Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 3
carpatina spune:
hai Yaia la "umplut" de capitol
Cum mai e pisicuta astazi? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
'Neata!
Multumim tuturor!
Pisicuta e asa si asa. Nu vrea sa manance, m-au sunat de la gradinita ca nu a mancat nimic azi si e moale, sta doar pe canapea, nu au scos-o afara. dar asa a fost si ieri si alaltaieri, doctorita a zis ca e ok. Ma vor suna dupa pranz de la gradinita, in cazul in care nu mananca nimic. Pranzul e acum. Nu a mai vomitat si nici scaun nu a mai avut, nici nu are cum ca in ultimele 2 zile nu a mancat mai nimic. Off...stau cu ochii pe telefon acum. Va las pe voi sa impleti capitolul!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:
Sanatate multa Alexiei !
Off, ce o mai trageti voi cu otita asta care nu se mai termina 

Te cred si eu ca esti cu gandul numai la ea 
Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pt party bebelusi de duminica, mi s-a stricat laptopul si m-am chinuit tare mult sa fac felicitarile, sa pregatesc pozele pt poster si sa organizez diverse
. Sper sa iasa la fel de frumos ca la papanashi, chiar daca mamicile inca nu se cunosc ![]()
Promit ca umplu capitolul cand scap si de patrecerea asta
. Nu va spun ce e la mine in casa, parca au explodat 10 grenade cu jucarii, ca o am si pe Maria acasa, are ceva secretii care o fac sa tuseasca din cand in cand noaptea ( nasul nu-i curge ), asa ca am tinut-o acasa de teama sa nu agate ceva de la gradi, vreau sa fie in forma duminica
. Sa va mai spun si ca a prins gustul aniversarilor, ma tot intreaba cate zile mai sunt pana duminica si daca va veni si Daria la petrecere ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
alinkav spune:
Yaia, sanatate Alexiei!
Luy, eu credeam ca ai glumit cand ai spus ca mai organizezi o petrecere!![]()
danuta36 spune:
Yaia,multa sanatate pisicutei!
Luy,sanatate Mariei!
Si Miruna e acasa de marti,caci luni noaptea a tusit de numa si a dormit tare rau..din 'avantajele' mersului la gradi...abia a apucat sa mearga o saptamana la gradinita si iar facem pauza,saptamana viitoare e si vacanta,sper sa se faca bine si sa nu mai agate nimic..m-am saturat eu de atatea medicamente 
cecilia L spune:
Sanatate multa bolnaviorelor. 
Multumesc lui DD, Cristi este bine, a avut si el o tentativa, a agatat ceva dar, l-am tratat repede si a scapat, in schimb eu 2 saptamani, am fost aproape varza
, nici acum nu sunt ok, dar a trecut, sper...tare greu mi-a fost sa ma mobilizez sa ma ridic din pat in cateva zile, sa-l duc la gradi....dupa ce ieseam la aer, era mai bine.
Nu prea mai apuc sa intru nici macar sa va salut, aici..pe Fb este mai simplu
, sper sa nu fugiti si sa nu stiu unde sa va caut.....
O seara buna si sa auzim numai de bine.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
adriana30 spune:
buna dimineata,
la multi ani tuturor dulceturilor si papanasilor! sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata!
tocmai ce ma facut o cafea si va invit si pe voi.
noi suntem bine. gabriel s-a inaltat destul de mult in vara asta.
merge la gradinita cu program normal, dar de la anul va trebui sa mearga la program prelungit, pentru ca nu vom mai avea bona. ce sa zic? sta cu el de la 8 luni si nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. in vara, la o saptamana dupa terminarea gradinitei a facut varicela. a fost greu cu statul in casa , ziua era lunga, timpul frumos, dar nu am avut incotro timp de 2 saptamani .
cu socializarea nu a fost chiar usor. ne-am chinuit putin anul trecut, dar anul asta vad ca e ok.
cu homeopatia merge f bine in continuare.
inca nu am facut vaccinul de 4 ani.
va pup si sa aveti o zi buna!
carpatina spune:
La multi ani Sabina Teodora de mami Diciu! 
Sa ai o viata frumoasa! 
=====================
carpatina spune:
La multi ani Eric-Daniel de mami betty78 ! 
=====================
Erina spune:
Buna dimineata!
Incredibil ce zile minunate de toamna!
Yaia multumesc ca ai scris despre Alexia. E interesant sa vad alta abordare in ce priveste starile de voma. O sa insist de fiecare data cind raceste David sa ii verifice bine urechile. Sanatate frumoasei.
Mara mai scriidespre Yanissa? Ce mai face iubita frumoasa?
Sanatate Mirunei de Danuta.
Noi suntem bine, Daria e la gradinita. Azi noapte in somn: Misss may I go to the bathroom?
Asteapta cu nerabdare Halloween party dar vrea sa se imbrace tot in printesa.
David e bine si el, ceva nas curgator cu schimbarile astea de temperatura.
Luiza, bafta sa iasa o petrecere la fel de frumoasa ca cea a papanashilor.
Am terminat cartea de la tine, mi-au placut in special scrisorile lui Lili catre Arthur. Din nou am intuit intriga.
www.youtube.com/watch?v=h6gy4w9sIZI" target="_blank">tUDOR gHEORGHE _OCTOMBRIE