Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;Sonia rade in hohote..cateodata se distreaza singura si rade..dar cel mai tare cand o dezbrac in pielea gopal si vrea s-o rupa la fuga..atunci rade de ne topim

Operatinuea weleda in plina desfasurare..am gasit de toate..lipsesc doar 2 buc de tonice..am sa va dau PM cu nr meu de cont de card..m-am razgandit cu rambursul caci nu dau de postas de 5 zile..Si uite asa am sa umblu o luna la posta pana imi recuperez banutii.Am epuizat stocul la tanti acolo..se uita lumea la mine..erau siguri ca am deschis o afacere..de am luat cu baxurile..
Cica s-ar putea sa mai primeasca sapt viitoare.Am gasit in plus crema de poponetz de la weleda..am sa va pun macar cate 5 buc/1leu..

Ma duc la fabricat colete

Doloress;hai cu sampania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dragele mele,

am si eu o intrebare la voi.....eu ma simt super naspa, de vreo 3 ore, am vomat, am diaree, crampe groaznice la stomac si o stare de tot rahatul, abia ma misc prin casa...POT SA-L ALAPTEZ PE BEBE....?

si se pare ca s-au facut 2 intrebari.... Dragos are muci transpartenti de ieri dupa masa, a tot stranutat, acum vreo 4 ore avem febra 38, i-am pus o compresa mentolata pe frunte (ceva chinezesc), baleste la greu si are manutele in gurita, avem 4 dinti, ce sa-i dau...? am ceva pastilute homeopate, aduse din tara, stiti ce ar fi bine sa-i dau? Azi noapte nu a dormit nu a dormit prea bine din cauza mucilor....

va pup si multumesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mai fetelor, bebeii vostri rad in hohote?? asa cum am vazut filmuletele p youtube/? k buba mea nu vrea si pace. rade un pic si gata.si atunci doar cand are chrf.nu oricand si oricum. eu tot astept si ea nimic

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

te invit sa-mi vezi mandra cum vre-o luna si ceva www.youtube.com/watch?v=tN1toaJ5Clc" target="_blank"> razand cu pofta

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

ce frumos va jucati voi.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Doua minute din viata lui Darius

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Loutzy, nu am prea inteles ce mi-ai scris.Sa-i dau lp cu lactoza sa vad cum reactioneaza? Asta ai vrut sa zici? Eu asa ma gandeam sa fac, dar peste vreo luna.

Bebelu, Elena rade in hohote destul de rar, dar face asta cand o musc de barbie si stau f aproape de fata ei

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

Ziceam ca ti-a recomandat dr sa ii dai cu lactoza ca sa-i vezi rectia sa stii daca e de la lactoza sau nu. Pana la urma e alegerea ta ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Multumim, Tunde, asteptam contul si sumele finale!

Doloress, multa sanatate si impliniri pentru familia ta si multumim pentru contributia ta la forum, ne inveti foarte multe lucruri utile.

Si Alex rade intr-una, din orice, uneori radem noi intre noi fara sa aiba treaba cu el si cand ne vede pe noi incepe si el in hohote. Am pus si pe FB la buburuze un filmulet cum rade el la cuvantul "poc". E si gadilicios tare, maica-mea ma opreste ca zice ca i se face rau ca rade pana tipa.

Am amenajat un loc de joaca in sufragerie, cu plapuma, cearceaf, jucarii imprastiate peste tot, protectie la colturi, dar cine sta acolo sa se joace ? Poate eu ca el nu....sta 5 minute si il aud lapaind cu palmele pe parchet, apoi ajunge pe hol pe gresie, si gata joaca. Nici in pat nu mai e rost sa-l las ca deja se urca pe perne si nu mai sunt un obstacol. Asa ca trebuie sa stau tot langa el ca sa se joace.

Ppisic, am vazut si eu bratara, e interesanta ideea si frumoase bijuteriile.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor ce fel de incataminte tre sa poarte bebeii nostrii?
ai mei daca i tin de manute fac pasi,plus ca Robi merge pe langa canapea sau in jurul cutiei cu carti

mai moi sau cu talpa tare, inalti pe glezna, cu talonet

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

ahh ce bine ca ai deschis subiectu asta. ca si eu sunt in pana de idei ce trebuie, cum, etc
oricum am oroare de momentu cand va trebui sa merg sa cumpar incaltaminte. k donsoara nu are stare sa stea la probat, de plimbat prin mag nici atat..deci sa vezi distractie. parca vad ca o sa iau, vin aksa, probez, dc nu ii vin, iar ma duc, schimb, vin probez si uite asa

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Ralu eu cred ca o sa fac ca mama mea. Pana am crescut destul de mari sa ne ia la cumparaturi(adica prin clasa 2-3), taia un bat de lungimea talpii si cand ajungea la magazin il baga in pantof sa vada daca e ok sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Relusha pai, o iau cu sfarsitul: curata nasucul bine cu apa de mare sau ser fiziologic, toarna acolo mult ser sa fie desfundat. Urmareste-i 38-ul ala si daca mai creste - antitermic. Probabil d ela atata balit si bagat maini in gura s-a pricopsit cu ceva. Ce granule ai din Ro? Oscilococcinum? Sunt bune da-i acolo dizolvate in nitica apa.Cat despre prima intrebare, e dificila... daca ai facut tu vreo toxiinfectie, daca ai prins vreo salmonela ceva, eu nu stiu daca se transmite prin lapte - poti intreba la un telefon, ceva? Uite, cu asta chiar nu m-am confruntat, adica bebe e baiat mare, nu mai e nou-nascut, dar... recunosc, nu stiu sigur daca poti alapta in conditiile astea. Sanatate!!!

Andri

Mayane zice cu ups nea picasaa.

Ma duc rapid la intins rufe si la nani. Am rapus ambii pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mayane zice cu ups nea picasaa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

La mine mere... o avea toane... e pe contul 2

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

la muti ani, doloress! sanatate, fericire si un voiaj memorabil in romania!!!

madalina- sa stii ca preturile variaza f mult de la o farmacie la alta; in cartieru meu sunt 4 si pretul Camiliei variaza intre 11 si 18.
eu ma gandeam ca ar trebui sa fie mai ieftine in franta, ca acolo-s produse.

despre ras- sophic e ca bubu al ankai; rade pana nu mai are aer; se si gadila, dar uneori pur si simplu o buseste rasul la o mutra de-a noastra; multe lume imi zice ca n-au mai vazut copil asa vesel; seamana cu taica-su (si la asta!!!); marius rade si mult si zgomotos.
buni zice ca sophia are doar doua moduri de functionare; ras si plans. ambele in hohote.

loutzy- era clara treaba, dar multumim inca o data de precizari;
nedumerire mea era ca dr ii zice ca are alergie la lapte, dar ca e ok cu cazeina (!!?), si nu-i pomeneste de o posibila intoleranta la lactoza, dar ii zice sa ia lp cu lactoza.
aici s-au blocat sinapsele mele.

enervanta treaba asta cand scrii un mesaj si apoi dispare!!!

Mergi la inceput