Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

La Multi Ani, Doloress!

La multe lunite bebeilor nascuti in zi de 11!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

In privinta jucariilor cred eu ca sunt cea mai iresponsabila mamica de pe aici. spre rusinea mea nu i le-am spalat decat atunci cand i le-am cumparat/le-a primit(inainte de prima utilizare).
Mirelush tare ma bate si pe mine gandul sa-i inchiriez ceva de pe site-ul ala. Multam de site.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

IMPORTANT! (PT MINE)
Cum administrati Espumisanul, cate 25 de picaturi pe zi sau 25 de picaturi la fiecare masa? In prospect scrie asa:
Doza uzuala zilnica este de 1ml (25 picaturi), administarta cu biberonul sau cu lingurita inainte su dupa fiecare masa.
Ce intelegeti? Farmacisti zic ca la fiecare masa, ediatra sa impart in 3 doze (nu are niciun efect).
Daca A daT cineva ce doza A folosit?
Infacolul contine tpt 40mg/ml de simeticona si recomada 0,5ml la o masa sau daca e cazul 1 ml (25 picaturi) la fiecare masa.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011)
espumisan,eu ii dadeam 5pic.la fiecare masa,la nevoie,10pic.
infacol,ii dadeam o pipeta,cam 1data/2 mese.oricum,la colici,cel putin la noi,nimic nu a avut efect.
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata

Dna pshiholog a noastra, Doloress sa fii sanatoasa si fericita

Irinka plimbare placuta si asteptam poze cu Patrik

Mirela te cred k te-ai saturat de racituri. mai bn iei si tu o butelie si faci mancare cum trebuie. ar trebui sa le faceti o reclamatie la domnii cu gazele.

Laura hai k m-ai facut sa rad de dim

deci va preg de intalniri. bv.

noi ieri am bifat prima cazatura din pat. dormea p canapea, dusa, si dintr-o data aud planset. ce a facut..s-a trezit, a vazut k laptopu e deschis si ce a zis, ee nu m-ati lasat mai dvrm sa imi fac de cap cu el, las k acu e mom. si s-a impins in pic sa ajunga, perna aalunecat si a cazut cu tot cu perna. mai mult s-a speriat. k de lovit nu s-a lovit. noroc cu perna.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

LA MULTI ANI, DOLORESS! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii alaturi de cei dragi tie!

Raluca, sanatate multa bubei! Tinem pumnii sa treaca repede de tot!

Roxx, da un semn cand va linistiti si aveti chef de plimbari!

Sa nu va fie frica de dinti cand vine vorba de alaptat. Diana are primul dintisor de la 4 luni si ceva si acum avem cinci dintoci deja si inca mai apar (culmea! ). Si nu-i problema la supt, foarte rar s-a intamplat sa ma muste (mi-ajung degetele de la o mana sa numar) si asta doar cand era foarte maraita si eu am insistat cu tata. Altfel stie exact sa faca diferenta intre titi si jucariile de dentitie sau mancarea solida si nu te capseaza deloc, asa frumos suge... Asa ca stati linistite si alaptati fara frica, avem copii destepti care nu vor sa-si maltrateze mamicile. Este inca una din minunile naturii care pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca! Cum de roade o jucarie de aud eu cum scrasneste si doua secunde mai tarziu cand se intinde si ia titi suge frumos si tine dintisorii la ei acasa? Nu stiu... Dar e minunat ca este asa!

Ca sa va distrez putin... Ma duc ieri in piata, cu Diana purtata in fata. Si ma opresc la o taraba cu multe mere si pere si stau de vorba cu nenea care le vindea, si imi da sa gust, si ma hotarasc ce vreau, imi cantareste, eu intreb cat face si... nenea intreaba cat scrie pe eticheta cu pretul de pe gramajoara din care luasem, ne uitam dupa eticheta, nimic! Ia-o de unde nu-i! El imi explica ca nu stie cat costa ca nu-i taraba lui (proprietarul e la toaleta), eu cautam eticheta pe jos ca sigur fusese acolo, o vazusem mai devreme, blocaj total! Pana la urma, cand se hotaraste ca mi le da la acelasi pret cu merele de alaturi, o tipa simpatica se uita la noi si zice ghidusa: "Ce-mi dati daca va zic unde-i eticheta?" Moment in care desoperim cu stupoare cartonasul respectiv in gura la Diana, care il rodea de zor . Cu resetele de rigoare s-a elucidat misterul si s-a recuperat eticheta, ce-i drept mai putin un colt din ea, pe care il asteptam cu nerabdare la urmatorul kaki.

Concluzia este ca fetei mele nu prea-i plac legumele, nu se omoara nici cu fructele, dar celuloza e de baza! Ca nu e prima data. Avem la activ cutie de servetele, hartie de scris si o ditamai eticheta de sticla de apa plata cu care chiar mi-a dat emotii ca s-a inecat rau cu ea, dar tot a inghitit-o.

Va pupam si mai intram sa va salutam mai pe seara!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!

Loutzy, stai linistita, pe mine nu ma intrece nimeni...N-am spalat cu spirt nimic niciodata, doar cu apa cele primite de la altii, cele noi nu. N-am sterilizat biberoane, linguri, nik. Pardon, biberonul ca am doar unul...aveam 2 dar unul l-am pierdut...Asta e...D-zeu cu mila.

bb_yasmi, a mea sta in fundulet singura catva timp dar apoi se rascheste ca o placinta. Eu vreau sa se ridice singura sau sa se tarasca macar, dar nop! ea doar se rostogoleste. Mai astept.

Cu gramatica si ortografia...la fel ca si cu istoria si lb romana, au aparut niste reguli de te doare mintea. Eu m-am obisnuit cu I din A ptr ca la serv a trebuit sa scriu asa, dar cu nicio si niciun nu sunt de acord deloc. Fiecare trebuie sa scrie cum stie si cum a invatat...Mai vad pe la magazine afisate anunturi cu "anghetata" (cand se stie ca la inceput de cuvant si la cuvintele compuse nu se scrie I din A)sa "ai dam" si cate si mai cate...La fel si cu "fi" si "fii" si cu asta inchei....o las pe Gabi ca ea e in domeniu.

Fiica-mea se trezeste zilnic la 6.30 si ...face kk.Fain, nu?? Acu doarme iar eu scriu ca incepatorul cu degetul pe cate o tasta sa n-o trezesc.

La multi ani sarbatoritilor si lui Doloress!!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza

La multi ani Doloress!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

LA MULTI ANI DOLORESS!!!
Multa sanatate si fericire!

Mirela te inteleg perfect! Si eu am stat 3 sapt fara gaze din pricina de nush ce reparatie.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la noi Razvi nu are nici un dinte
frasu are 2 si cred ca o sa i mai iasa

stau in fund, se rostogolesc pe toate partile, merg in 4 labe si mai nou se ridica in picioare
azi l am surprins pe Robi cum s a ridicat tinandu se de marginea canapelei
tre grabiti sunt copii astia
in patut nu mai vor sa se joace, decat foarte putin
asa ca a intins tacsu in sufra ditai plapuma, a pus pe a o alta pilota si un cearsaf, am insirat jucarii si dai la joaca

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai fetelor, bebeii vostri rad in hohote?? asa cum am vazut filmuletele p youtube/? k buba mea nu vrea si pace. rade un pic si gata.si atunci doar cand are chrf.nu oricand si oricum. eu tot astept si ea nimic

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput