a ajuns la urgente prea tarziu si....dumnezeu s-o ierte.

Ma ingrijoreaza mult aceasta operatie, mi se pare foarte drastica si invaziva.
Imi pare rau pentru pierderea ta, Irinuca.

Mary, mi se pare groaznic ce ai patit. Pe mine m-a injurat unul pentru ca eram pe trecere acum cateva zile. Ce sa zic. Nu cred ca se intampla doar in Romania, dar cred ca se indeseste fenomenul. Soferi neatenti, oameni ne-educati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetelor!

Azi sunt capiata , adica coc ardei capia
Am fost in week-end la tara la ziua socrului, ca a implinit 60 de ani si s-a serbat cu tot familionul, iar la intoarcere mi-au picat ochii la niste ardei capia de pe marginea drumului. Si cum nu aveam ce face, mi-am cumparat 10 kg , acum stau si ma coc, la ce plita mica am cred ca abia diseara ii termin

Ally, distractie placuta la Milano, si drum bun spre tara. Sa va relaxati si sa va incarcati bateriile!

Mandreeac, cu mancatul singura a fost imitatie, nu am invatat-o eu cum sa duca la gura, doar ii repozitionez lingurita in mana cand vad ca o tine incomod. In rest ea singura duce la gurita. La Cristi tineam eu mana peste a lui sa duca la gura dar Cata nu ma lasa, vrea ea singura. Dar nu mananca ciorba singura ca o varsa pe toata, doar chestii mai tari, gen budinca, iaurt, gris cu lapte.
Cat despre analize..nu stiu ce sa zic..Caa a avut dermatita, dar a trecut cu schimbat-ul gelului de dus si cu o crema ff hidratanta. Rares are bubite?

roxy, uitasem sa-ti spun de papersii pt apa, i-am luat si eu Catalinei dar i-am pus doar o singura zi la piscina...cum intra in apa aia se fac fleasca, chiar nu stiu sistemul lor..cum sa mai tina pipi cand ei sunt imbibati cu apa. Apoi cand o scoteam din apa trebuia sa-i dau jos pt ca ii tineau rece la fundulet, cand o bagam din nou in apa..nu puteam sa-i dau iarasi perechea aia fleasca Deci am renuntat la ei, si daca o fi facut vre-un pipi in apa..asta e..nu cred ca restul coplasilor nu faceau , in afara de Cristi care cerea mereu la baie
Mai nasol am patit pe plaja, a facut de 2 ori kk in slip, i l-am dat jos cu totul, am sters-o cu servetele si i-am dat altul curat. Aveam tot timpul al mine o rola de pungulite, am pus slipul murdat in punga si l-am spalat in camera. In piscina nu cred sa-i treaca pe ai treaba mare...

mary, da Cristi era cracanat cand era mic, dar noi ziceam ca seamana cu ta-su , apoi dupa 1.5 ani i s-au indreptat brusc, acum parca le are putin in x

catank, super povestea concediului la mare. Wow ce mult domeati la pranz, mi-ar fi placut si mie Spor la pregatirile de iarna!

Trimit si revin..ca scriu la mesajul asta de 2 ore ...

Mergi la inceput

mandreeac, super frumoase ideile de hainute pt botez. La anul cand voi boteza si eu te voi intreba din nou de ele

ioanales, sa-ti fie de bine concediul! Noi ne-am simtit bine, dar ne era dor si de casa. Vrem si noi sa mai tragem o fuga la munte la sf lui august.

Roxy, poti sa-mi recomanzi un hotel bun in Poiana? Vor parintii mei sa plece 4-5 zile la munte cu Cristi si li s-a pus pata pe Poiana Brasov.

yasmi, da buna idee de cadou, si eu imi doresc sa-mi tatuez conturil buzelor

strumph, nu recuperez nici un fel de somn, ci petrecem in continuare, plus ca vreau sa fac o curatenie generala in casa, si tot nu-mi gasesc timp de asta, vreau sa fac curat inainte de Sfanta Maria. Acum m-a mancatr undeva sa-mi iau sio ardeii astia si ma coc la propriu in bucatarie..nu stiu ce a fost in capul meu ..nu am terminat nici jumatate...

Mergi la inceput

Delia, si eu i-am dat Furazolidon lui cristi, dar dr-ita mi-a interzis..a zis ca nu-i bun..dar nu mi-a dat si explicatia..

irinuka, Dumnezeu sa o ierte!

Mergi la inceput

He-he, am si eu timp de forum si sunt singura pe aici...

Yasmi, cum mai e gradinita ta? ce legume mai ai? aa... si cat te costa gradi particulara?

Mergi la inceput

Abia acum am terminat 5 kg de ardei..mi-a luat 3 ore ..restul intr-o alta zi cu soare...ca acum m-am bagat la 3 kg de vinete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

mada, gradinuta mea este incarcata :)) am rosii, ardei gradi, ardei iuti, rosii cherry, usturoi, vinete, varza, morcoci, basilica, zuchini, leustean, patrunjel, telina si cam atat :)) gradi costa 600 rob bucata de copil :)) dar este printee cele mai ieftine! chiar si azi a fost lucas la gradi, acum a inceput sa se tina strans de mine sa nu il las....... spor la treaba! uitasem, ai pus ceva kg in concediu?

cami, la ce fete cuminti ai eu nu as mai spune nimic..

offf mai strumf, dar dc i ai pune cate una doua jucarii in patut sa se joace dc se trezeste..

merg si eu sa dorm putin....amr 3 sapt si vine buni!!!!!!!!!! yupiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai dar fetele astea burticoase tare secretoase mai sunt..,. nici una nu ne arata burtik....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ziua buna!

Doamne ce calduri...am in casa 28 de grade, ...am niste dureri crunte de cap de aseara, nici acum nu mi-au trecut... sa nu mai zic de lipsa poftei de mincare...etc

Ioana vad ca a dat si ea pas la ciorbica inainte de nani, a vrut titi si atat...cald, ff cald... o va papa cand se va racori

Multam mamici ...ptr vazut foto...scriu cam codificat, abia imi tin capul pe umeri.

bb_yasmi- poza cu nr 18(nu stiiam ce nr are, dar eram convinsa ca la ea te referi) nu a facut-o sotul, ci eu ptr sot
Culmea, era si f sociabila tipa cu I....I ii placea la maxim sanii ei, numai la ei se uita, mai mai sa o intarc la mare. Adevarul este ca arata tipa intr-un mare fel! Bravo ei!
madutza_bra- harnicuta!cu ardeii copti ce faci? cum ii prepari mai departe?la congelator sau la borcan?
Legat de orele multe de somn din CO I si saota sunt vinovati...adormea I f repede....pe la 12si se trezea la un 1.30-2.00 apoi ii dadeam titi si adormea instant pana la 17 sau....daca nu dorea titi, nu stiu ce-i facea soata ....parca o himnotiza, ptr ca-i gaseam dormind din nou impreuna...El imi spunea ca ii facea masaj pe spate, piciorele...si adormea. Chiar se lauda? vezi ca sunt si eu bun chiar daca nu am titi? Ei dormeau la pranz...eu nu prea... am dormit si eu o data apoi noaptea am avut-o alba....si m-am lipsit...
Pup toate fetele:ailed, mandreeac, iricuca, strumphytza,mary, roxy... etc chiar pe unde esti?te astept la apel, apoi sterg foto c-am ocupat toata memoria, si a doua oara nu le mai incarc

Mergi la inceput

gata si vinetele

yasmi, da am pus pe mine 2 kg, am fost fff constipata tot concediul Unul l-am si dat jos, mai am unul. Super gradina ta !

catank, nu mai lasa titi sa inlocuiasca mesele, nu cred ca e ok pt pitica Ardeii ii pun la congelator, eu faceam salata simpla din ei, cu sare ulei si putin otet, dar am mancat la soacra salata de ardei cu usturoi pisat, patrunjel si ulei de masline bestiala Si vinetele tot la congelator le pun

Mergi la inceput