Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani papanash, alina m si Isabeluta!

Sa fiti iubite, sanatoase, fericite!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Felicitari Filip, de-acum esti pe picioarele tale!

=====================

Mergi la inceput

Sanatate multa bolnaviorilor, mici si mari!

Eu iar m-am afundat in treaba la birou.... cred ca e o unda propagata de la biroul Roxanei..
Cat de putin mai e pana la Craciun... mi se pare ca anul asta a trecut fantastic de repede... abia astept vacanta, zapada, carnatii, gogonelele, cozonacul....

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

... abia astept vacanta, zapada, carnatii, gogonelele, cozonacul....

=====================

sa-nteleg ca se lasa cu romanica,nu????ca (,) carnati si cozonaci mai gasesti in Brussel,dar cu gogonelele mai greu ,doar daca se milostiveste vreuna din noi cu un colet ceva..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

... abia astept vacanta, zapada, carnatii, gogonelele, cozonacul....

sa-nteleg ca se lasa cu romanica,nu????ca (,) carnati si cozonaci mai gasesti in Brussel,dar cu gogonelele mai greu ,doar daca se milostiveste vreuna din noi cu un colet ceva..

se lasa cu Romanica doar pentru ca mi-e dor si de ceva oameni de acolo....

caci gogonelele deja-s ajunse la Bruxelles.. au venit impreuna cu varza murata, carnatii trandafir, cabanosii, branza de burduf, gogosile, placintele cu branza...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Multumim pentru felicitarile pentru Filip, el e foarte entuziasmat de progresele facute si colinda toata casa.
Luy, sanatate Irinei, pentru febra incearca si sosete cu otet, la noi functioneaza cand temp e peste 39 si Panadolul/Nurofenul isi fac efectul cam greu. Filip a facut un episod din acesta de febra la inceputul lui sept in ziua in care l-am vaccinat.La party a mers numai de manuta sau de-a buselea, el stia sa merga f bine pana acum, dar nu indraznea fara manuta mea, acum ca a venit vremea friguroasa, o fi inteles ca nu mai e de el mersul de-a buselea.

Aseara am vazut un film dragut: The tree of life, cu Brad Pitt si Sean Penn, vi-l recomand. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tree_of_Life_(film)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Daca se propaga cum trebuie unda asta de munca eu ramaneam deja fara nimic...si uite ca nu e asa. Unde mai trimit? Ca pana la Beljica s-a cam disipat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Daca se propaga cum trebuie unda asta de munca eu ramaneam deja fara nimic...si uite ca nu e asa. Unde mai trimit? Ca pana la Beljica s-a cam disipat.

s-a disipat pe naiba!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178
Despre noi, am avut un an tumultos dar acum suntem linistite, singure langa parintii mei; in final suntem in divort ....poveste lunga si dureroasa, inca incerc sa trec peste ce a fost dar ma bucur enorm ca Teu este bine si a trecut mai usor peste tot.

Sper sa se termine cat mai repede povestea, sa scapati de lucrurile rele!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Irina ce mult mi-a placut cum ai scris! Bineinteles ca Tudor e special pentru ca e copilul tau.
Si eu ma trezesc uneori gindindu-ma ce vor fi cind vor creste. Deocamdat Davis are inclinatii artistice, cintat, dansat dar nu m-ar deranja s afie vreun arhitect ceva.

Ce zicea, cu Finlanda era ca acolo au o atitudine mult mai relaxata, pumn mai mult accent pe joaca, nu le este frica sa se murdareasca etc.

Sa porti cu mare drag achizitiile, mi le imaginez comode si de un rosu mai inchis. M-am regasit in ce ai spus cu lucrurile. Cele mai dragi sunt vechi dar de buna calitate. Daria are mai multe rochii decit mine iar eu prefer citeva perechi bune de Ecco decit o suta perechi de pantofi. Nu am nici presiunea de a merge la job pentru ca atunci oh da, ma imbracam in fiecare zi cu altceva.

Multumesc!
Sa stii ca nu mi se mai pare atat de relaxata treaba. Nu prea sunt de acord cu scrisul asta. Deja il invata sa-si scrie numele si au inceput si cu cifrele si mi-au spus ca Tudor il stie numai pe 1. eu chiar le-am zis ca mi se pare prea devreme. Pai eu am invatat sa scriu la 6 ani, la scoala, nicio zi mai devreme si uite ca acum stiu sa scriu si sa citesc. Ba chiar recunosc si numerele de pe bani...atunci cand ii am. mi se pare mult prea devreme, vreau sa fie lasat sa se joace, fara nicio grija!
Si eu ma mai supar pe Tudor cand mi-l mai parasc la gradinita. Incerc sa ii explic unde greseste si ii repet poezia de fiecare data si chiar da roade morala, are zile excelente in ultimul timp. Ideea e sa nu le cerem sa fie perfecti, sunt oameni si ei!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput