Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor voi aveti recomandari de la medic pentru siropele, capsule, medicamente pentru intarirea imunitatii ? Ce anume? Vreau sa deschid si eu subiectul cu doctorul lui cand vom ajunge la control la sfarsitul lunii. Pana acum nu i-am dat nimic.

Cleo- asa ca sa te fac sa te simti bine , da Mara era pe lista mea ( nu glumesc...), dar nu mi se pare ca se potriveste cu numele de familie Musat ( M&M). Dar imi place tare mult Mara . Si ca sa o flatez pe Lumi, Cristiana va fi al doilea nume al fetitei.

in 22+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Fetelor voi aveti recomandari de la medic pentru siropele, capsule, medicamente pentru intarirea imunitatii ? Ce anume? Vreau sa deschid si eu subiectul cu doctorul lui cand vom ajunge la control la sfarsitul lunii. Pana acum nu i-am dat nimic.

Cleo- asa ca sa te fac sa te simti bine , da Mara era pe lista mea ( nu glumesc...), dar nu mi se pare ca se potriveste cu numele de familie Musat ( M&M). Dar imi place tare mult Mara . Si ca sa o flatez pe Lumi, Cristiana va fi al doilea nume al fetitei.

Evolutie David

Evolutie Bebe

apai daca nu cu Mara, poate cu Iza.

despre intarirea imunitatii, minunata este limonada cu miere. Chiar am discutat szi cu o colega din China, la ei se bea in mod normal apa calda (io zic ca de la asta au trecut ei miliardul )- si a zis ca limonada cu apa calda este minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nico eu una nu mai cred in siropele pt imunitate, noua anul asta pediatra ne-a dat bronho vaxom direct, iar eu Anei ii dau (hihihi nu-l consider sirop d eimunitate) colostrum cu probiotice. Dar puiul tau are sigur o imunitate beton, construita frumos, caramida cu caramida in aerul curat de la tara, mancarea sanatoasa din curte. In locul tau ...doar miere, lamaie. Aaaaa voi reveni cu o reteta de la buburuze cu catina, miere, propolis cica f buna.

revin ca puteeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Evolutie David

Evolutie Bebe

wow, deci avem o finutza! ma bucur ca-ti place numele "gazei" mele

Era sa zic zulufina dar numai are zulufi fetelor de cand am tuns-o asta vara nu mai are zulufi; i-a crescut parul si tot nu s emai onduleaza; sunt foarte trista din cauza asta...am sentimentul ca numai eu sunt de vina ca m-a mancat undeva s-o tund!

Eu nu i-am dat pana cum nimic pentru imunitate; ma batea gandul sa-i iau ceva (oscilococcinum, ma gandeam) dar acum...astept reteta minune de la Lori
Oricum, eu zic ca e destul de puternica la virusi....doar polipii ne fac probleme, ca n-am reusit s-o operez in vara (lipsa de timp si bani) si acum ...nu stiu daca se mai poate..vreau sa sun medicul sa-l intreb daca o poate opera si pe vreme mai rece.

haideti, nu mai somati....v-ati lenevit de tot in ultimul timp

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu le dau de prin septembrie vitamina C zilnic, mai ales ca e sub forma de brontzisori si de-abia asteapta sa o primeasca. Si de vreo saptamana am luat de la farmacie sirop de vitamica C cu propolis si echinaceea. Daca nu ajuta, nici nu strica Cand imi aduc aminte le mai iau si cate o cutie de Cavit, dar nu sistematic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Si noi tot Vit. C si uneori, cand mai ia mama mea, Cavit.
Deocamdata ne e bine asa, nu vreau sa incep sa bag prea multe siropuri in ele.

Eu stiam ca cei care au aceeasi litera si la nume si prenume sunt norocosi - deci, Nicole, M M e de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel iti faci probleme cu parul aiurea. De ce? parul copiiilor mici e mai subtire, si se onduleaza usor. Cu anii/tunsul, firul se intareste, si nu se mai increteste asa usor .... asta e, tunsul a grabit, nu a modificat zulufeiii.

Lasa sa fie ea sanatoasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

luminel iti faci probleme cu parul aiurea. De ce? parul copiiilor mici e mai subtire, si se onduleaza usor. Cu anii/tunsul, firul se intareste, si nu se mai increteste asa usor .... asta e, tunsul a grabit, nu a modificat zulufeiii.

Lasa sa fie ea sanatoasa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

stiu, dar mi-e necaz! era asa scumpa cu zulufii...cand ma uit la pozele de anul trecut, ii vine sa plang!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

reteta naturista cresterea imunitatii:

http://buburuze2011-blog7.blogspot.com/2011/09/cura-cu-catina-pentru-cresterea.html

(pus link s afaceti trafic la blog )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

reteta naturista cresterea imunitatii:

http://buburuze2011-blog7.blogspot.com/2011/09/cura-cu-catina-pentru-cresterea.html

(pus link s afaceti trafic la blog )

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

intrebare: de unde iau catina?

Mergi la inceput