Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

cateva poze: http://entertainment.webshots.com/photo/2981233910104239163QJYuTN

Te iubim, printesa Victoria!!!

Superbe!! Sunt minunate fetele tale Mi-au placut si peisajele, mi-e tare dor de munte in perioada asta..

Simona, ai dreptate, altfel interactionezi cu copiii de 4 ani. Inteleg altfel cum stau lucrurile Si, asa cum spuneau Alysh si Lori-care o cunosc pe Sara, ea are o fire linistita, e iubitoare, sufletista si nu cred ca imi va face probleme.
Dar concluzia pe care am tras-o din sfaturile voastre este ca dupa nasterea lui Robert (asa cred ca se va numi) voi incerca sa ii acord cat mai multa atentie.. Sarei. Si e perfect logic.

Alina 28+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am baut o bere, si savurat pozele cu fetele Beleanei cu ramurele de catina.

Alina, si eu zic ca nu e cazul sa iti faci griji cu Sara - e altfel la 4 ani. In plus, e deja autonoma si independenta, si asta iti da timp de jonglat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Multumesc de urari fetelor! Sa aveti si voi parte numai de bine si fericire!!!

Am sarbatorit in trei si mai pe seara in patru cu vecina si a fost minunat.

Citat:
citat din mesajul lui DanaH
au crescut copiii mei. nu mai vorbesc de alex, dar acum vreo saptamana a venit odo acasa cu o invitatie la petrecere de la o colega de gradi. a mai fost ea la petreceri, evident, dar la copiii preitenilor de familie, dar acum....la o colega.... deci urmatoarea faza este sa spuna ca nu mai vrea sa o duc eu, ci frate-su. atunci cahir s-a termiant...

Da, da si fi-mea a fost acu'vreo trei saptamani la ziua de nastere a unui coleg. Nici macar nu am dus-o eu ca nu era cu parinti. A dus-o vecina a lasat-o acolo si a adus-o inapoi dupa cateva ore. Nici macar nu au fost invitati toti colegii...doar "crema" din punctul respectivului copilutz de vedere, iar fi-mea nu a dat raspun pana nu a fost sigura ca merge pretena-sa cea mai buna, ca singura "se plictiseste" ca ei "nu prea ii place de sarbatorit" si "a fost rau ca nu l-a invitat pe Tyson, prietenul ei si-a lui Febe". Tyson asta e baietelul cu cercel in ureche pe care astea doua l-au adoptat cred si il cam ...folosesc .

Pup gashca si inca o dat Multumesc din suflet!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata dragelor!

Ieri l-am luat pe Vlad muscat ingrozitor de obraz (pana la sange) de catre un copil cu retard care nu vorbeste deloc, nici macar gest cu mana de "pa, pa" nu stie sa faca...am incercat eu o data sa comunic cu el si n-a fost chip.

Deci: acest copil a muscat aproape toata grupa pana acum. Nestiind sa se exprime se manifesta violent. Mi-a spus educatoarea ca nu exista gradinite speciale, ca acum se merge pe ideea de integrare intr-o colectivitate normala. Ok, zic, dar cum e posibil asa ceva, acest copil are nevoie de atentie si ingrijire speciale, are nevoie de o persoana numai pt el, e un copil cu grave probleme.

Acum e Stef acolo....vad ca deja de doua ore, deci se dezbate amplu pb. Alti parinti nu prea au luat atitudine. Imi tot zicea educatoarea sa vorbesc eu cu tatal ca ele cand l-au anuntat ca musca ceilalti copii el ar fi raspuns ca si pe ei acasa ii musca si nu are ce face

Revin ca tb sa inchid acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gata, directoarea a promis ca vorbeste cu parintii si ia masuri. Asteptam acum.

In alta ordine de idei, aseara mi-a cumparat sotiorul meu pt aniversarea a 5 ani e casnicie (de vineri) un paltonas rosu de toamna si primavara...superbissim

puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aly, sa-l porti iubita, paltonaasul! si multi ani fericiti impreuna!

Naspa faza cu Vlady! imi pare rau de obrajorul lui!
trebuie facut ceva cu bietul copil! nu e nici vina lui dar nici ceilalti nu pot sta permanent in pericol!

Pe Cris, anul trecut cand era la gradi particulara, a muscat-o un baiat de nas; dar era copil normal.

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

am vazut si frumoasele lui Belleane
si un colt de casuta care e super aranjata!!!
sa o stapaniti sanatosi!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Alina 28+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Vai Alina, ce nume frumos ai ales pentru bebe Ai luat cate un nume de la Lorich si de la mine Sa ne chemi la botez, hi hi...
Nu cred ca Sara va fi geloasa, eu cred ca gelozia se manifesta mai ales daca sunt frati sau surori, mai putin cand sunt pereche baiat-fata.

Lori, draguta mea, tare rau imi pare sa aud de Robert ca sufera asa la gradinita.

Am vazut poze frumoase cu familia lui Lili, scump foc piticul!

Domnisoarele lui Belleane sunt adorabile!

Vreau sa vad poze cu Victoria si "prada" ei de bomboane

Ma bucur de cate ori citesc mesaje si povesti de la DanaH, Esme, Simonix...

Alysh, sa te vedem imbracata cu paltonasul, sa-l poti cu placere si sa aveti o aniversare fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabi, le pun acum. Ieri nu am putut ca a fost tare constipata si a plans pana la 3 dupa amiaza cand a facut, in sfarsit si dup-aia a vrut la plimbare.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Poze de la Halloween si din-ainte cateva:

https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/Halloween2011#5670368782571049026

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA

Mergi la inceput