Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

La multi ani,Bogdan!La multi ani,Erika!La multi ani,David!La multi ani,Andrei Serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Pe ultima suta si eu cu urarile pentru sarbatoritii ziei de 31
La multi ani Erika , Andrei si Bogdan !

Cu milioane de scuze pentru intarziere
La multi ani pentru
Olivia , Puppi ,MAria , Stefan ,Andra,Venus , Sara , Antonia , Elisa de mami myral .

Banuiesc ca nu a mai ramas nici o felie de tort

Mergi la inceput

LUY eu in nici un caz eroina, Isabela a facut 14 ani daca era mai mica sigur nu ma incumetam la 3 copiiSabina sa stii ca mie ideea cu caria de san nu mi se pare asa deplasata avand in vedere ca Elisa Sugea aproape din ora in ora si ziua si noaptea am crezut ca ii fac bine, nu rau pt mai tarziu Inca nu sunt carii dar am citit si eu ca asa incepe procesul, dintii sunt demineralizati si se pot sparge f usor chiar daca nu se inegresc.Yaia pai am eliminat problema asta de la 2 ani si 3 luni De la noi nu cred ca a luat ceva ca am avut si avem destula grija in privinta asta iar Isabela nu are nici o carie la 14 ani si ea a supt biberon pana la 3 ani. Mi-a mai zis ceva dentista asta ce m-a enervat cum ca primul copil ia de la mama tot ce e mai bun iar urmatorii ce mai ramane(asta cand am facut comparatie cu Isabela)In lupta cu strabismul trebuie sa reusim tot incerc sa-l conving sa punem macar ochelarii.Crishtina cum sa ma supar de sugestii, multumesc ca ti-ai facut timp, la noi nu e vorba de obisnuinta ca a purtat ocluzorul timp de 2 luni acum nu mai vrea, pot sa il pun de o suta de ori pe zi si nu mai merge cu distras atentia, in brate nu prea sta, el mai trebuie sa poarte si ochelari de cand cu ochelarii nu mai merge treaba deloc,offfNoua ne-au spus ca in general strabismul trebuie operat pana in 2 ani nu pt estetica, daca deviatia e prea mare cica nu poate vedea cu ambii ochi in acelasi timp ceva de genul asta, deci pana atunci trebuie sa scada la dioptrii ca altfel se face degeaba operatia si strabismul revine. Voua nu V-a spus nimic de operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

bine v-am regasit !

am ajuns si noi cu bine acasa din concediu - n-am luat tot soarele

Spre surprinderea mea chiar mi-a placut la bulgari la nessebar . Trebuia sa vezim pe 30 dar am mai prelungit sederea cu inca o zi . Astazi cand sa plecam nu am mai gasit cheia de la masina . Daca nu am facut si desfacut bagajele cat pentru 10 concedii de acum inainte....
Intr-un final am gasit cheia in contact si masina descuiata
Asa ca cine zice ca se fura masini la bulgari ....( n-am folosit masina toata vacanta )

De povestit ar fi o groaza , sa ma adun si eu putin sa citesc si din urma si mai revin ! Recunosc ca-mi este mai usor cu fb
De maine sa vad cum e cu analizele pentru gradi !

noapte buna

pentru cine mai pleaca , azi nu am stat la pod. Am platit si am trecut ! N-am vazut sa mai lucreze cineva insa este restrictie la partea bulgara de pod.

Mergi la inceput

A sosit deja toamna asa ca La multi ani,Albert Raoul!La multi ani,Vlad Mihai!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

SabinaY, am imaginat in japoneza discursul. E adorabila, iar poza de pe FB, Wowww e o printesa manga-dulce dar si rebela cumva. Ce par frumoas are. Am remarcat tricoul cu Danemarka (aici mare ca nu reusesc sa ma organizez mai bine).
Tortul de duminica il vei face tu, am observat ca cel de azi e cumparat, dar cit de elegant si yumyyyy, nu vreau sa ma gindesc...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Pentru tine Erina, discursul in japoneza:

Watashi ha panda-ichi gumi no Yamamoto Erika desu. 4 sai ni narimashita. Dozo yoroshiku onegaishimasu.

Da, tortul de duminica o sa-l fac eu. Initial a vrut tort cu personajul preferat ( e acum isterie mare la gradi cu Suite Precure ), dar apoi a ales tort cu flori. Tortul de ieri a fost cumparat, micut de 12 cm, fix pentru noi patru. A fost bataie pe el

N-am inteles ce nu poti organiza. Tricoul cu Danemark e unul din favoritele ei. L-ar imbraca zilnic.

Azi am dus-o la doctor inainte de pranz. Tuseste putin noaptea. Ne-am oprit la un restaurant si am luat masa impreuna. A fost foarte incantata sa fie doar cu mine. La intalnire cu mama.

Va multumesc tare mult tuturor pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Myral noua de operatie ne-a spus ca se face in jur de 4 ani. Pana atunci e inutil. Noi am folosit ocluzorii pt un an pe ambii ochi, in zile alternate si ultima data 3 luni doar pe ochiul drept pt ca incepea sa foloseasca doar dreptul. Saptamana viitoare avem din nou control si vedem de ne da ochelari sau in continuare ocluzorii. Cu ochelari nu stiu cum e...poate o fi si la noi mare scandal...

Yaia sunt curioasa, cum iti imaginai ca sunt? ca doar am mai pus foto cu mine.

Va multumesc celor care ne-ati felicitat...si mie mi se pare Carlotta f frumoasa e logic ca e a mea Azi vreau sa o cantaresc sa vad daca a crescut, se vede la falci deja...pana acum eram un pic stresata sa o pun pe cantar si sa vad ca nu a luat nimic Oricum la al treilea deja e simplu si relaxant. Cu alaptatul, cu baitza...cu toate parca vin de la sine. Deci va incurajez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sooo... s-a bagat David si am pierdut mesajul....

Ziceam, SabinaY, inafara de gumi ala imi iesise si mie discursul. Foarte dulce si serioasa trebuie sa fi fost Erika.

Cu organizarea ziceam ca nici macar un card nu am reusit sa trimit (credeam ca tricoul e primit de la Dantje).
Simbata am iesit si eu cu Daria numai intre fete, sa vezi ce mult vorbea si ce fericita a fost. Am cedat si am mers la Mac si si-a cumparat clamite si s-a sat in trenulete...
Sa aveti petrecere frumoasa duminica!!! Sanatate Erika.

Alina, bine ai revenit! Super tare faza cu masina!!! Asteptam poze si povestiri!!!

Sabina sa ai succes la simpozion!
Aceeasi reactie primesc si eu la David. Cind eram la munte, in prima seara de dans erau vreo doua tipe lesinate dupa el (sau dupa tat'su?!)

Mergi la inceput

Christina, e mai usor la al treilea. Era o gluma cu suzeta si cred ca se aplica.(David plimba o felie de pizza si mergea in 4 pe terasa acum citeva zile. La Daria sigur saream cu dezinfectantul la cea mai mica trinta.)

Multumim de incurajari dar eu am inchis pravalia, sa imi fie sanatosi D&D. Oricum admiratia mea pentru cei cu mai multi copii ramine.

Mergi la inceput

La multi ani Vladut!!! Sa fii fericit si implinit!!!

La multi ani Albert Raul! Sa fii fericit si sanatos!!!

Teodora concediu minunat in Turcia.

Mergi la inceput