Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LUMI - am revenit, de marti, dar uite ca tot nu ne-am adaptat la fusul orar. E foarte greu, si pentru noi si pentru cei mici. Ne culcam la 7, ne trezim pe la 3 noaptea, de ieri parca am intrat totusi in normal, dar pe la 2-3 ne prinde o oboseala, din aia de noapte, desi n-ar fi normal.
In fine, din experientele trecute, cam 2 saptamani ne ia sa ne reobisnuim.

NICOLE - felicitari pentru fetita! Vad ca tot perechi pe aici, ALINA_ANTO, tu... ma bucur pentru voi! Mai ce baiat voinic ai tu acolo, aproape dublul greutatii lui Patrick.

LORICH - stiu prin ce treci, si eu am patit-o, mai tii minte, asta iarna exact cand s-a nascut Kevin. La noi nu a fost cu bataie ca e inimaginabil asa ceva aici, dar a fost cu pedeapsa aia - inchis in garaj si amenintat cu bau-bau.
Ideea e ca pur si simplu stii, ca mama, cand minte si cand fabuleaza, deci daca tu ai avut certitudinea ca a zis adevarul inseamna ca asa a fost. Probabil ca l-a impins putin mai tare si el nu e invatat cu gesturi din astea, a perceput ca pe o agresiune. Al meu e tot asa sensibil. El si cand din joaca il impingea verisoara lui urla ca din gura de sarpe ca l-a batut. Asa percepea el, nu are nici o vina, ca are un prag de acceptabilitate foarte scazut, in ce priveste tot ce e fizic. Asa ca eu i-as zice frumos doamnei ca el e mai sensibil si nu suporta sa fie agresat, ca intelegi ca e cateodata depasita dar la el nu merge cu nici un fel de gest agresiv, cat de mic, bla-bla. Eu sper sa ii fie totusi invatatura de minte, mai ales ca e tanara. Cred ca la aia hitlerista ar fi mai rau. Intimidarea, abuzul asta psihologic e mai greu de detectat de parinti si de contracarat.

Nici la noi nu e numai lapte si miere, eu niciodata nu le-am cerut sa fie mamoase, sa ii pupe si sa ii dragaleasca (consider ca asta e domeniul meu ) dar vreau sa ii trateze cu respect, ca pe niste adulti, mai ales de la 3 ani in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Cleo - m-ai lovit unde ma doare… Glumeam.Numele sugerat este frumos, dar face parte dn trecutul lui tati al nostru si nu ma simt eu impacata… (o fosta prietena)
Gabitza - si mie imi place Antonia foarte mult, dar trebuie sa ne placa la amandoi

in 22+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Nicole, dar numele de Mara merge?

Eu raman singura 2 zile. VIc. pleaca de urgenta in Ro la o inmormantare. Asta dupa ce sambata a tras Mara o vomitaceala si a refuzat orice mancare si beutura(3 capsuni a mancat) si cate o gura de apa (pe seara/noapte a facut si febra - mare, dar nu am gasit termometrul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

Cleo, e cineva appropiat de trebuie sa mearga asa urgent? si cu Mara cum faceti? cum se mai simte?

Nicole, dar sotului tau ce nume-i place? eu va propun sa faceti fiecare cate o lista cu numele preferate si apoi le confrutati si vedeti daca e vreunul care apare pe ambele

Intr-adevar, nu mai apare reclama aia enervanta, nici la sv nici acasa m-or fi citit, mai stii.... si pe mine, si pe altele...

Doloress, n-am fost pana acum in situatia asta, dar cred ca e destul de neplacuta reacomodarea asta cu fusul orar.

Ieri am facut deliciosii biscuiti ai lui Esme cu suc de portocale, doar ca am adaugat si putin zahar... si acum savurez cativa la cafea...

O zi buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, cred ca tie ti s-a facut de nasit o fifitza mica mai pe la primavara ashea (apropo de Claudia, Mara, etc) Mai urmeaza sa zici Victoria, sa fie familia completa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lumi, cum e aluatul de biscuiti Esme? Se poate intinde si taia forme din el? Cam am cumparat niste forme simpatice de taiat biscuiti si ma mananca degetele sa le incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mai, eu ma las botezata inca o data daca e cazul de cumparat seturi de hainute si incaltaminte, eventual si o pereche de cauciucuri de iarna 17" ca totu-i scump.

Mergi la inceput

Gabi, eu m-am inspirat din reteta pe care a dat-o Esme tot aici pe forum acum vreo doi ani cred, pe care am adaptat-o si am pus asa:

1 pachet unt
16 linguri faina
sucul de la o portocala
coaja de la o portocala
4-5 linguri zahar
1 plic praf de copt

le-am amestecat toate si am facut doua suluri de aluat pe care le-am rulat in folie si le-am pus la frigider 1/2 ora, apoi am taiat felii de 0,5 cm si le-am copt in tava pe hartie de copt vreo 20-25 min.
Dar cred ca se poate si intinde foaie si sa decupezi cu forme

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Gabi, eu m-am inspirat din reteta pe care a dat-o Esme tot aici pe forum acum vreo doi ani cred, pe care am adaptat-o si am pus asa:

1 pachet unt
16 linguri faina
sucul de la o portocala
coaja de la o portocala
4-5 linguri zahar
1 plic praf de copt

le-am amestecat toate si am facut doua suluri de aluat pe care le-am rulat in folie si le-am pus la frigider 1/2 ora, apoi am taiat felii de 0,5 cm si le-am copt in tava pe hartie de copt vreo 20-25 min.

nu se poa. Am incercat eu . De la cantitatea mare de unt, mi s-a parut f. fragil, neputand intinde o foaie.
Pt foi, merg bine aluaturi cu mai multa faina decat unt.

A, eu la asta nu am pus praf de copt - si a iesit biscuiti crocanti - dar miiinuuunnaati .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

1 pachet unt
16 linguri faina
sucul de la o portocala
coaja de la o portocala
4-5 linguri zahar
1 plic praf de copt

nu se poa. Am incercat eu . De la cantitatea mare de unt, mi s-a parut f. fragil, neputand intinde o foaie.
Pt foi, merg bine aluaturi cu mai multa faina decat unt.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca ai dreptate: e destul de sfaramicios aluatul

aaa, si am uita sa zic: eu am pus si doua oua...si tot a fost sfaramicios

Mergi la inceput