Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 19
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI MAMI DOLORESS! SA TRAIESTI O MIE DE ANI FERICITI!
LA MULTI ANI SI BEBEILOR DE 11! Noi v-am lasat niste filmulete cu noi de ziua noastra sa va amuzati si voi:)) Facem 7 lunite si nu vreau sa ma gandesc cat de repede a trecut timpul...Am incercat sa prind cate o activitate noua in ele...aaa...si scuze pentru "rusinica" la unul dintre ele dar atunci o apucase parlamentatul. Vizionare placuta![]()
Mirelus sar'na ptr pontul cu jucariile...o sa intru si io pe acolo sa vad ce gasesc...cu sterilizatul nu am fost foarte stricta...prima data si asta a fost...la biberoane cam la saptamana...
Sanatate maxima Bubei!
Am iesit sa mai fac cate ceva pe aici cat doarme Piscotul...sa o laud...azi noapte a dormit de la 11 la 7 si apoi pan la 10 si ceva...nu-mi venea sa cred...are vreo cateva nopti cu program din asta...mi-am mai revenit si io ca eram zombie...Doamne ajuta sa-si mentina obiceiul.
Va pupez!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
Lorich spune:
zumzu ce mai faci, ce ati mai decis?
Stii ce ma gandeam azi, cand ma plimbam spre gradinita? Ca daca alegeti sa o faceti totusi in Ro, mai bine mergi pe un spital de stat, cautand un dr. bun, cel mai bun
Mi-a revenit in minte episodul urat cu Regina Maria, dotata pana in dinti cu de toate, dar incapabili sa le foloseasca, tiplate la subsol. Eu zic ca dr. de la stat si cred ca si spitalul sunt mai pregatiti in cazul in care apare ceva. Nu stiu...la asta ma gandeam.
Eu cand am ales sa nasc la privat m-am gandit ca daca e vreo pb...ce mai, cica Euroclinicul are un coridor subteran spre Sp. Floreasca. Te pup.
roxx26 spune:
Hey! Ce e cu linistea asta pe aici? Noi am avut iar o zi cu alergatura maxima pt acte...Am reusit si eu in final sa imi preschimb permisul, dupa 6 ani de la schimbarea numelui ![]()
Acu o am pe soacra-mea pe cap, astept sa se plictiseasca si sa plece si sa ne bagam si noi la nani...sunt franta
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Dedicut
Roxx
Madalina
Irinuka
Adryiii aveti PM
AM SCRIS SCURT,LA OBIECT..SCUZE..am treaba
..VA PUP...

madalina_m spune:
Ce liniste a fost azi.
Am iesit si noi pe afara. La 18.30 am luat-o spre casa ca era frig si se adunau norii. Dupa jumatate de ora era senin si cald
.
Mi-am luat si Camiliile din Franta. Au fost ceva mai ieftine - 20 euro. Acu am sa-i dau pana la 18 ani.
Lavinia, parca am retinut ca tu stai in Laval? Ma uitam pe bonul de la farmacie adus de colegul din Canada si adresa este: st-martin ouest Laval, QC. Poate stati in aceeasi zona si va cunoasteti. ![]()

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Maine iar plec o saptamana. Duc piticul la aer curat.
Fetele, vreo recomandare de film ceva, sa pun si eu pe stick? Andri -ca tu te mai duci la cinema - ce ai mai vazut frumos?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

..sa am si Eu cu cine povesti