Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna va scriu si eu pe fuga.

Valentina, Doamne ajuta.

Roxana missed you at Zumba (P nu cred ca mai vine ca incepe sezonul la Dansez)

Yaia draga, mi-ai placut cu sunt si ei oameni.

Ieri m-au sunat ca Dariei i s-a umflat un ochisor de la piscatura de tintar. Am apreciat faptul ca au fost prompti cu telefonul- de luat am luat-o la 16 ca dormea David si nu il puteam lasa singur in casa. Bineinteles ca Daria a auzit ca au vorbit cu mine si nu a mai dormit. Iar am certat-o. In ultimul timp sunt cam irascibila si nervoasa. Trebuie sa ma temperez.

Mandarinuta, neparat sa merg si eu cu daria la Antipa, dar cred ca in timpul saptaminii.

Annisia, sa fie sanatos bebe. Cit despre nume, sigur gasesti tu ceva deosebit care sa se asorteze cu numele de familie si sa ii placa si lui tati. Si mie imi placeau multe dar nu a vrut M. Dominic e f frumos deasemeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Via Razvan Neata on FB: www.youtube.com/watch?v=nSTWcsU91ZY" target="_blank">VANESSA DA MATA & BEN HARPER Boa Sorte (Good Luck)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Andrei Gabriel de mami valentina_22!

La multi ani Andrei David de mami andreea_deea!

Sa aveti o viata lunga si plina de impliniri, sa fiti sanatosi si norocosi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Valentina, ganduri bune pentru tine! Sper sa faceti analiza cat mai repede si rezultatele sa va aduca linistea!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Daria ... nu a mai dormit. Iar am certat-o. In ultimul timp sunt cam irascibila si nervoasa. Trebuie sa ma temperez.

Te-ai suparat ca n-a dormit? Cum asa mah?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Sa stii ca nu mi se mai pare atat de relaxata treaba. Nu prea sunt de acord cu scrisul asta. Deja il invata sa-si scrie numele si au inceput si cu cifrele si mi-au spus ca Tudor il stie numai pe 1. eu chiar le-am zis ca mi se pare prea devreme.

Mai doamna cu pantofii rosii... banuiesc ca dezacordul tau viza o eventuala "obligativitate" in a invata sa scrie cifre/litere. Ca altfel io nu vad nimic rau in asta.

Fata mea scrie toate literele mari de tipar. Si toate cifrele... Si a inceput singura, copiindu-le de pe o rigla. Toata ziua ar sta doar cu creionul in mana (ca doar asta a luat si de pe tava )
La "polul" opus e mersul pe bicicleta... cand ii zic de ea imi raspunde cu o fata tare serioasa ca "e periculos sa mergi cu bicicleta"

=====================

Mergi la inceput

Luy, cum mai e Irina?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valeu, chiar uitasem sarbatoritii

La multi ani celor doi Andrei, sa fie sanatosi si norocosi!

Vale, sa va traiasca puiul, de fapt amandoi, sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, a fost o zi grea ieri. Am ajuns cu greu cu 10 min inainte, desi stresata de treburile lasate. Nu era loc de parcare, era balamuc, claxoane. Am simtit ca ma ia plansul de nervi, am dat o jos pe Ioana - care a ratat clasa de dinainte asteptandu ma- si am plecat acasa. Stiu ca a fost Adriela, asta e. Saptamana viitoare ajung...sper. Dar mi ar fi placut sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Andrei si Doamne ajuta la un rezultat bun de la biopsie!
Nici noi nu suntem scutiti de necazuri. Ghe tuseste f f rau iar nepotica mea are un chist sinovial in spatele genunchiului si vroiam sa o intreb pe Rox la ce ortoped ati fost cu Alex cand era mica, ca nenea asta deja a programat-o la operatie in noiembrie.

Carpatina, eu am o fetita care la 4 ani scria propozitii deja, adica cu sens, nu ca stia literele si numele, dar Ghe nici nu stie sa tina bine creionul si desi am avut indoilei mari, am ajuns la concluzia ca il duce capu la fel de bine ca pe sora-sa:D Pur si simplu nu toti copiii au chef sa scrie la 4 ani si nu mi se pare ok sa fie evaluati dupa treaba asta. (cu exersarea nu vad nici eu nimic rau)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput