Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorich spune:
Se gasea la piata, pe tarabe, cel putin saptamanile trecute, acum nu stiu, nici eu nu am ajuns. Azi, maine, azi maine!!
Luminel spune:
inca putin si ajungem iar pe pagina 2 ![]()
ce faceti fetelor?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
stiu, dar mi-e necaz! era asa scumpa cu zulufii...cand ma uit la pozele de anul trecut, ii vine sa plang!Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Lumi, mai bine cu par drept! Al meu s-a incretit in timpul sarcinii de e spirala! Si mi-am dorit intotdeuna par spirala! Ei, acum ca il am mi-e ataaaaaaaaat de greu sa-l aranjez!!! Sora-mea (care e coafeza) sau stilistul meu au nevoie de 30-45 de minute sa imi indrepte parul! Deci, clar singura mi-e aproape imposibil, il indrept eu ceva-ceva, dar nu cum trebuie! E mult prea mult si cret...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
Victoria_mami spune:
Lorich ce-mi place poza ta!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Adriana_78 spune:
Da, si mie mi-a atras atentia poza lui Lorich - cine e bebelusul ala scump din poza? Ana?
Si eu imi doresc par cret - nu stiu cum m-as descurca cu el, probabil ca Desiree, m-as satura sa-l aranjez -- insa deocamdat visez la par cret
Luminel spune:
eu nu observasem schimbarea pozei la Lori![]()
dar, da, pare a fi Ana scumpa 
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
Bai, iar apare reclama asta enervanta?
Mai Lumi, nu ziceai ca faci reclamatie? ![]()
Cleo, poza de la avatar
daca aveti chef, am selectat cateva poze din weekendul nostru in Austria
Weekend Wörthersee
cleo78 spune:
acasa vad poza de la Lorichi-ul. La munca nu.
Adriana, superbe poze!!!
Edit: adriana, pasarea aia e lishitza. F. galagioasa si rea
.
banc
In pat: Este 7 dimineata, inchizi ochii pentru 5 minute si este 8:45.
La serviciu: Este 13:30, inchizi ochii pentru 5 minute si este 13:31
Lorich spune:
vaaaaaaaaiiiii CLEO ce banc bun!!!!Eram asa supi, dar mi-ai facut un mic zambet de moaca-mi trista.

aaa..dar o fi banc????? ca e prea real!!
da, e Ana, la Saptamana bebeilor purtati, la o intalnire cu salsa pt un flash mob, nu stiu daca ati vaz poze pe FB...ea dormea in sling, cu destu in gurita.

era asa scumpa cu zulufii...cand ma uit la pozele de anul trecut, ii vine sa plang!