Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

eu o fac din lapte integral (3,5) cu zeama de lamaie. Incalzesc laptele si storc lamaie pana se face branza, apoi scug in strecuratoarea de ceai.
Dar nu cred ca asta e adevarata branza, cand o papa si asta a mea mai bine (if ever) o sa-i dau branza cumparata de la firme de incredere, pt ca eu cred ca altfel se face branza si poate conteaza si modul de preparare, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

noi ne-am mutat domicilul pe jos, pe parchet-i-am pus cateva paturi si toate jucariile si asa mai respir si un pic-dar doar un pic, ca in principiu tb sa stau cu el in camera pt ca e tare curis, iese pe parchet, se baga pe sub masuta, se suie pe cantar. Oricum e altceva de cand sta in fundulet.

In alta ordine de idei, nici o buburuza nu a intrat in mare pana acum? ca noi plecam la mare in weekend si chiar aveam de gand sa il bagam. binenteles daca ii place- acasa el face baie la 32 de grade si ii place la nebunie-da din manute si din picioare pana ne face fleasca.

SZ: voi de la ce varsta v-ati gandit sa-i puneti prima oara pe olita? ca ma bate la cap tata de fiecare data cand ne vedem. I-am zis ca o sa ma intersez...

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

noi am intrat in mare,intrebasem pediatra daca avem voie si a zis ca e ok daca temp. apei este de min. 24 grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Mi-am luat un ditai baxul de scutece Libero si nu m-au dat pe spate. E ok ca nu miros si nu au geluri, dar sunt semnificativ mai mari si mai grosi decat Pampers. Cel putin Pe perioada de vara clar raman la Pampers.
Topul meu personal al scutecelor incercate este:
1. Pampers Premium Care
2. Pampers Active Baby
3. Libero
4. Babylove
5. Huggies

Cand o sa mergem la mare voi incerca scutecele impermeabile de la Libero. Cele chilotel nu le-am 'probat' inca dar o las mai spre iarna ca daca sunt tot asa groase ca si cele normale nu am facut nimic.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

De unde ai luat Huggies? Ca as vrea si eu sa le incerc. Din ceea ce stiaam nu se prea gasesc la noi.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna, buna!

Ma primiti, nu ma primiti, eu intru :)

Tunde branzica eu o fac cu lapte Napolact -3.5%. Cand incepe sa fiarba ii pun o lingurita de iaurt si mai amestesc un picut, si gata. Se separa zerul de branza - capata o culoare galben-verzuie, o scurgi si asta e.
Stiu ca s-a discutat la un moment dat(si am citit si prin alte parti) ca nu e chiar ok cu calciu lactic - se poate acumula un exces de calciu in organism, mai bine cu lamaie sau iaurt.

Si daca tot m-am bagat in seama, va zic si ce mai facem noi. Tudor e bine, vrea numai in picioare, de cateva zile face si pasi - evident tinut de subsori. Sper sa nu cobesc, dar a inceput sa nu se mai trezeasca asa des noaptea, adica prima trezire e la 5-6 dupa culcarea de la 9(in continuare avem o masa in somn la 11).
Eu m-am readaptat la noul program- cu greu, primele 3 saptamani a fost groaznic...

Va pup si ma intorc la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

bam voie sa i dau ceai de menta lui Robert
mi a facut 4 scaune moi la interval de 3 ore, ultimele 3 unul dupa altul
i am dat o smecta in putin ceai de anason
ma gandesc sa i fac si un ceai de menta
LP fara lactoza, dar abia l bea, ca e belea din aia de la Nan, ca dl B, din ala a luat, asta dupa ce i am spus de o mie de ori sa nu ia NAN
acum urla pe dincolo, ca el s a saturat de mine, ca gata, i am facut copii, s a saturat de mine, acum pot sa plec
ba sa plece el

gabiv, frumos sibiul, poate te vezi cu patricia

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi
draga noastra,asa sunt sotii,iti vine sa-i dai cu capul de pereti,cel putin pe al meu in ultima vreme asa as face,...
cred ca-i poti da ceai de menta,dar,mai bine poti incerca sa-i dai zeama de orez.e nasol,dar merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

imi spune si mie cineva cum faceti branzica pana la urma..din ce lapte? si cate pastile se pun/stiu ca s-a discutat tema..dar eram noi prea mici

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

eu legat de branzica de casa am ceva variante,unele de la dr,altele de la mamici...
1.1litru lapte 1.8%(zuzu,dorna,milli)il pui la fiert si adaugi 1iaurt mic si se prinde,cica,nu am incercat inca.
2.200ml.lapte(mai sus mentionat) il pui la foc si il lasi sa se incalzeasca putin +2tb.calciu lactic si aduni norisorii
3.210ml lapte praf(de care bea bebe)+2tb.calciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

hai ca's ametita si n-am zis cat lapte - 250ml(1 pahar) si o lingura de iaurt.

mirela vezi ca au la topfer cereale de orez speciale pentru asa ceva - era sa-i iau eu din greseala lui Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

eu o fac din lapte integral (3,5) cu zeama de lamaie. Incalzesc laptele si storc lamaie pana se face branza, apoi scug in strecuratoarea de ceai.
Dar nu cred ca asta e adevarata branza, cand o papa si asta a mea mai bine (if ever) o sa-i dau branza cumparata de la firme de incredere, pt ca eu cred ca altfel se face branza si poate conteaza si modul de preparare, nu stiu...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Eu una nu ma incred in branza din comert. Se folosesc destul de multe metode pt obtinerea ei. Se utilizeaza yot felul de substante. In Tnuva la prepararea branzei Cottage se utilizeaza o enzima. Plus ca in componenta ei se gasesc tot felul de conservanti. Pe la 1-2 ani o sa trec pe branza din piata de la tarani, ca sa zic asa, dar nu as da banii pe branza din magazine ambalata in nu stiu ce pahare si hartiute colorate.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna!
MI e dr de familie (nu pediatru) mi a spus ca pot sa i dau branza de vaca de la 7 luni. Ce parere aveti?

Lui Stefan inca nu i a iesit nici un dintisor, mai sunt pe aici copilasi fara dintisori??

Oare care o fi cauza?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

tunde cutia tb sa o impachetez in hartie ceva? am o cutie de pantofi, as putea sa iti trimit in aia pt inceput si mai vedem dupa.

am prmit si noi o estimare de la viena :3000 de euro, e mult mai mult decat ma asetptam...

Mergi la inceput