Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Multumim mult de urari!
Bogdan, David si Erika
, sa fiti sanatosi si norocosi!
Sabinutza, sa iti traiasca japonika, sa va aduca numai bucurii!
Cecilia, cred ca iti e greu fara el, dar il aduci cand incepe gradi, nu?
Erina, cand plecati la Piatra?
Carpatina,
a fost o surpriza f placuta. Sper sa fie bine cu scoala, va tin pumnii.
Roxana_G spune:
Apropos de ziua oficiala a lui Andrei. Aseara ii comunicam ca va mai primi azi un tortulet mic de ziua lui si ne intreaba:Dar cati ani fac? Noi neintelegand de ce intreaba, ii raspundem senini ca 4. Iar Andrei replica: offff, iaaaaar 4? ![]()
SabinaY. spune:
La multi ani Bogdan de mami babylina!
La multi ani David de mami andreeaiosif! 
La multi ani Andrei Serban de mami Roxana_G ! 
SabinaY. spune:
Va multumesc mult pentru urari! Azi am petrecut in patru! Duminica vin cativa prieteni si o mai sarbatorim inca o data!
Ieri la gradi a spus in fata clasei:
- Ma numesc Yamamoto Erika si sunt in grupa panda. Azi am implinit patru ani! Va multumesc!
Deabia astept sa vad video. :)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. ! Ieri la gradi a spus in fata clasei: - Ma numesc Yamamoto Erika si sunt in grupa panda. Azi am implinit patru ani! Va multumesc! Deabia astept sa vad video. :) |
si noi!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Myral, desntista ceea e cam prost informata. Nu exista asa ca carii de san. ba dimpotriva, s-a demonstrat ca laptele matern are o componenta care tine cariile deoparte.
ma ia cu frisoane cand aud din astea :D
la multi ani tuturor Sarbatoritolor!
carlota esti WOW :)
am fugit inapoi la teza. NU MAI POT: da mai e putin.
la party nu pot sa vin, iar ma zgarii pe ochi, asta e.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Bogdan cel nazdravan
Erika, cea cu ochi migdalati si replici mortale
David cel cu ochi albarsti
Andrei Serban, Bubu cel drag si mare!
Sa aveti vieti minuate si sa le traiti din plin!
Babylina, SabinaY, Andreeaiosif, Roxana_G, sa va traiasca sanatosi copii minunati!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Apropos de ziua oficiala a lui Andrei. Aseara ii comunicam ca va mai primi azi un tortulet mic de ziua lui si ne intreaba:Dar cati ani fac? Noi neintelegand de ce intreaba, ii raspundem senini ca 4. Iar Andrei replica: offff, iaaaaar 4? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
ce simpatic, chiar asa, iarrrrr 4, el mititelul stia ca dupa 4 urmeaza 5.........

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, cred ca iti e greu fara el, dar il aduci cand incepe gradi, nu? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
a munca
Da, il aduc de ziua lui cel tarziu, chiar daca il car cu mine 2 zile,l-as aduce de sambata, dar nu am gasit cu cine sa-l las...este tare complicat...mai caut variante pana sambata.
Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Va multumesc mult pentru urari! Azi am petrecut in patru! Duminica vin cativa prieteni si o mai sarbatorim inca o data! Ieri la gradi a spus in fata clasei: - Ma numesc Yamamoto Erika si sunt in grupa panda. Azi am implinit patru ani! Va multumesc! Deabia astept sa vad video. :) _ "Mogalnete" in Tara Soarelui Rasare Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
printesa cu ochi migdalatiCecilia si