Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 14
Doloress spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI! 

DESIREE - super crafturile voastre! Eu il las si pe el sa faca ce-l taie capul si nu-s chiar asa frumoase, dar oricum, e un inceput.
Ca tot vorbeati de prieteni imaginari acum ceva timp (SIMONIX eram sigura ca va urma si la noi perioada) al meu are de ieri unul. E un greieras care sta la el in cap (probabil de la Pinocchio i se trage) si care ii spune ce sa faca. Si deocamdata ii spune sa faca numai lucruri bune, sunt si eu prietena cu greierasul asta. II spune cica sa nu mai sara de pe birou in pat ca se poate lovi, ii spune ca trebuie sa se spele de 3 ori pe dinti, ca sa nu faca carii, etc. I-am zis sa-i zica greierasului ca imi place de el. ![]()
Lilly79 spune:
ylari eu am avut herpes la gura in ambele sarcini si copiii is ok
Ideea e sa nu iei nimic sa tratezi herpesul.Eu am in fiecare an toamna sau iarna cand imunitatea mi-e scazuta.Am avut si acum o luna si am continuat alaptarea.
Ma bucur ca e totul bine cu bebe.
lorich inca mai ai nopti albe? Of, of, ceva dintisori?
Si eu sunt in acelasi club al nedormitelor de vreo 2-3 luni.
Eu nu stiu ce-i aia sa dormi mai mult de 2 ore legate pt ca Victor suge f des noaptea la 1-2 ore se tot trezeste si maraie si trebuie sa schimb partea.Si in ultima vreme are cate o repriza de plans de cred ca-l aud toti vecinii si nu pot sa-i fac nimic sa-l linistesc.Si o data pe noapte se trezeste si Julia sa mearga la olita, noroc ca aici se ocupa tati, dar e suficient ca o aud si ma trezesc poate fix intre 2 treziri de-ale lui Victor, deci astept si eu nopti mai bune, poate peste vreo 2 ani?
.
Noi nu ocolim povestile cu mancatul scufitei de catre lup sau cu moartea Albei ca zapada.Aseara Julia imi "citea" Scufita Rosie si cica "ticalosul de lup a infulecat-o pe scufita".
Ne-a pus la un moment dat intrebari de genul cand moare un om si i-am raspuns ca daca e f batran si apoi a continuat cand e un om batran? si noi: daca are peste 90-100 de ani.
Niciodata nu i-am spus de moarte daca e sa o loveasca o masina, ci ii spun ca ar lovi-o f tare si i-ar curge sange si trebuie sa mergem la spital.
Ma duc la Victor care maraie si mozoleste de nervi ceva jucarie.
Lorich spune:
Lily la noi s-a "agravat" , de la 3 ore somn in primele luni, acum doarme ff rau, cu muulte treziri.
Momentan suntem cu Boala gura-picior-mana Cocsackie sau cum i-o zice.... le tragem adicatelea.
ca_eric spune:
lorich nici noi nu stam mai bine cu dormitul..desi suntem mai mari..si eu am trezesc minim de 2 ori
din care 1 data papa lapte..praf..si apoi s e fataie si plange pana isi gaseste locul. am incercat si sa o las cu mine in pat dupa ce papa ca sa evit plansul si trezirea celorlati, dar si as are mom cand plage.
abia la 9 luni am reusit sa scot o mas a noaptea de la ora 1 ca pana la 9 luni se trezea de 4-5 ori din care 2 papa...restul plans.
nici eu nu cred ca pana peste 1an voi dormi mai bine..dr mi-a zis ca la un an ar trebui s ascapae de sticla de la 4 si sa doarma de la 9-10 pana la 6 dimineata..ti-ai gasit cu cine..si nici nu e grasuta sa zici ca papa mult...
cleo am poze pe fb...
sper sa mai pot intra asa putin cand dorm copii la pranz..asta cand dorm deodata ca acum...
v a
pupez 
Alysh spune:
Buna dimineata scumpele. Am intrat sa va dau o
.
LA noi s-au ameliorat mult noptile. Dorm amandoi de sparg, gata e momentul sa-i mutam pe amandoi intr-o camera si sa mai dorm si eu cu barbata-miu
Cred ca prin ianuarie o sa le luam patuturi suprapuse si sa transformam dormitorul nostru in camera de copii iar noi sa ne caram pe canapeaua extensibila din sufragerie. Oooof si ce pat imens avem noi in dormitor, imi vine sa plang la gandul ca tb sa renuntam la el
In schimb Luca se trezeste in secunda in care ma trezesc si eu , adica la 6,30 dimineata, desi nu fac zgomot, parca sta cu urechea ciulita.
Iar de doua zile, nu stiu ce are....cred ca vrea sa se exprime si din pacate inca nu reuseste. In secunda in care imi cere ceva si eu indraznesc sa nu inteleg se pune pe urlete.......ei si mai tot timpul vrea ceva. uneori imi arata si atunci se rezolva usor. alteori spune ceva in limba lui si se lasa cu urlete. Asta si dimineata cand plec si dupa amiaza cand vin de la job. Deci am stomacul cam ghem.
Va pup si va astept la cafea!
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Lily la noi s-a "agravat" , de la 3 ore somn in primele luni, acum doarme ff rau, cu muulte treziri. Momentan suntem cu Boala gura-picior-mana Cocsackie sau cum i-o zice.... le tragem adicatelea. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Stiu cum e cu somnul pt ca pana la 3 luni si Victor dormea f bine si se trezea doar de 2 ori pe noapte.
Multa sanatate.Doar Ana e bolnavioara sau si Robert?
Si Julia a avut boala asta luata de la gradi.
Trebuie sa vin sa ma mai plang pe-aici ca azi noapte Victor a dormit mai bine, s-a trezit doar de vreo 5 ori, ceea ce e un record
Alysh ce bine de voi ca va dorm copilasii si va puteti odihni.Wow, pat etajat, mie mi-e frica intr-un fel de asa ceva si trebuie sa gasim o solutie pana creste Victor.
Poate Luca se manifesta asa si pt ca te duci la job si nu mai e doar cu tine? Ce grea e perioada asta cand copiii nu pot sa comunice.
O zi insorita!

Luminel spune:
'neatza!
Aly, multam de cafea! eu bau dar ceai, deocamdata, ca de ieri nu ma simt prea bine, ma doare stomacul si a o permanenta stare de rau
si nu pot bea cafea
Nu va e teama cu patl ala suprapus? daca o sa cada vreunul din el? nu-i lasati mai bine in patul vostru?
Lori, boli iti mai trebuiau!!! mi-e mila de tine, sincer!
Lilly, si de tine ii pare rau; stiu ce inseamna sa nu dori legat toata noaptea; pentru mine asta e crima, eu care nici la baie nu ma duc noaptea, daca ma trezesc de cateva ori, zici ca n-am dormit deloc, sunt bolnava!
Nadia, da, mai pune poze cu creatile Victoriei; nu stiu cat o sa ma apuc eu de facut ceva cu Cristi, dar macar sa vad![]()
Doloress, haios =Patrick cu greierasul!!! Cristi n-are inca niciun prieten, nici imaginar, nici real![]()
mai, nu va suparati iar pe mine, dar chiar am impresia ca ea e cea mai in urma de pe aici (nu mai zic retardata ca iar mi-o iau
)
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
Mara si acum se trezeste noaptea si plange/cere apa etc. De 0-1-2-3 ori... azi dim. s-a trezit plangand ca a facut pisu mult, a umplut pempersu si a dat pe de laturi.
Traiasca cine a descoperit cafeaua.
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Mara si acum se trezeste noaptea si plange/cere apa etc. De 0-1-2-3 ori... azi dim. s-a trezit plangand ca a facut pisu mult, a umplut pempersu si a dat pe de laturi. Traiasca cine a descoperit cafeaua. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
vreau sa spun ca eu din punctul asta de vedere sunt o fericita; Cristi seamana cu maine, nu se trezeste noaptea nici daca dai cu tunul; sper sa nu ma auda
in schimb dimineata trebuie sa perg in varful picioarelor, ca imediat ma simte si-mi da peste cap tot programul de dimineata de pierd si autocarul pt serviciu

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
si pt CLEO si pt MINE!!!
Lily amandoi au boala!! Si acum vad muci la Ana si nu intelg d eunde, ca au stat numai in casa..simt ca o iau razna.
Luminel si eu il vad uneori asa pe Robert, apoi il privesc iar si iar si altfel si decoper ca il judec gresit, comparandu-l. face altele, nu face unele, per total un copil normal - rasfatat, alinstat, dar normal. Sunt sigura ca asa-i si Cristi.
ca eric ma bucur s amai vad si d ela voi....
fug ca nu ma mai inteleg cu niciunul...nu ma lasa sa fac nimic...of si iar of, greu cu ei mici!!!