Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Eu l-am vazut pe Darius, e asa de dragut !!!!!!!!!!! Cum trece el de la o stare la alta...il pupam

Am pus si eu filmuletul in care Alex rade la poc

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Loutzy, nu am prea inteles ce mi-ai scris.Sa-i dau lp cu lactoza sa vad cum reactioneaza? Asta ai vrut sa zici? Eu asa ma gandeam sa fac, dar peste vreo luna.

Bebelu, Elena rade in hohote destul de rar, dar face asta cand o musc de barbie si stau f aproape de fata ei

Ziceam ca ti-a recomandat dr sa ii dai cu lactoza ca sa-i vezi rectia sa stii daca e de la lactoza sau nu. Pana la urma e alegerea ta ce faci.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Am inteles acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Buna dragele mele,

am si eu o intrebare la voi.....eu ma simt super naspa, de vreo 3 ore, am vomat, am diaree, crampe groaznice la stomac si o stare de tot rahatul, abia ma misc prin casa...POT SA-L ALAPTEZ PE BEBE....?

si se pare ca s-au facut 2 intrebari.... Dragos are muci transpartenti de ieri dupa masa, a tot stranutat, acum vreo 4 ore avem febra 38, i-am pus o compresa mentolata pe frunte (ceva chinezesc), baleste la greu si are manutele in gurita, avem 4 dinti, ce sa-i dau...? am ceva pastilute homeopate, aduse din tara, stiti ce ar fi bine sa-i dau? Azi noapte nu a dormit nu a dormit prea bine din cauza mucilor....

va pup si multumesc....

Mirela, mamica fericita si implinita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + DRAGOS-ZIAN (10.01.2011)

te pup
Eu am fost bolnava..am facut gastro..fetele stiu..si buba nu a patit nimic..am alaptat continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

bb_yasmi, a mea sta in fundulet singura catva timp dar apoi se rascheste ca o placinta. Eu vreau sa se ridice singura sau sa se tarasca macar, dar nop! ea doar se rostogoleste. Mai astept.

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

helloo!!

mami ai rabdare!!! suntem micuti inca!! si oricum situatia se schimba de la o zi la alta!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

bb_yasmi, vezi ca mai sunt carti de bucate pt bebei si pe contul 2 de mail

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

multumesc frumos.

ralu, al meu rade in hohote cand ne jucam de mama focului!!

la subiectul de azi cu sterilizatul jucariilor....eu nu le sterilizez deloc jucariile. doar le-am spalat la inceput.

noi avem 2 dintisori unul maricel si inca un colt iesit!

pt cine e interesata de jucariile de inchiriat am primit/trimis un email si mi s a spus ca se pot trimite oriunde in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

la multi ani Doloress! sanatate, sa te bucuri de puiuti si ei de tine!

parola de la picasa s-a schimbat? ca am incercat combinatia si cu anul trecut si cu anul asta si nimic, nici pe primul, nici pe al doilea cont.

despre maimutzica: azi incerc si eu iaurt facut in casa, pana acum n-a mancat decat branzica la capitolul lactate.
acum 2 zile a papat galbenus de ou, era bine ascuns printre legume.
sta in fund, mai are doar alte doua optiuni: clasicul gandac cu picioarele vesnic in sus si pe burtica dand disperata din maini si din picioare ca la inot; nici gand de mers de-a busilea! (ca sa nu mai zic ridicat pe barele de la patut sau mers). in rest, ne trezim in continuare de cateva ori pe noapte. si ne chinuie dintii, fie zi, fie noapte. si de unde adormea singurica in patut, acum nani e cu urlete si cu luat in brate. noi sa fim sanatoase, ca in loc sa evoluam..

concediu placut fetelor cu gand de duca!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

la multi ani mami doloress!!!

bebelu noi vom folosi pantofiori cu talonet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor multumesc mult de urari! CE surpriza placuta! M-am emotionat toata cand v-am tot citit.

Sunt prinsa in treburi pana peste cap, maine plecam si mai am o gramada de facut! Piticul mic e tare marait, nu stiu de ce, cred ca simte agitatia noastra. De cel mare nu mai vorbesc, dar pe el il trimit la gradi, pana si maine, ca altfel nu reusim sa facem nimic.

V-am pupat cu drag si va multumesc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Tunde, abia acum am vazut, ti-am scris

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dedicut

Tunde, abia acum am vazut, ti-am scris

receptionat

Mergi la inceput