Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ralu, trebuie sa aiba motiv. Primul hohot de ras l-am auzit acum cateva zile cand am fost la pediatru. L-a luat asistenta la gadilat si ciupilit si radea de mama focului. A mai tras o repriza si azi, cand l-am pus sa asculte povestea lui Neghinita de pe site-ul cu povesti on-line.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

LA MULTI ANI DOLORESS! Sanatate, implinire, fericire si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Loutzy, Monika nu sunteti singurele, sunt cu voi in gasca
nu am dat cu spirt niciodata nimic, nu am sterilizat biberoane, suzete etc
uneori mananca cu lingurita ei, alteori cu ale noastre ca i se par mai interesante, mananca si din farfuriile noastre ...nu am niciun stres

eu ii spal jucariile doar cand le cumpar cu apa calda de la robinet si atat

Daca o s-o cresc eu intr-un glob de cristal cand va merge in colectivitate ce voi face?(unde toti se vor juca cu aceeasi jucarie, unde farfuriile nu se vor steriliza etc etc)

nu spun ca ce fac eu este bine, dar eu asa gandesc

da, Anais rade in hohote. Nu mereu, doar cand are ea chef.
si am observat ca rade cu mai mare pofta cand este foarte obosita
Mai nou am observat ca se gadila pe la gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

bb_yasmi, vezi ca mai sunt carti de bucate pt bebei si pe contul 2 de mail

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ana 5??? Si eu zicea ca noi cu 4 suntem cei mai dintosi.
Confirm ce ai scris tu, copiii au ceva, o inteligenta a lor, e uimitor cum in secunda 1 roade suzeta, rupe din ea acolo cu dintii, in secunda 2 suge si nu musca deloc; am patit-o si eu, exact cum ziceai tu, cand am insitat cu sanul sau cand avea dureri ff mari de la dintii ce urmau sa pocneasca, dar ff putine ori si nu muscatura, doar strans asa cu dintii; muscatura am experimentat-o pe deget, e horror !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ref la rasul in hohote
Razvan e sef la capitolul asta
bine se si gadila de jale
Robi nu se prea gadila dar daca te joci cu el rade si el
i am spus ca sa nu cumva sa mi aduca nora vreo babaciune, ca sterg cu ei pe jos

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ralu, Razvan rade in hohote, desigur sa aiba chef. Uneori cand il gadil, alteori cand ma prostesc la el, alteori e suficient sa vorbeasca cineva strain si el sa se termine de ras.

Imi vine si runda a doua de Camillii. Eu cand m-am pus pe comandat am cerut la toata lumea ca ma gandeam ca nu gasesc toti. De data asta e o verisoara care vine din Franta. Speram sa nu fii gasit, ca deja am restule, dar m-a sunat dimineata ff bucuroasa ca a gasit si sa ne vedem sa mi le dea. Oare astea cat m-or mai costa ca in Franta sigur sunt mai scumpe decat in Canada.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mai fetelor, bebeii vostri rad in hohote?? asa cum am vazut filmuletele p youtube/? k buba mea nu vrea si pace. rade un pic si gata.si atunci doar cand are chrf.nu oricand si oricum. eu tot astept si ea nimic

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

te invit sa-mi vezi mandra cum vre-o luna si ceva www.youtube.com/watch?v=tN1toaJ5Clc" target="_blank"> razand cu pofta

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mai fetelor, bebeii vostri rad in hohote?? asa cum am vazut filmuletele p youtube/? k buba mea nu vrea si pace. rade un pic si gata.si atunci doar cand are chrf.nu oricand si oricum. eu tot astept si ea nimic

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

te invit sa-mi vezi mandra cum vre-o luna si ceva www.youtube.com/watch?v=tN1toaJ5Clc" target="_blank"> razand cu pofta

acum tin sa spun ca rande in hohote la greu.... dar nu continua ca ma apuca si pe mine rasul de ea si nu mai pot continua sa o fac sa rada ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

furam si noi ieri la vaccin! jale mare! asistenta aia e dusa,frate,a intepat-o pe ilinca, zici ca impungea un bou...hmmmm!!
toate ca toate,avem 7500gr/69cm,aseara nu am facut febra.
ne diversificam in cont.dar sa treaca 3zile de la vaccin.a fost maraita nevoie mare,in somn maraia,o fi speriat-o aia...
rugamintea mea este sa-mi recomandati niste cereale 6+(dr nu are nicio afinitate),sa nu constipe,care sa fie usor acceptate de mofturosi.
stiu ca s-a mai discutat,dar mi-e lene sa iau la frunzarit!

la multi ani doloress!
la multi ani Ilinca,ptr.cele 6 lunite ale tale, la multi ani tuturor bebeilor sa cresteti mari,frumosi,sanatosi si destepti(mai punem si norocosi)!

Mergi la inceput