Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim tuturor pentru urarile de sanatate, le intoarcem inzecit!
Alexia a inceput incet incet sa manance, dar doar anumite chestii (rosii ieri seara). Drept urmare, pe la 3 dimineatat ii faceam dus si schimbam asternututi ca a facut din nou kk apa! Si cica nu are virus la stomac! Doamne, eu mai batuta in cap ca chiar m-am luat dupa doctorita!
Azi dimineata i-am pisat jumatate de furazolidon si i l-am dat, poate ne ajuta sa scapam de kk moale. Macar nu mai vomita, ceea ce e o veste buna. Ne revenim noi incet-incet!

Adriana, ma bucur sa citesc vesti despre voi!

Cecilico, intr-o saptamana jumatate fugim in floarea copilariei, acolo sa ne cauti!

Erina, probabil de doar o coincidenta, sunt aproape sigura ca doctorita habar nu stie ce vorbeste. Din pacate medicul nostru obisnuit e in concediu, dar saptamana viitoare am si controlul de 1,5 ani si vad ce zice si dortorita de la policlinica de stat. Nu ar fi prima data cand baga antibiotice in ea pentru otita, desi ea are altceva. Nu stiu daca v-am povestit ca o tot indopam cu antibiotice pentru otita si pana la urma, la insistentele mele ca febra era muuult prea mare pentru otita, i-au facut o analiza de sangea si biata Alexia avea un virus de fapt. Eu sunt de parere ca acum e virus la stomac si infectia din ureche e doar o coincidenta.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am descoperit melodia asta si imi place mult, asa ca v-o pun si voua:
http://www.youtube.com/watch?v=GP7zpdwo3Xo&feature=relmfu

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andreas Fabian? MMm? Ce ziceti? Parca m-am tampit toata. Nu mai am pic de inspiratie. Mi se pune un voal pe creier si puf! toate dispar in ceatza...

Si vreau sa imi mai spuneti pana la ce saptamana se poate intoarce bebe pe pozitia de lansare? Al meu sta pe lungime si imi e frica sa nu ma pasca cezariana...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (26+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

La multi ani Eric de mami Betty!

Yaia, multa sanatate Alexiei!

Annisia, te inteleg cu decizia privind numele lui bb. Eu si cu tati am deliberat pt Filip pana eram in 8 luni, atunci ne-am decis la Filip Alexandru, pana atunci era si Stefan si Luca si ce imi placea mie nu ii placea lui, etc. Andreas Fabian e f frumos!Fabian imi place mult, poate pentru ca nici nu l-am auzit pana acum in Ro, si mi se pare unic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetele,

va salutam si noi cu drag !!
la multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit !!

la capitolul "nume de baieti" si eu stau ffff prost....nu ma satisface aproape nici un nume de baiat....daca vom avea baietel, asta e un mare of de-al meu : ce nume sa-i pun ??

Mami o are pe Natalia-Ioana
si tot mami e cu Samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Se vede ca sunteti toate pe FB. Ma gandeam ca dupa atatea zile de lipsa nu mai prididesc cu cititul si cand colo???

Multa sanatate Mirunei si Alexiei!

De la noi nu prea stiu ce sa zic mai intai. Eu am treaba si iar treaba, nu stiu cum sa mai fac fata la birou. Nu am ajuns seara mai devreme de 8 si ceva, si asta nu pentru ca as fi beneficiat de vreo zumba. Ieri am fost sa inlocuim aparatul Alexandrei cu cel mobil de fixare. Mama de dinti perfecti are acum!

Copiii sunt oarecum ok. Cea mare cu scoala, si mai bine, si cu probleme. A facut febra si am dus o asa, o cam doare burta si a slabit, dar asta e. Noroc ca vine vacanta.

Andrei e racit, dar si el merge asa mort copt. Sper sa avem bona macar seara incepand cu 1. Am gasit o doamna, sa speram ca e ok. Ziceam de raceala, mai degraba nas infundat si tuse usoara, fara febra. Sper sa nu avem probleme ca ii iau pe toti cu mine la Roma unde am iar conferinta.

Am avut sedinta la gradi si se pare ca Andrei e chiar ok. Apropos de ce spunea Yaia legat de litere, la obiectivele de anul acesta au fost trecute recunoasterea literelor mari de tipar si scrierea lor. Deci si aici se cer. E drept ca la noi e grupa mijlocie-mare (adica mixt).

Nu mai stiu daca v-am spus ca l-am retras de la FTK unde nu imi mai placea. Dar face engleza de 2 ori pe saptamana la EKA. Cateodata e foarte bine, cateodata ma mai supara. Marti a chemat o profa pe maia sa ii zica de Andrei ca a fost neatent si recalcitrant. L-am certat si joi la ora deschisa a fost minunat.

Cam asta. Alte activitati suplimentare nu mai face, dar cand lucrez cu Alex mai primeste si el de lucru. Apropos de asta, am ramas socata la sedinta pentru ca o mamica a cerut teme zilnice pentru acasa. Doamne fere!

Apropos de teme, mai nou primesc cate un proiect la gradi si tema lor e sa ceara acasa si sa nu uite ce e de facut, asa ca nu aflu de la educatoare ce are nevoie. La proiectul cu poza proprie nu a zis nimic, dar cand au facut salata de fructe de toamna mi-a comunicat imediat ce are de dus. Au facut la fel si din legume. Mi s-a parut o initiativa buna.

La fel am apreciat programul de povesti de la gradi. Li se citesc, interpreteaza ei, analizeaza. Am aflat de la el povesti noi pe care nu i le am zis eu niciodata. Per total ma declar multumita de evolutia lui. La scolarita sunt suisuri si coborasuri mari, avem de lucru.

De Halloween vor avea petrecere cu costume (cred ca tot in Buzz merge), posibil in pijama, toata noaptea. Copiii sunt incantati amandoi, am innebunit cu decoratiunile. Taiem, lipim, scobim.

Cred ca am recuperat. Va doresc weekend frumos! Poate terminati capitolul pana revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Sonia! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Roxana, sa stii ca nu e prea mare agitatie nici pe FB, si eu ma intreb ce fac mamicile noastre.

Tomitza, sarcina usoara in continuare! Ma bucur ca ai mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Roxana,slabe sanse cu umplut capitolul. Salutami la Roma!!!

Tomitza inspiratie iti doresc. David era singurul bebe fara nume pe eticheta si noi ne-am hotarit greu. Poti sa iti propus sa mergi pe o reteta ceva de genul sa aiba tot atitea litere cit are numele Nataliei. Sa fie tot de rezonanta slava, sa merga cu numele de familie, din astea.

Mandarinuta a fost si Daria la Antipa martea trecuta. A fost impresionata de pestera si de delfini "care erau statui" nu adevarati.

Roxana cred ca si la Daria au story time, cred ca e ascuns printre denumirile acelea complicate, oricum am vazut ca stia despre cei trei purcelusi-poveste pe care noi nu am citit-o.

Fac o gramada de activitati si pe zi ce trece ma uimeste cu cite stie. Vreau sa o dau la dans, balet prin apropiere stie cineva vreo locatie?

Joi avem atelier de creatie pentru Halloween, de sculptat un dovleac, etc. Azi am fost sa ii gasesc urechiuse de iepure dar a optat pentru o mica coronita so bagheta. Daca ar fi vrut sa fie vrajitoare aveam un super outfit: tutu negru cu paiete, cizme si dres negru, bluza neagra si o minipalarie delicioasa.
Pentru David nu am gasit nimic trebuie sa incropesc ceva.

In rest...the simple life, mai citesc o carte, am mai organizat ceva fisiere, mai fac un contract, bat cam zilnic magazinele de amenajari, imi propun sa termin si bannerul cu numele Dariei pentru camera lor, iesim in parc din astea.

Yaia super dedicatie, stiam bandul nu si melodia.

Mergi la inceput

Yaia I absolutely Love this: www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28" target="_blank">30 seconds to mars- Closer to the edge

Mergi la inceput

La multi ani Sonia dulce!!! Auguroni cara!!!

Roxali sa va traiasca printesa minunata, sa aiba parte de sanatate si noroc si de o viata minunata!!!

Mergi la inceput