Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, Sonia!

Yaia, multumesc, dar sunt pe aici....rar, dar mai arunc un ochi. Sanatate printesei.

Roxana, da...pe FB

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Sonia !

Sa-ti fie viata plina de bucurie ! Felicitari, Roxali, pentru mica domnisoara ! Am citit ca ati avut o zi frumoasa si plina de surprize pentru ea, bravo ! sarbatorita

Eu foarte prinsa perioada asta, maine este petrecerea bebelusilor de 1 an de la odiseea Irinei. Ati inteles asadar pe cine a picat magareata
Din pacate Irina este bolnava, noaptea precedenta am pazit-o si plimbat-o in brate de teama sa nu ajungem la spital la urgenta - o laringita pacatoasa pe care am reusit pana la urma s-o tinem in frau pana dimineata, la ora 8, cand am ajuns la urgenta la Medicover ( dar eu nu cred ca am dormit nici macar o ora, daca adun toate momentele de motaiala ).
Fiind organizator, in seara asta am mers in formatie completa la decorarea salii, insa maine o voi lasa acasa cu mama mea ( am chemat-o special de la Ploiesti ). Imi pare tare rau ca nu va fi prezenta la aniversare, pana la urma pentru ea muncesc de 2 saptamani
Macar Maria se va bucura de prezenta printesei Aurora, este absolut innebunita dupa aceasta petrecere a bebelusilor, toata saptamana m-a intrebat : 'cate zile mai sunt pana duminica?' si a colorat, decupat si lipit diverse 'decoratiuni pentru petrecere'
Iar in seara asta, dupa ce ne-am intors de la decorat m-a intreabat : cand mai mergem la o petrecere ? Ea, care era anti-petreceri, anti-copii

Nici pe FB nu este prea mare activitatea, v-am mai spus. Probabil e o reactie in lant aici, pt ca daca fetele vad ca nu se mai scrie, nici ele nu mai sunt impulsionate sa comenteze ceva sau sa scrie vesti.
Eu raman fidela forumului, desi folosesc si FB. Aici e locul unde ma desfasor mai bine

Fiti pe faza maine seara, ca va pregatesc o surpriza

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Elena, ma bucur ca ti-a placut cartea, nu actiunea in sine, care era previzibila ( am vazut chiar si un film cu subiect asemanatoe, joana Jennifer Aniston si Mark nu-stiu-cum ), ci scrisorile acelea si jocul 'de-a bancherul'. Tare mult mi-a placut asta. Am sa revin saptamana viitoare cu pasajul preferat.

Am inceput si eu acum cateva seri cartea de la tine, pana atunci m-am chinuit sa termin 'Vesti de acasa' - o carte care nu a fost pe gustul meu, am cumparat-o dupa ce am citit o recenzie pe elefant.ro , insa daca am inceput-o, m-am ambitionat s-o si termin, asa, de nervi
Nu este cazul 'Casei de la Riverton', mi se pare interesanta, din pacate nu am avut eu timp zilele acestea. Recuperez saptamana viitoare, sper

Gata, fug la nani. Sa aveti o duminica frumoasa !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, sanatate multa micutei Irina, imi pare tare rau ca rateaza prima ei petrecere de "ga#351;ca".
Te admir pentru puterea ta de a organiza totul, oricat de greu ti-ar fi.
Cand mai gasesti timp pentru citit, eu recunosc, in afara de concediul din vara, cand am fost la parintii mei, nu am mai avut timp sa citesc o carte, decat cele strict pentru scoala....sau povestile lui Cristi.

Distractie placuta azi.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Sunteti cu totii invitati la tort, suc si toate cele (virual din pacate)!!!!
petrecem pt amandoi, alesia 4 ani si tudor 2 ani juma!
am comandat tortul si toate cele necesare! din pacate cu tortul am avut o mica surpriza neplacuta pt ca tanti de la cofetarie nu a priceput (desi i_am scris pe hartie cu litere de tipar), nu a priceput si pace ca in romana urarea este LA MULTI ANI! (ea saraca a scris ans in loc de ani). asa ca am topit un pic de cioco si am remediat gresala!

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

alesia e f incantata de gradi, mai ales ca ii invata sa scrie (au inceput acu un an sa ii invete sa isi scrie cu litere de tipar numele si sa si_l recunoasca). vorbeste f bine in cele 2 limbi, dar cu o exceptie nu poate zice R in rom dar poate zice acel R nazal frantuzesc (nu imi pierd speranta ca va zice canva si R neaos romanesc).
tudor a inceput sa vorbeasca, vorbeste mult, numai ca face o mixtura franco romana de nu pricem nici noi nici ei (aici cel putin egalitate), spune totusi unele cuvinte clar (e drept ca din cuvintele care sunt asemanatoare in cele 2 limbi). la gradi ii place, zice ca " nu mic". ii place mai ales ca e in aceeasi gradi cu alesia si ca manaca impreuna la pranz.

Mergi la inceput

ce nu imi convine mie la gradi e ca cica dupa vacanta asta, cand vor reincepe scoala, pe cei din grupa mijlocie_mare (cum e alesia) nu o sa ii mai lase sa doarma la amiaza! nu inteleg de ce, mai ales ca daca nu doarme alesia iti testeaza rabdarea si nervii la max!
cica asa ii pregatesc de scoala (dar ce scoalaca nu au decat 4 ani)

Mergi la inceput

yaya sanatate alexiei, si da, chiar poate avea otita si sa se manifeste cu diaree si varsaturi, febra si tot tacamul, e drept ca nu e obligator! de o fi una de o fi alta, ii dorim multa sanatate, sa scape cat mai repede de boala

Mergi la inceput

parca si irina lui luy e bolnava, of of of! si sa te faci bine cat mai repede!
ce pacat ca lipsesti la petrecerea organizata tocmai de mami
felicitari luy pt organizarea tuturor petrecerilor
ne_am delectat si noi cu poze de la party si ne_am minunat ce mari au crescut dulceturile si papananii si ce tineri au ramas parintii

Mergi la inceput

cat priveste cititul unei carti, nu am mai reusit de asta vara performanata (cand au fosr copiii plecati inrom in vacanta), doar ceva carti de ...scoala si parca nici alea cum ar trebui

Mergi la inceput