Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 6
Luminel spune:
Ylari, m-a batut si pe mine gandul sa bag eu foarfeca in parul ei, dar sincer, nu o vad pe Cristi stand cuminte, ca Eva; ea e zgubilitica, mai ales cnd e cu mine![]()
iar eu n-am veleitati de frizerita![]()
eu te intrebai de mesaj gresit ![]()
nu intelegeam de ce te temi ![]()
Sfatul fetelor cred ca e cel bun: mai ales ca Eva e asa mai sensibila si orgoliosa, ar fi bine ca d-na sa-ti faca reclamatiile in "particular"
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Ylari, nu-ti spun ce si cum sa faci, iti spun doar ce spun eu cand Victoria ma intreaba daca (de ex.) o iubesc cand plange, cand tranteste, cand nu asculta. Eu ii spun ca mami si Daddy o iubesc, indiferent ce face, o iubim exact la fel si cand asculta si cand nu, si cand se joaca frumos si cand arunca jucarii (mai rar, dar se intampla). DAR ca nu ne place cand face/ nu face ceva.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Lorich spune:
Nadia pup printesa frumoasa, cu ochi de minune! Ce pradaaa 

Ylar of, si eu is terminata cu gradinita...nu mai am putere sa ma gandesc, crunt!
Alysh uraat uraat, nici nu vreau sa ma gandesc!!!
ANIVERSARE FERICITA!!!!LA MULTI ANI!!!
Alina ce nume frumos pe Scortisor, imi e cunosut de undeva. 
Luminel spune:
Lori, cum mi reactioneaza Robert la gradi? ceva imbunatatiri?
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Nu, LUMI, plange dimineata acasa, azi m-am enervat eu si i-am zis lui tati sa-l lase, dar miraculos tati l-a convis sa plece; acolo merg si-l iau la 12, fusese o ora la engleza si can a vazut masa s-a pus pe plans, a venit o acritura sa-mi zica ca "plange, nu vrea sa pape, ca tati i-a promis ca nu-l forteaza nimeni"...cu un tooon si o priviree pe mine!!i-am zis sa-l lase ca il iau, avea o privireee "mamaaa sa il ia si sa nu manancee??" wow!!!
Maine merg dreacu ccu o cafea la ea, ca nah..asa ii penalizam noi pt asprime, sa vad cum o iau la sentiment, daca oi putea de Ana - pe care azi , in curte o leganau gardienii ca plangea!
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Nu, LUMI, plange dimineata acasa, azi m-am enervat eu si i-am zis lui tati sa-l lase, dar miraculos tati l-a convis sa plece; acolo merg si-l iau la 12, fusese o ora la engleza si can a vazut masa s-a pus pe plans, a venit o acritura sa-mi zica ca "plange, nu vrea sa pape, ca tati i-a promis ca nu-l forteaza nimeni"...cu un tooon si o priviree pe mine!!i-am zis sa-l lase ca il iau, avea o privireee "mamaaa sa il ia si sa nu manancee??" wow!!! Maine merg dreacu ccu o cafea la ea, ca nah..asa ii penalizam noi pt asprime, sa vad cum o iau la sentiment, daca oi putea de Ana - pe care azi , in curte o leganau gardienii ca plangea! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
asta e, ne adaptam la romaniaca
si la noi o cafea si 50 de lei au uns bine una din rotite
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Alysh: Multi ani fericiti impreuna!! Te iubim, printesa Victoria!!! |
Alysh, la multi ani si de la noi! frumos cadou ai primit!. Pui poze cu el?
Cat despre copil cu probleme, si Mara avea la gradi un copil cu sindrom Down - sau cel putin asa mi s-a parut mie - mai mare, vorbea mai prost, si cu probleme in familie (am inteles ca parintii sunt divortati)etc. Copilul primea un pic mai multa atentie decat restul, si asta mi s-a parut normal - e copil ce merita mai multa atentie. Daca educatoarea nu vrea / nu poate... asta e problema, atat ca la gradinita e responsabilitatea e sa fie copilul in siguranta; daca stie ca e cu probleme, atunci sa fie mai atent la el, dar faptul ca a muscat si alti copii, e semn ca ii scapa de sub control, si cine stie si alte agresiuni se intampla in prezenta ei. Este DOAR vina ei. Punct.
Si la Mara ramane o supraveghetoare cu multi copii (acum la mara din 13 copii au ajuns 18, nu stiu cum e cealalta semigrupa, dar supraveghetoarea ii supravegheaza singura dupa ora 15 si ramane cu semigrupa Marei, semigrupa mai mare, care initial avea 13 copii, si cu alti copii mai mari). Ultima data cand am fost eu, m-a rugat sa ii supraveghez sa mearga 1 min la toaleta. Cel mai mult lupta insa cu aia mai mari.
Ylari, despre unghiile facute - educatoarea la gradinita Marei (din Buc.) le avea si ea facute. Mara mi-a cerut unghii facute tocmai ca la ea vedea. Asa ca poti sa ii atragi atentia discret educatoarei - daca le are si ea facute
Intre timp Marei i-a trecut cu unghiile- ca nu a mai vazut unghii rosii pe aici. Acum taie tot

Am vazut si recolta Dorei

- fac fundul dublu cand vad ce mare e si cat as manca la ea...
Victoria_mami spune:
CLEO
ALYSH LA MULTI ANI FERICITI SI MINUNATI!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
aldaesme spune:
'Seara,
Belleane fetele tale sunt extraordinar de frumoase, acu' bine ca au si cu cine sa semene e drept! Foarte, foarte frumoase!
Alysh multi inainte cu multa, multa fericire!
Si acu'sa comentez subiectul deschis de Ylari far intentia de a supara pe careva.
Si aici la scoala fetei mele si boacanele si lucrurile bune se discuta de fata cu copilul, atat in timpul zilelor normale, adica dimineata cand o ducem sau dupa-masa cand o luam cat si la sedinta. Sedinta se face mereu parinti copii. Tonul pe care il folosesc educatoarele este unul bland insa nu se ascunde nimic. Eu inteleg prin asta onestitate, ideea de a inteleg si copilul ca lucrurile mai putin placute pe cae le face el la scoala ajung si la parinti si nu pe la spate. Cand se vorbeste de boacanele ei Lorelei are atitudine din aia "Da, da eu am facut asa...mi-a spus Juff ca nu e voie da' am avut io chef sa vad cum e" cu un zambet din ala smecheresc pe fata ca si de ai vrea sa o certi si tu pentru boacana nu mai ai cum si asta vine de la tonul educatoarei. Si aici ajung in "time out" daca o iau serios pe aratura. A mea la scoala inca nu a facut "time out" dar la cresa, pe vremea Ritei... nu o data. La scoala nu a muscta nu a fost muscata, la cresa pe vremea Ritei era intrecere in grupa cu care cat musca, cand li s-a schimbat educatoarea si au avut-o pe Silke nu am mai auzit de nici o muscatura si nici nu a mai venit marcata cu ceasuri pe ea, asa ca din punctul meu d evedere faza cu muscatul in colectivitate e datorata neglijentei educatorilor.
Ylari eu cred ca ai reactionat bine!
Ok, acu'ma retrag...
Esme