Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
mandreeac spune:
Delia,ce bunatati faci tu,am apa in gura sincer.
Strumph imi pare rau pt noaptea agitata.Ce ai cumparat azi?
Lavi,super ca vine mama ta,mai e putin.Ce face dl oscior? Ce haios trebuie sa fi fost.
Irinuca,pfuuu ce tragedie.Groaznic ce s- a intamplat.
Eu am slabit ca naiba,am 46 kg,imi vine sa plang, dar asta este,asa am fos mereu piele si os.
Si sa va spun ca azi ne- a venit masina un Wolfswagen Yetta,e f frumoasa,m- a scos sotul la o tura mica.Maine i- o prezentam si printului si poimaine pt trusou mergem toti3,,sa vada si Rares cum se merge cu ea
In rest noi suntem bine,astept rezultatul analizei aleia.
Cami ,voi ce mai faceti?
Aaaaaaaaa veste mare,veste mare de joi se raceste vremea iar sambata cica ar fi 25 de grade si ploua.Doamne ajuta canu mai suport caldura,iar Rares nici atat.
Am pacalit-o pe sora mea ca am dat comanda de rochite si ca le iau inainte cu cateva zile ca vrea sale vada.Mai am o surpriza pentru ei dar imi e teeama sa nu citeasca forumul.
Ma duc sapap ceva ca m- aluat foamea aia mare
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Catank ,mami fie de lamaselute e problema,fiesa nu aiba vreun rosu ingat.Doamne fereste de o raceala.
Am uitat sa ma laud ca a slabit printul are 13,6 kg si 86 cm.In ultima perioada papa putin dar des,candvede cail pun sa pape lamasuta rade si chicoteste,nazdravanulmeu mancacios
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
ailed_dota spune:
andreea, deci maine, ma duc sa-mi iau ardei capia sa-i fac copti cu suturoi si ulei de masline deja salivez.... numai am in congelator ca acum faceam
sa stapaniti sanatosi masinutza , ce culoare e?
Andra n-a mai luat in greutate, cred ca s-a lungit... dar nu eusesc sa o masor...Oricum dr de familie in Ro, a controlat-o si era ff multumita de ea...
catank, asa face si Andra mea cand e ff cald cu mancarea... si la ea nu e titi... doar bibe...
mandreeac spune:
Tot eu,mananc niste chiftele cu mustar si mi- am dat seama ca nu am inteebat-o pe MADUTA,voi ce botezati,fetita sau baietel?
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Delia,e alba mami,mie imi plac masinile negre,dar spre surprinderea mea
e f frumoasa si asta.Pt neagra trebuia asteptat pana in octombrie si era prea mult,dar e f frumoasa,imi place mult.Sa va amuz si pe voi,sambata cand am fost la cumparaturi sotul avea o Dacie papuc ca vai de ea,ne- am copt va dati seama ca ardeii de care tot vb si inainte de Dacie aveam un Fiat doblo,care imi placea la nebunie ca aveam spatiu si cand plecam undeva avea loc sa iau ce dorea inimioara mea.Primul lucru la noua masina tati mi- a prezentat portbagajul:)).E un lucru bun si la serviciul sotului ca masina o luam prin ei si ei tin o parte din costul masinii is casco si tot timp de 5 ani si toate reparstiile,speram sa nu fie nevoie la service uri autorizate.
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
madutza_bra spune:
mandreeac, sa stapaniti sanatosi masinuta cea noua Noi inca nu stim ce vom boteza , fina este insarcinata in 12 sapt. Dar pana aflam, eu ma documetez in pt ambele variante , abia astept
catank, pupam micuta mofturoasa. Daca refuza atatea mese, sigur o doare ceva
fug si eu in pat ca maine ne trezim de dimineata, este a treia sedinta la logoped cu Cristi.
Somn usor!
strumphitza spune:
Buna dimineata!!
Se vede cu alti ochi viata cand dormi de la 10 seara la 6 dimineata fara nici o treziere, exact ca un bolovan, s anu spun copilas, ca al meu copilas in ultima vreme nu doarme neintors, azi noapte a fost exceptia de la regula, a dormit tunnnn ...si ma`sa si tac`su la fel M-am trezit eu la 6 fix si m-am uitat la ceas si nu-mi venea sa cred ca a dormit fara nici o trezire i-o fi priit ieri aerul de centru, s-o mai duc? ...de ce nu ar dormi ea mereu asa sa pot si eu sa fiu om peste zi ?
Yasmi, azi ai nimerit-o cu mamicile frumoase si copilasii cuminti precum spuneam, nu mereu e asa am citit ca ai o gradinuta tare bogata, ma mir ca iti place asa tare... sa te tina naravu` inca putin si vine mami
Mada ai terminat de afumat bucataria? a fost buna sauna? uff la asa calduri ce aveti voi in ro eu nici nu as da drumul la aragaz, as manca numa rece Vad ca te tii de chefuieli, rau ti-o mai fi
Catank si tu vrei sa ma vezi cand vin in ro ? mi-a mai spus lume de pe aici care nu mai activeaza pe forum dar le am pe Fb ca vor s ma vada cand vin, deci rosesc toata In Ro venim pe 19 aterizam la Bucuresti, stam pana pe 23 sau 24 ca pe 22 mergem la botezul nepotelei si apoi ma duc la mama o sapt si pe 3oct avem zborul inapoi spre casa spre Londra, o sa revin in Bucuresti cu cel putin 2-3 zile inainte sa nu innebunesc copchilu prea mult, deh... 9 ore cu masina pana la mama oricum am spus cand revenim al Bucuresti de la mama luma avionul de la Suceava ca e numai o ora si 15 min zborul in comparatie cu stat in fund in masina 9 ore cand mergem la mama mergem cu mama cu masina ca vin si ei in Buc. la botez...vai de curu meu atata stat in fund, sa nu mai spun de Sophia ca o sa fie un calvar cred, sau poate plecam cu noaptea in cap sa doarma o buna bucata de drum
Ailed prajiturile de le-ai vazut in poza de Fb de ieri tocmai migdale, alune si fructe de padure aveau... doamne ca sunt de bune, dementiale... nu ma pot abtine niciodata de cate ori trec prin zona pe unde e magazinul asta, ieri numa` 3 bucati am papat nu-s mari dar cate mii de calorii or fi avand nu stiu, oricum dulciurile alea au fost toata mancarea mea de ieri si aseara dupa ce am ajuns acasa de la shopping am mai bagat si 25 km de bicla, mai mult nu m-a lasat donsoara ca se trezise ...dar oricum am mers pe jos multtttiiii km, am fost pe jos de la Harrods la magazinul de dulce, ca stiam ce ma asteapta ..ehh...glumesc, m-am dus in zona la niste magazine de incaltaminte nu special pentru praji si nu neaparat pe jos pentru ca sa fac miscare desi imi place, dar traficul in centru e calvar cu olimpiada asta si am mers eu mai repede decat autobuzele ... plus piscoata era maraita de somn si a adormit la bazaitul din trafic ...si am mai mers mult si dupa ce am bagat praji, in fata palatului Kensington, i-am dat si Sophiei niste praji cu migdale ca nu am scapat de gura ei pana nu i-am dat si apoi toti porumbeii erau dupa ea si ea in culmea fericirii, impartea bunatate de praji la porumbei ...ii curgeau firimituri pe langa degetele si de aia toti porumbeii dupa ea
irinuca imi pare rau de prietena verisoarei tale am mai spus eu acum vreo 2 luni in urma, o fosta colega de clasa de liceu de a mea a murit tot asa dupa o cura de slabire draconica si mult sport, i s-a spart o vena pe undeva si dusa a fost, 2 copii mici in urma... am admirat-o pe Daria la munte, frumusica foc si imi plac basmalutele ei
mary, vrei sa te muti la ploaie? de cand iti place mama ca mai deunazi te plangeai ca vrei soare? imi pare rau de intamplarea cu idiotul ala, dar vorba lu` Badea... traiesti in Ro
Ina vad ca nu ai primit raspuns in legatura cu olita dupa cate am citit eu pe aici sunt destule mamici care au inceput sau au in plan sa faca operatiunea asta cat de curand ...eu una nu ma grabesc deloc, bani de pampersi avem, nu stresam copchilu si nici mama... toata casa e mocheta si nu am chef de curatenii generale, si nici 40 grade nu am, deci.... asteptam mama natura sa isi faca treaba
Pishko voi cum stati cu olita? ceva succesuri? la gradi cum mai e ? tot cu urlete si plansete se lasa?
Roxy tu pe unde umbli mama draga? trecut absent la catalog treci sa-l motivezi
Andreea sa stapaniti sanatosi masinuta!!! si a noastra e alba tot asa pe considerentul ca pentru alta culoare trebuia asteptat mult timp, dar e buna si frumoasa si asa , bine ca este
Nu mai stiu cine si ce a mai scris, ce am citit eu si am si uitat ahh ma intreba careva ce vitrine am lins ieri... pai... cate nu am vazut, bani sa ai... dar de cumparat i-am luat piscoatei iar o gramada numa nu ma opresc la naiba si mie o poseta, 2 perechi de slapi si o rochita de mers la piscina , niste machiaje si bijuuri fantezie ....si azi ma duc iar pe Oxford street ca nu mi-am gasit pantofi si poseta, adica erau dar la niste scoruri de trebuia sa fac imprumut la banca sau sa sun un prieten, adica soacra si am spus ca mai caut... deci nici azi nu stau pe acasa, off ....de ieri continuu traiesc cu impresia ca sunt pe ultima suta de metri si nu am organizat nimic, nici listele nu mi le-am refacut si revizuit... si prin dulapuri am o harababura de nedescris ca tot ce am cumparat in ultimele spat le-am pus si eu bine care pe unde ... of off mai mai... sa vezi nebunie vineri cand fac bagajele si sambata dimi plecam , off.. bine macar ca si-a luat Nick liber vineri sa stea cu piscoata si eu sa fac valizele... numa vreo 3-4 la numar oricum maxim 4 am, deci tre` sa ma incadrez in ce am ca alta noua nu mai cumpar
Gata am trancanit destul, ma duc sa pap ceva si sa imi mai fac o cafea , sa hranesc piscoata si apoi iesim in centru iar
O zi frumoasa
Monica are nevoie de noi!
bb_yasmi spune:
strumf ce te invidiez....
daca reusesc fac azi cateva poze la gradinuta sa o vezi si tu...
pana una alta ma apuc de un tort cu blat de biscuiti, budinca si fructe de padure
ailed_dota spune:
Neatza si o cafea!
Strumph, deci brusc numai salivez la prajiturile alea minunate, pana nu fac Ige la alune, migdale , nuci si & nu stiu daca nu dau coltul mancand asemenea minunatii, sper sa fie doar frica si sa nu fiu alergica totusi...(pofticioasa de mine)
apropo de operatiunea olitza... am incercat si noi cu caca la oala si am reusit doar sa ne murdarim amandoua
Andreea, cica masinile albe se poarta.., a noastra e un albastru inchis, dar daca vreodata mi-as lua eu masina, mi-as lua una rosu-grena-zmeuriu
yasmy, ce fericita esti ca vine mami tau