Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance Buna seara, Yaia, nu am stiut ca a fost ziua lui Tudor, dar, tin neaparat, sa ii urez "La multi ani" si o viata frumoasa. Tare frumos ai vorbit si despre Tudor si despre pantofii rosii. Te-am simtit un pic melancolica, meditand. Va doresc numai bine! |
Multumesc mult!

Pantofii rosii (care sunt cu toc potrivit, de vreo 7 cm si sunt intradevar de un rosu -visina) imi aduc aminte de filmul acela cu fata cu esarfa verde. Parca chiar te schimba un lucru atat de marunt, nu stiu cum sa spun, ma fac sa ma simt mai leganta, mai sigura pe mine, mai increzatoare...chestie de perceptie, atata tot!
Sunt cam melancolica in ultimul timp, e o toamna adevarata aici, ploua mult si e innorat si chiar cand e lumina e o culoare atat de galbena si de trista! A venit toamna...acopera-mi inima cu ceva...
Bravo lui Tudor cel curajos! Sanatate multa, sa-si revina repede!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Sanatate multa Irinucai cea mica si cu ochi superbi!
Roxanei si Carpatinei le doresc ce-mi doresc si mie: mai putin de lucru la birou, sa mai avem timp si de povestit. Eu din pacate am de lucru din plin la birou, vedeti ca scriu de acasa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
claudia1178 spune:
Va multumesc mult pentru cuvintele voastre....ca intodeauna calde si pline de incurajari.....
valentina_22 spune:
Buna seara, nu am mai intrat de mult din motive intemeiate. Vacanta noastra s-a terminat si am ramas iar singuri. Ma consoleaza gandul ca timpul zboara repede si mai e putin pana de sarbatori cand se va intregi familia.
Multi ani sanatosi, cat mai sanatosi tuturor sarbatoritilor, iar celor bolnaviori refacere rapida si multa sanatate!!!
Luy, am citit ca Irinuca este bolnavioara,multa sanatate micutei, crezi ca sunt sanse sa ne vedem maine pentru poster& felicitare? Eu maine dimineata ajung la Budimex pentru Andrei. Daca ne putem vedea da-mi te rog un semn in seara asta sau daca mai ai numarul meu de mobil un sms.
Ma cam umfla plansul, am si o stare mai naspa asa, maine in loc sa-l sarbatorim pe Andrei merg sa vad care este procedura pentru ai face biopsie. La concluzia asta s-a ajuns dupa n analiaze facute si nervi intinsi. Nu se explica ficatul foarte marit si persistenta ganglionilor cu toate tratamentele facute. "Frumos" cadou.
Asa ca ne-ar prinde bine niste ganduri pozitive.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Annisia spune:
Bai, care ati cobit mai, care? Ia pantalonii jos sa va dau o batuta ca pi la noi. Deci e cu putza. Francesca eventual data aviatoare... Acum sunt intr-o mare incurcatura. Pe langa faptul ca deja am cumparat o gramada de haine de fetita. Hihihi... Daca e baiat chiar nu-mi trebuie nimic, ca are totul de la Yanis. Numai ca nu stiu ce nume sa-i pun piciului. Mai am trei luni sa ma dumiresc ce si cum.
Si medicul meu mi-a spus de la inceput ca el vede baietel, nu fetita. Eu am vrut sa cred numai ce-mi convenea mie. Na ca pustiulica tot cum a vrut el a facut!
Deci bagati caruciorul bleu care este, ca se pare ca mi-s mama de baieti. Parca vad ca ajung soacra cu trei nurori...
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (24+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
mandarinutza spune:
Annisia, uite si de la mine niste sugestii de nume: Patrick, Damian, Fabian, Calin, Serban,Vladimir, Rafael, Razvan, Robert. Mie imi place f mult Patrck.
mandarinutza spune:
Am uitat sa va scriu ca Antonia a fost duminica la Antipa cu tati, au venit amandoi foarte impresionati. Cand am intrebat-o pe A ce i-a placut cel mai mult, mi-a zis ca fluturii si elefantii.
Roxana_G spune:
Yaia, uite ca scriu si din conferinta de la Timisoara. Dar greu. Ma bucur ca ai tinut pulsul, sincer as vrea uneori sa raspund si nu mai apuc. Dar un mic comentariu: poate nu e asa rau sa scrie cifrele. Cred ca e mult sa le ceri sa o faca singuri, dar sa incerce nu strica.
Vale, o imbratisare mare pentru tine, sa fie bine!
Mandarinutza, tot asa aglomerat antipa?
Annisia, nu fii suparata, sanatos sa fie. Iar hainutele...poate gasesti o finuta.
Trebuie sa fiu atenta, asa ca va doresc o zi frumoasa.