Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Cleo, noi nu mai luam pe gura sa zic asa, " bagam diresct la vena", in Aprilie a fost cu o perfuzie vreo 5 zile avea branula shi ii baga tasu ceva pe acolo, il ustura f. tare dar rezista cu stoicism,iar de ziua lui in Iunie sa- jucat cu vreo 12 copii pana a dat in benga, de si-a sucit glezna dar nu a zis nik pana a doua zi cand nu se mai putea da jos shi am ajuns la spital dar nici aici nu a zis nici chitz ca stie ca daca e cuminte primeste recompensa

Mami de Bogdanici Pogonici si pisicutza Teo

haha, glumesti cu vena? . Ce barbat ai...mara s-a laudat la toti unde a avuty fundita si bulina - desi a avut branula numai 1 ora maxim dupa ce si-a revenit din anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

Alina 29+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani Mihai si Mihaela, Gabriel si Gabriela!!!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineataaaaaaa,

si La multi ani de sf Mihail si Gavril!

Ma bucur sa vad mesaje noi de la Magne, ca-eric, puputi, hai fetelor, intrati mai des!!

Ylari, dar aratai f bine, nu mi s-a parut nimic din ce spui tu acolo...poate te simteai tu obosita, dar erai frumoasa, te asigur!
ca si Lorich care pare mereu stapana pe situatie, parca viata cu doi copii e simpla ca buna ziua. pe amandoua!

ah, vroiam sa te intreb Ylari ce iti doresti mai mult tot fetita, sau un baietel?

Desireesa stii ca mi-ai dat o idee geniala cu manutza si frunzele. O sa fac si eu chestia asta cu Vlad.
Cat despre subiectul mortii, noi l-am abordat cu sinceritate. I-am spus ca imbatranim si murim, asta e cursul firesc al vietii, plecam intr-o alta lume despre care eu personal nu stiu mai nimic.
Sau ca se poate sa ne imbolnavim (ca in cazul soacrei mele) si sa plecam mai repede decat ne dorim. DAr ne rugam la Doamne Doamne sa aiba grija de noi, sa fim sanatosi si sa dansam fiecare la nunta stranepotilor

Cat despre nastere (moooooama, ce abordari filosofice avem cu copilasii nostri)i-am spus ca eu si tati ne-am iubit si asa l-am conceput pe el. N-am intrat in detalii, chiar nu isi au rostul, eu asa consider. Dar nici nu i-am zis ca l-a adus barza

Gabitzam, cum sarbatoresti azi? Nu dai o cafelutza, o felie de tort, ceva? distractie placuta!

Va puuuuuuuuuup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Desireesa stii ca mi-ai dat o idee geniala cu manutza si frunzele.

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

da, da, si mie...mai ales ca Cristi e innebunita dupa frunze; le aduna toate d epe jos prin parc

admirat si pozele: doi ochi albastri superbi sub o sepcuta roz haioasa!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Lori, imi pare rau de noaptea ta alba! mai rezisti, mami?
te si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

dragi sarbatoriti si sarbatorite care purtati numele de sfinti Mihail si Gavril

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani de sf Mihail si Gavril!

Ylari si eu am avut in sarcina herpes si nu a fost nici o problema. La fel ma speriasem si eu dar m-a linistit doctora. Pt linistea ta, sun-o ca sigur nu rade de tine. Problema am avut cand am facut herpes genital si aveam cam 8 luni si 1 sapt si cum colul era sters atunci m-a bagat a doua zi la cezariana pt ca era pericol sa se declanseze nasterea si nu aveam timp sa ma mai vindec. Stai linistita!

Desiree fff frumoasa ideea cu frunzele!

Mergi la inceput

aoleu, ajunseram pe pagina 2!!!!

eu ma dau de-a berbeleacul
sefa de departament e Mihaela si ne-a ghiftuit cu mancare

mai am putin si explodez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Desireesa stii ca mi-ai dat o idee geniala cu manutza si frunzele.

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

da, da, si mie...mai ales ca Cristi e innebunita dupa frunze; le aduna toate d epe jos prin parc

admirat si pozele: doi ochi albastri superbi sub o sepcuta roz haioasa!

Multumim
Ma bucur ca v-am 'inspirat' O sa mai pun poze la crafts cand mai facem. Azi iesim sa mai cumparam cate una-alta (vrem sa facem paine prajita cu fasole... din burete de celuloza si hartie creponata ) Daca apucam sa facem azi, va pun si pozele, poate chiar 'pe etape'.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput