Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Lorich ce rau imi pare ca plange Robert la gradi... Mult curaj si tot inainte, of...
Esme si sotul zice la felca , lasa ca si asa, de rusine mai se corecteaza dar pe mine m-a impresionat suferinta ei, poate jena ca am sa ma supar eu pe ea, e tare sensibila... Lacrimile alea siroaie pefatzuca ei fara niciunzgomot m-au lasat tablou...
Hai va pup sunt treaza de doua ore am visat urat... Fug sa incep pregatirile, maine mergem la eco am omie de emotii dar cred ca o sa fie bine, duminica pleaca sotul iar raman singura trei saptamani de fapt cu socrul care ma enerveaza maxim... Asta e, ce sa fac... Nici Eva nu il prea suporta o streseaza daca nu ii raspunde la salut repeta buna seara de 20 de ori cel putin, pe numarate, la fel si aseara noroc ca i-a zis iuby sa o lase in pace ca mai rau o inversuneaza. Lasa parizer pe masa siEva fura si baga in gura de ma ia nebuneala. Nu stiu voi dar eu nu i-am dat mezeluri pana acum doar vreo doi cremvursti in ulti mii doi ani. Eh, ce sa fac ma distrez si eu... Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata. Va las cafelutza si ma apuc de treaba. Dar sa nu dispareti, da?

Luati de aici

Ylari, ne gandim azi la tine sa fie totul bine la eco. Sa vii repede si cu vesti bune, da?
Sa stii ca si Vlad o prefera pe doamna mai ...dura e mult spus la noi...cea care ii pune mai la punct asa. Cealalta e asa blanda si pisicoasa, iar el o prefera pe cealalta care e si mai in varsta. Ce chestie, de ce oare?
De curiozitate: parca voi erati la o gradi particulara, nu?

Lumi sa stii ca n-am mai ajuns la tuns aseara ca as fi luat-o si pe Cris Sa vedem acum cand om prinde curaj

Cleo , nu sunt de parere ca educatoarea ar fi de vina. Nici vorba. Are de supravegheat 20 de copii...iar chestia cu muscatul se intampla intr-o fractiune de secunda cand ea probabil e atenta la un alt copil. E imposibil sa fii atent la atatia copii odata. In parc, in fatza mea l-a muscat unu' pe Luca. Si eram cu ochii pe ei. N-am avut timp sa reactionez. Deci nu o acuz nici o secunda pe educatoare.

Aaa, in alta ordine de idei, a-propos de ce spuneau Desiree si Ylari, exact asa procedez si eu. Cand il cert uneori pe Vlad, el smecherul meu face: "pe mine nu ma mai iubeste nimeni"...si ii explic ca mami il iubeste orice ar fi, numai ca ma intristeaza cand face cutare lucru .

Si a-propos de asta eu nu mai stiu cum sa reactionez la sfidarile lui care sunt din ce in ce mai multe parca, in ultimul timp. Exemplu: seara ne pregatim de iesit afara. Luca se urca cu pantofii in pat. ma duc repede, il dau jos, ii explic ca nu e ok sa ne urcam incaltati in pat. Vlad vede faza si se arunca si el incaltat. Strg sa se dea jos. Ma intorc cu spatele. Se urca iar. Iar strig. Iar se urca. Si mie mi se urca sangele in cap cand imi imaginez ca a calcat in pipi de caine si apoi se urca in patul unde noi seara punem gura
Tip (stiu, nu e ok) si il urc pe canapea (canapeaua la noi e time-out). El rade. Eu ce fac? Ma impusc?

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ah, fetele, am uitat sa va multumesc pentru urari! Maine ne aniversam si il duc pe sot la un bar-restaurant libanez cu spectacol de belly dance

Multumim mult, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Si a-propos de asta eu nu mai stiu cum sa reactionez la sfidarile lui care sunt din ce in ce mai multe parca, in ultimul timp. Exemplu: seara ne pregatim de iesit afara. Luca se urca cu pantofii in pat. ma duc repede, il dau jos, ii explic ca nu e ok sa ne urcam incaltati in pat. Vlad vede faza si se arunca si el incaltat. Strg sa se dea jos. Ma intorc cu spatele. Se urca iar. Iar strig. Iar se urca. Si mie mi se urca sangele in cap cand imi imaginez ca a calcat in pipi de caine si apoi se urca in patul unde noi seara punem gura
Tip (stiu, nu e ok) si il urc pe canapea (canapeaua la noi e time-out). El rade. Eu ce fac? Ma impusc?

V-am pupat!

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

si la noi la fel eu urlu de ma aude toata scara; frate-sau nu sta mult pe ganduri si-i da la fund, ea incepe sa planga, eu tip la frate-sau...si e ca la nebuni!

Distractie placuta maine! wow ce aniversare

Ylari, bafta la eco! te asteptam cu vesti excelente!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Alysh merci dar maine merg la eco

Mooama am niste emotziiii...

Alyyyshh, belly danceee??? ce draguutz! Io sunt leguma aseara a culcat-o sotul pe Eva, eu sforaiam de rupeam patul...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fete dragi!

alysh, la multi ani si de la mine! sa traiti o mie de ani impreuna si sa va iubiti ca in prima zi.

belleane, ce imi plac veveritzele tale.... sunt asa de frumoase, de vesele si par in poze asa de jucause. cel putin ce mare este asa o domnishorica... scumpe foc.

desiree, ce prada bogata ati avut voi acolo. mi-au palcut ambele variante de victoria, si ce blonda, si cea bruneta.

ylari, si eu zic ca ai reactionat bine. mesajul cel mai improtant este ca o iubesti orice ar fi. si asta ai transmis. cu educatoarea... nu stiu ce sa zic. e greu sa ai grija de 1-2, dar de 20. evident, asta e treaba lor. dar, sincer, nu stiu ce sa iti zic. la odo la gradi nu au fost cazuri din astea. este un singur copil mai cu probleme, mai violent, l-am vazut anul trecut la sebarea de Mos Nicolae (ma rog, cel olandez). aveau nist cuburi pe care se urcau, apoi treceau printr-un tunel. toti se jucau frumos, numai acest baietel ii impingea pe toti din fata lui. au cazut vreo 3, unul s-a lovit destul de rau. educatoarea nu a facut decat sa il consoleze pe cel lovit si sa incerce sa pastreze ordinea acolo la locul de joaca, dar trebuia sa se uite in mai multe parti. si eram si noi, parintii acolo, si tot s-a intamplat.
acum, odo imi mai zice ca a impins-o baietelul asta, dar imi si vorbeste despre el, cum ca s-a jcuat cu el. deci, ma gandesc ca educatoarea incearca cumva sa il integreze, nicidecum sa il izoleze.

sa va zic de www.youtube.com/watch?v=5XPrQxp4i44&feature=related" target="_blank">concert ? am avut o mie una de stresuri, ca na, asa sunt eu cand fac ceva fara barbat. dar a mers totul ca pe roate. iar concertul a fost de milioane. m-am zbenguit de numa numa, femeie serioasa si cu copilul dupa ea. am incercat sa stam in fata, chiar langa scena, dar era muzica mult mult prea tare. oricum, alexandru a avut casti speciale de protectie, dar vibrau plamanii. asa ca i-am lasat pe ceilalti prieteni acolo si m-am dus cu alex sus la balcon. am utiat sa va spun ca sala asta de concert este intr-o fost biserica iar acustica este bestiala. sus am stat chiar pe scaune, deshi eu as cam fi vrut sa tzopai. dar pana la urma m-am ridicat. lui alex i-a placut tare mult, a cantat majoritatea melodiilor, bine ca nu au cantat prea multe de pe ultimul album, ca pe alea nu le stiam asa de bine. dar nu a vrut sa danseze, desi acasa are niste scheme de dans... ba chiar imi facea semn ca sa stau jos, de ce dansez. acum ma gandesc, i-o fi fost rushine cu masica-sa??? oricum, am fsot tare mandra ca am mers la cocnert cu baiatul meu. am mai vazut vreo 2 copii pe acolo, o fetita cam de varsta lui alex si un baiat cu vreo 2 ani mai mare, deci nu sutnem singurii paritni nebuni.

in fine, concertul s-a terminat pe la 11 si am fost acasa la 12. a doua zi era putin obosit, dar cred ca eu am fsot mai lovita decat el.

cand am ieshit de la cocnert amfvazut si mesajul de la finutii nostri. ni s-a nascut finutza, o maricica de 3,800kg, sanatoasa si frumoasa.

si ca na, as vin vestile astea, una cald, alta rece, ieri dimineatza m-a suant sora-mea sa imi spuna ca a cazut tata in casa si si-a rupt mana, de udneva de subumar, cu deplasare de os. si ca i-ar trebui operatie, sa ii puna tija, dar el nu vrea. asa ca o sa incerce cu ghips, dar eu nu cred ca o sa se lipeasca osul ala cum trebuie. ar fi trebuit tija, dar el are oroare de operatie (bine, mai mult cred de cuvantul asta). el are mari probleme cu plamanii si nu se baga nimeni sa ii faca anestezie generala, dar se apre ca asta s-ar fi facut cu anestezie locala. dar lui si asa ii e frica.
in fine, e tare greu cu parintii astia batrani, sic and mai esti sid eparte de ei.... mi se cam rupe sufletul. pe de alta parte, si daca as fi fost langa ei....
asta este, ma rog la DD sa fie bine.

in alta ordine de idei, odo continua perioada de drag de rochite. ieri am fost cu ea sa ii cumapr strampi. nu s-a putut hotara la nimic, asa ca nu i-am cumparat. in schimb i-am luat o geaca f dragutza, care are un signur defect: e roooozzzz!

azi vine tati din america. am avut ceva emotii, ca cica a nins toata noaptea inainte de plecarea lui de acolo. si nu stia daca o sa mai plece avionul. dar a plecat. ce il astept eu, dar ce il asteapta copiii... iar nu mai am treaba cu ei vreo saptamana, asa fac dupa fiecare pelcare a luit aica-su: cand se intoarce, eu nu mai exist pt ei. si eu ma bucur, relaxare maxima.

pup si fug la munca; azi ma duc la o rpezentare catre sf zilei, asa ca program scurt de mucna efectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

danaH, ai grija ce iti doresti cu rochitzele - acum ai si etapa de fitze si de indecizie . Ei, poti sa cumperi si le pui in dulap acolo, uite ce am gasit ... Sau uite ce a adus Moshu' in cizmulitze sau uite ce ti-a luat tataie/mamaie/pisica.

Deci la noi la dresuri e o mare aventura. Are 2 preferate, evident ca ... is permanent in masina de spalat. Ei, problema ca restul - alea albe nu sunt bune; mai avem 2 perechi care is cam mari (le-am palmat); dar tot o aburesc - cand nu e atenta/ea isi pune bluza: eu ii pun dresurile care este.
Acum caut dresuri flausate, in ro aveam vreo 2 perechi turcesti, in interior bine flausate, si ex. cu desene simpatice si colorate. Ma gandesc sa ii fac o pereche de jambiere, si sa poarte si colantzii o perioada - ca tot ii avem pe stoc si raman mici pana la primavara.

In tarile calde mergeti cu totii? daca nu, ma duc io sa fac fotosinteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
In tarile calde mergeti cu totii? daca nu, ma duc io sa fac fotosinteza.

in tarile calde (aca dubai, arabia saudita si si apoi in ianuarie idonezia) nu mergem cu totii. ne-am gandit si razgandit, ne-am facut calcule, dar ne-a dat cu virgula. scump, doamna, scump. chiar si cu un bilet (al sotzului) platit de altii. lasa ca ne facem noi mari...

dar dupa calcule multe, ne-au ajuns banii pana in berlin :). asa ca de craciun mergem acolo, la niste prieteni. nu cred ca o sa fie rost de fotosinteza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

wow, Dana, iar ai blocat forumul

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Esme, esti o rea! Hai sa-ti spun si de ce: am visat azi-noapte ca am venit toti trei la voi si Simonix statea peste drum si eu asa vroiam sa vb. cu tine, dar tu erai prea ocupata cu gatitul. Si moaaaama ce mai masinarii de bucatarie aveai!!! Si Lorelei dormea, asa ca am plecat peste drum la Simonix, sa ne jucam cu Roertix si sa vorbim cu Simona .

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput