Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 5
YLARI spune:
Buna fetele.
Alysh la multi multi ani fericiti alaturi de sotziorul tau iubit, sa fiti fericiti!!! Imi pare tare rau de muscatura... Of...
Fetelor azi dimineata am plans... Am dus-o pe Eva la gradi, am dezbracat-o si cand sa plec vine educatoarea "sa stiti ca a fost tare obraznica Eva ieri, deloc nu a vrut sa participe la activitate, le lua creioanele celorlalti din mana, se baga sub masa, etc" Lol, pe mine ma bushea rasul, dar discret sa nu ma vada Eva. Tot educatoarea "sa stiti ca i-am zis sa se duca la coltz si mi-a zis ca nu vrea. Ei, ptr ca mi-ai raspuns vei sta 10 minute la colt, nu cinci" Ei bine, in momentul acela m-am uitat la Eva care era langa mine si mi-am dat seama ca s-a intors cu spatele la noi si cu fatza la perete, m-am lasat pe vine la nivelul ei si cand m-am uitat la ea, avea siroaie de lacrimi pe fata dar nu se auzea nimic... Asa de tare m-a impresionat ca mi s-a strans inima, am mangaiat-o si i-am zis ca mami o iubeste, sa nu mai planga, dar ca o rog sa tina minte ce o rog in fiecare dimineata sa asculte de doamna. In fine, si-a revenit, i-am zis ca ieri a fost ieri si a trecut, acum este azi si o rog sa fie cumintica si sa participe la activitati. Am lasat-o ok acolo, chiar mi-a zambit dar dupa ce am iesit pe usa m-a bushit un plans, mi-am dat seama ce rusine trebuie sa-i fi fost, cat a suferit ca a zis-o doamna la mine de plangea asa in tacere. Nu stiu nici eu daca am reactionat ok, sper ca nu i-am transmis un mesaj gresit. Voi ce ziceti? Va multumesc ptr orice sfat.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
Ylari, si eu as fi reactionat la fel ca tine! de ce te temi sa nu-i fi transmis un mesaj gresit?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Desiree: superba Victoria(imi place blonda), mama ce de bunatati a primit. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Mersi. Eu nu am apucat sa-ti vad fetele
ieri... cred ca ai citit de ce... si nici azi nu se preconizeaza a fi mai usoara ziua, ca e maraita tare. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
Victoria_mami spune:
Ylari, eu i-as fi spus educatoarei ca nu ii dau voie sa-mi puna copilul la colt! Cel putin in fata ei, as fi aparat-o, sa stie ca mami e de partea ei. Si vb. cu educatoarea si spune-i ca daca mai are plangeri, sa ti le faca in privat, nu in fata Evei.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Alysh spune:
Ylari, scumpa, multam de urari. Si eu as fi reactionat la fel. Dar sincer, mi se pare f dura doamna educatoare. Sunt de acord, trebuie cumva sa ii controlezi ca altfel iese talmes balmes acolo...dar corect era sa ii spuna ei sau tie separat. Nu sa o raneasca atat de tare. Pe ea de fapt a durut-o pentru ca si-a inchipuit ca ceea ce iti transmite doamna te va dezamagi, te va intrista. Ooof, ce sufletele sensibile mai au copilasii astia ai nostri. Sincer, pe mine m-a revoltat putin atitudinea doamnei. e in varsta?
Belleane si eu ti-am admirat fetele, sunt minunate. Si casutza la fel.
Am vazut-o si pe frumoasa Victoria si am salivat la dulciurile ei
. Imi pare rau de constipatie...noi cu prune am rezolvat mereu.
Lumi
ma pregatesc de plecare. in seara asta as vrea sa-i duc pe amandoi la tuns. sa vedem ce-o iesi

Simonix spune:
Alina-Anto - Robert-Andrei e numele lu' fiu-miu si DA - e CE MAI FRUMOS NUME DIN LUME ![]()
![]()
Il dam cu drag si altora ![]()
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
belleane spune:
Ylari:Uff, draga de Eva, imi pare rau ca trebuie pedepsita pentru atat. Nu stiu daca ai procedat corect, si eu imi pun problema uneori cum sa fac nici sa le stirbesc autoritatea educatorilor/invatatorilor dar nici sa-i abuzeze emotional fara sa riposteze sau macar sa stiu eu. Nu e ok nici sa asculte orbeste o doamna.
Alysh: si pe mine ma streseaza micile violente din gradinita/scoli dar ele exista si se pare ca cei normali trebuie sa paraseasca barca sau sa se obisnuiasca daca nu le convine. Am avut cazuri si la gradinita dar si in scoala. Era un copil de la o clasa paralela care venea anul trecut in pauza si teroriza copiii. Nimeni nu putea sa-i faca nimic. Venea la un fost coleg de gradinita sa-l bata dar erau si victime colaterale. Tot asa un copil le dadea cu palma/pumnul la copii la gradinita. Cel mai bine este sa vorbiti cu parintii copilului poate-l vede un psiholog ceva, sau poate ei isi scimba comportamentul fata de copil.
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh ma pregatesc de plecare. in seara asta as vrea sa-i duc pe amandoi la tuns. sa vedem ce-o iesi ![]() ![]() ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
N-o iei si pe Cris?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Fetelor, va repet, merci ptr sfaturi.
Deci doamna nu este in varsta, cred ca e mai tanara ca mine, loool
Dar si mie mi se pare foarte sau prea dura desi Eva o place pe ea mai mult decat pe cealalta cu care ramane seara pana ajungem noi (cam 30 de minute) Mai mult, ieri mi-a zis Eva in masina ca sa ii sterg unghiile, ea care e inebunita sa i le fac in toate culorile. Am intrebat-o de ce si a zis ca asa a spus Doamna Cristina. Am sa vorbesc despre asta cu doamna educatoare, eu nu vreau sa ii refuz nimic copilului meu ptr ca are ea idei aiurea despre oja pe unghii la copii. Imi este teama sa nu se razbune apoi pe ea, eu stiu, sa se poarte urat sau sa o pedepseasca aiurea ptr ca Eva e foarte orgolioasa, sensibila, etc. Si mor de ciuda pentru ca este un copil minunat, nu ca e a mea, dar va spun ca niciodata nu mi-a fost rusine cu ea undeva. A avut o perioada in care reactiona rau in supermarketuri dar am evitat o perioada sa o bag in nebunia aia, iar cand am reluat cumparaturile in trei a fost totul bine. In plus fetelor, ea mi-a spus uneori ca nu vrea la gradi, ca nu ii place. Comparativ cu cealalta care semana foarte mult cu ce povestea Doloress cu mediul familial, era totul super ok, aici e altfel, e mai mare gradinita, sunt mai multi copii, mai multe cadre pe acolo, e mai "institutie" dar m-am gandit ca o sa reuseasca ea sa se adapteze. Probabil a reusit dar asta nu inseamna ca ii si place. Am sufletul in bucati din cauza asta, ca nu vreau sa sufere.
Aveti dreptate am sa ii spun doamnei pe viitor sa imi spuna numai mie problemele care apar, este normal ca de-aia a suferit.
Lumi eu ii tai singura bretonul Evei, am foarfeca de frizer profesionala si (repet) Eva intelege si sta cuminte si o tund singura fara probleme.
Alysh bafta la tuns si voua.
Cine m-a intrebat de ce ma tem sa nu transmit un mesaj gresit. Deci eu cand am vazut-o ca plange i-am zis sa nu mai planga ca mami o iubeste dar o rog sa asculte de doamna si sa fie cuminte. Mi-e frica sa nu fi auzit doar prima parte a mesajului si sa inteleaga ca eu o iubesc si ea poate sa faca ce vrea. Ma rog, nu stiu cum sa explic, normal ca o iubesc orice ar fi...
Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu