Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelu86 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andri31
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
abia astept sa se trezeasca madnra si sa ma uit la filmulet
deci se pare k nati are de lucrat la cap asta
aseara o tineam in brate si tati ii arunca camasa lui p cap si dupa o lua si facea bau...si radea..dupa c a vazut cum sta faza, a 4-a,5-a oara statea serioasa si dadea din maini sa isi ia singura camasa de p fata

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
adryiii spune:
Loutzy, nu am prea inteles ce mi-ai scris.Sa-i dau lp cu lactoza sa vad cum reactioneaza? Asta ai vrut sa zici? Eu asa ma gandeam sa fac, dar peste vreo luna.
Bebelu, Elena rade in hohote destul de rar, dar face asta cand o musc de barbie si stau f aproape de fata ei![]()
mirela2 spune:
fetelor ce fel de incataminte tre sa poarte bebeii nostrii?
ai mei daca i tin de manute fac pasi,plus ca Robi merge pe langa canapea sau in jurul cutiei cu carti
mai moi sau cu talpa tare, inalti pe glezna, cu talonet
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
anka-maria spune:
Noi la ras suntem campioni. A ras in hohote de la 6 sapt.
Io cateodata am impresia ca e cam
ca se uita intr-un colt unde nu e nika si rade!
Daca te uiti la el si zambesti se umfla de ras. Daca rad eu tare, rade si el pana se ineaca si nu mai are aer. Daca il gadili la fel.
Cand se joaca ta-su cu el de-a bau bau sau alte alea, rade pana il opresc io pe barbatu-miu "lasa-l mai ca o sa crape ceva-n el".
De cate ori il arunci in sus de atatea ori rade sa moara.
Odata a vomitat de la atata ras.
Alea la cresa imi spun ca ele n-au vazut copil atat de vesel.
Poate sa rada si sa planga in acelasi timp
. Daca se loveste si incepe sa planga, ma duc la el sa-l gadil si rade cu lacrimile pe obraz. Si cand s-a oprit din ras trece instantaneu la plans. Ca la nebuni.
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor ce fel de incataminte tre sa poarte bebeii nostrii? ai mei daca i tin de manute fac pasi,plus ca Robi merge pe langa canapea sau in jurul cutiei cu carti mai moi sau cu talpa tare, inalti pe glezna, cu talonet mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
ahh ce bine ca ai deschis subiectu asta. ca si eu sunt in pana de idei ce trebuie, cum, etc

oricum am oroare de momentu cand va trebui sa merg sa cumpar incaltaminte. k donsoara nu are stare sa stea la probat, de plimbat prin mag nici atat..deci sa vezi distractie.
parca vad ca o sa iau, vin aksa, probez, dc nu ii vin, iar ma duc, schimb, vin probez si uite asaDumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka-maria Noi la ras suntem campioni. A ras in hohote de la 6 sapt. Io cateodata am impresia ca e cam ca se uita intr-un colt unde nu e nika si rade!Daca te uiti la el si zambesti se umfla de ras. Daca rad eu tare, rade si el pana se ineaca si nu mai are aer. Daca il gadili la fel. Cand se joaca ta-su cu el de-a bau bau sau alte alea, rade pana il opresc io pe barbatu-miu "lasa-l mai ca o sa crape ceva-n el". De cate ori il arunci in sus de atatea ori rade sa moara. Odata a vomitat de la atata ras. Alea la cresa imi spun ca ele n-au vazut copil atat de vesel. Poate sa rada si sa planga in acelasi timp mami de Luca 10.01.2011 |
vreau si eu asa

bn nici sa rada pana se ineaca sau vomita...
dar sa rada tare si din tot sufletu
edit: mai am si prefetinte acu
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
mirela2 spune:
ai mei sunt cuminti in magazine
cate unul in cos.....se uite la toate rafturile
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
Lorich spune:
Anca adica Blue night vrusai s ascriu in mesajul anterior. 
incaltaminte am fost sfatuita asa de Dr. jianu, parca e sef sectie chirugie-ortop d ela Alexandrescu: fara talonete, fara ghezne imobilizate, lasat copil in pace, natural, flexibil. Deocamdata am pantofei, balerini si adidasi primiti, mai incolo o sa fac cum mi-a zis el.
Ana rade rar in hohote de alea mari, dar e mereu cu zambetul pana la urechi.
monika_bt spune:
revin sa-i spun lui Ppisic: sunt extraordinare bijuurile!! ai talent! eu am boala la astea...am o gramada. Noroc ca sunt ieftinute la noi in oras.
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.