Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
Roxana maine plecam, o duc pe Daria dimineata si o iau inainte de somn. Tare nu m-as duce dar avem niste treburi importante.
Ce dulce Andrei!!! Cum se mai simte?
so...acum sunt in colanti ca vroiam sa merg la Pump dar m-a lovit o lene...
SabinaY
, am imaginat in japoneza discursul. E adorabila, iar poza de pe FB, Wowww e o printesa manga-dulce dar si rebela cumva. Ce par frumoas are. Am remarcat tricoul cu Danemarka (aici mare
ca nu reusesc sa ma organizez mai bine).
Tortul de duminica il vei face tu, am observat ca cel de azi e cumparat, dar cit de elegant si yumyyyy, nu vreau sa ma gindesc...
Sabina, ce pacat ca nu poti veni, era un cistig pentru Gheorghe. Eu ii duc pe ai mei peste tot, e cel mai frumos cadou. Luiza, TEodora, Daria a vazut un magar la Timmy si mi-a zis, uite mama magar ca cel de la munte. Unde in alta parte putea vedea ea magar autentic?
Bafta cu teza.
Cecilia, tare e greu fara ajutor. Azi i-am lasat pe D&D 1 ora cu d-na care vine la curtatenie. Ce bine a fost ca am avut de rezolvat cite ceva si nu am alergat dupa ei...
Yaia te salut cu drag!!!
Yaia spune:
Din amintiri:
Carlota arata super, ca si restul familiei, de altfel. Crishtina, mi te-am imaginat altfel. Arati minunat!
Annisia, zambareata ca intotdeauna. Yannis parea tare dornic sa-l smotoceasca pe bebe de la tine din brate. Si inca o data ma minunez cat de diferiti sunt Tom Degetel si actualul partener!
Sanatate multa Oliviei si lui Andrei!
Myral, ma bucur sa citesc vesti bune despre voi! Parerile sunt imaprtite cand vine vorba de carii si desi nu exista nicio legatura stabilita intre alaptatul excesiv si carii, e interesant ce scria un medic si anume ca un parinte trebuie sa faca tot ce-i sta in putere sa elimine o problema. Iar daca la voi sunt cariile, poate reducerea alaptatului (in special noaptea) nu e o sugestie rea. Oricum, merita cercetata problema, clar are bacteria care provoaca caria, poate de la cineva mai mare care o are?!?
Va doresc si tie si Crishtinei sa fiti puternice si perseverente, sa invingeti in lupta cu strabismul prichindeilor!
Japonezica mijlocie a ramas adorabila!
Apropo, ayumi, ce mai fac gemenii?
Gabitz, ma intrebam acum intr-o seara ce mai face Eliza...
Ana, incepe si Veveritza scoala, nu?
Sa aveti o seara minunata!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Erina, si eu pe tine! 
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
valentina_22 spune:
Pe fuga, eu tot pe fuga!
Luata de val am uitat sa o felicit pe Annisia! Sa ai o sarcina cat mai usoara, iar comoara din burtica sa fie sanatoasa! De va fi baietel sa semene cu mamica, iar de va fi fetita sa-ti mostenerasca eleganta!
Erika si Andrei, Bogdan si David
Eu tocmai ce-am venit de la control si m-am luat cu mainile de cap
Am lasat copii cu sora cat am fost eu la medic si ce-am gasit in casa.... nici in doua ore nu o scot la liman.
Va pup, am fugit la ale mele.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Sabina spune:
pai valentina, surioara ce pazeste, de ce nu te ajuta sa iesi la liman? oooof.
Erina, sigur, si noi ii ducem oriunde mergem, dar in weekendul ala e festivalul Aurel Stroe la Busteni si cum sunt responsabila cu cartea simpozionului, asta e.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Daca tot am intrat, Ghe e ceva de nemaipomenit:) din pacate, nu o sa se prea potriveasca cu lumea asta, insa lupta din rasputeri sa se adapteze :D
se duce la joaca cu indarjire, chiar daca baietii aia sunt mai mari si nu-l baga in seama. Are numai bunavointa de dat si daca e calcat pe coada.
mai intai nu a stiut ce sa faca, cand primea agresivitate, acuma zice sa vina tata sa-i bata pe raii aia :D
oof, dragu de el.
in rest, e la fel de superb cum il stiti :D tre sa ii pun mereu rosu ca efectiv se opreste lumea pe strada dupa el, a devenit chiar agasant :D
cra cra cra, am plecat la teza mea!
PS Sofia e la fel de geniala si obraznica ca intotdeauna;D
dar apropos de citatul de Osho (am la mine pe blog un articol din 2010 numai despe asta) , eu sunt mult mai calma, pt ca sunt neputincioasa fizic. Nu pot decat sa ii contemplu si sa ii admir. Sunt efectiv niste minuni. Toti copiii. Si trebuie sa nu avem absolut nicio pretentie de la ei si sa ii iubim pentru simplu fapt ca exista.
(asta pt mamicile de fetite care incep scoala. Sa nu va prind ca va plangeti de copii:D o sa invete si sa isi faca temele si sa fie ordonati samd. Dar dureaza cam un an si jumatate )
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Myral, noi incercam din toamna asta gradi, cred ca GHe e penultimul atunci :)
Mandarinutza, am vrut sa te sun ieri sa ii urez la multi ani Antoniei dar a, fost ingrozitor de prinsa, ciudat , cand stau acasa, dar am lucrat mult.
va pup si abia astept sa ne intalnim pe culoare :)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
tot io:D
Yaia, pai am inteles ca Eliza NU are carii, da in schimb asa i-a ghicit in bobi madam dentista cea dezinformata:))
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Ana, incepe si Veveritza scoala, nu? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Nu incepe, continua
La multi ani sarbatoritilor de pana acum si de acum inainte!
luy spune:
Nu am vrut sa treaca ziua fara sa urez si aici :
La multi ani, Erika ! 
La multi ani, Andrei ! 
La multi ani, Bogdan ! 
La multi ani, David ! 
Fiecare zi sa va fie plina de fericire, sa va traiti din plin copilaria si cei ce va iubesc sa va fie alaturi si sa se bucure de voi !
myral, ce ma bucur ca ai raspuns provocarii ![]()

Cred ca este tare greu cu 3 copii, mai ales ca in mare parte a timpului esti singura cu ei. Ma inclin adanc in fata ta
. Pentru mine fiecare mamica de 3 este o adevarata eroina ![]()
Ca tot veni vorba, oare Mirela o sa apara la petrecere ? Asa ne-a promis
Avem vreo veste de la ea ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )