Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)
Raspunsuri - Pagina 17
ciudatica spune:
nici Tudor n-are dinti, si nici urme de ei ![]()
nu e nici o cauza, fiecare copil are ritmul lui, unora le apar la 4 luni, altora la 9... asa cum stau in fundulet, merg si vorbesc fiecare in perioade diferite 
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Buna! MI e dr de familie (nu pediatru) mi a spus ca pot sa i dau branza de vaca de la 7 luni. Ce parere aveti? Lui Stefan inca nu i a iesit nici un dintisor, mai sunt pe aici copilasi fara dintisori?? Oare care o fi cauza? Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! |
Nu te stresa. Am vazut copii de 1 an care nu au nici un dintisor. Asta e ritmul lui de dezvoltare. O sa apara ei si atunci o sa te intrebi cand se termina.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
roxx26 spune:
Hey fetele!
Noi suntem full de activitati, ca il mai avem pe tati in concediu o saptamana si, ca de obicei, incercam sa rezolvam o mie de chestii.
GABI, va plimbariti deci...Imi pare rau ca nu ati stat pana la urma la Imparatul Romanilor, mie imi place tare mult hotelul ala. Iti doresc relaxare multa...atat cat se poate evident! Pupam fetele!
TUNDE, m-am prapadit de ras cu utilajul ala![]()
VASILASANITA, nici noi nu avem dinti. Nu e nici o cauza, pt ca nu e o problema. Am o prietena a carei fetita nu a avut nici un dintisor pana la un an. Daca pana la 18 luni bebe nu are nici un dinte, atunci e intr-adevar o problema.
ZUMZU, trebe si hartie la colet. M-am dus eu cu unul neimpachetat in hartie, doar pus in cutie, si nu mi l-au primit.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
vasilasanita spune:
Sarumana de raspunsuri sunteti tare prompte ca intotdeauna.
cu branza de vaca ce stiti? Se poate da de la 7 luni?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
anka-maria spune:
Am scris ditai pomelnicul si l-am pierdut. Ce ma enervai...
O iau de la capat cu liniuta.
- Doloress, cu olita ai fost fix pe strada mea. Exact asa am sa procedez si eu cu bubu.
Daca nu te-am suparat rau pana acum
, imi mai zici odata ce i-ai dat lui Patrick pt. Omega3? Ca o sa facem in curand 7 luni si o sa-mi frece astia ridichea sa-i dau margarina pe paine.
- noi n-avem dintisori si mami nu se grabeste. Prietenii stiu de ce ![]()
- ulei n-am pus in mancare. Ii dau carne, ou, iaurt. Carnea e mai grasuta, de pe pulpe, nu piept. Branza am incercat sa fac din lapte de capra si n-a iesit. Pot sa folosesc lapte UHT?? Iaurt ii dau ascuns in mancare sau cu fructe ca se stramba de jale.
- bubu meu e fan piure de legume dat cu lingurita. Nu accepta mancarea daca nu e pasata si numai la lingurita
. Io vreau sa se joace cu mancarea, sa si-o puna in cap, in urechi... 

. Nici o sansa. Daca simte o bucatica mai mare isi face greata si vomita tot ce-a bagat pana atunci. Nici experimente nu pot sa fac pentru ca imediat il aud icnind si ma umplu de draci. Nu pune mana pe nimic in forma bruta, se stramba daca simte ceva "ud" la mana.
Si mananca foarte curat, aproape ca nu mai avem nevoie de babetica! Nu-i normal,
ce naiba, sunt suparata. O sa pasez mancarea pana la 18 ani????
Si jur ca nu l-am fortat, nu am facut decat cum a vrut el. Ma dispera lipsa asta de curiozitate... El e foarte entuziasmat de mancare, sta cu gura deschisa si asteapta ca puiul sa bag lingurita. Daca il las pe el, se uita la mancare, o atinge odata si aia a fost, o ignora total.
Mayane spune:
Tunde (si Anka) - eu am pus la fiert jumatate de litru de lapte UHT si cand a clocotit am pus zeama de la jumatate de lamaie. Am amestecat pe foc 5-7 minute si pe urma am strecurat prin tifon (plasa de tantari pusa in 4 de fapt)si am lasat-o la scurs.
Pediatra a zis sa-i dau zilnic branzica si din doua in doua zile, alternativ, carnita si galbenus. Dupa care urmeaza iaurtul, din comert, cu 1.8% grasime, care are perioada de valabilitate mai mica. Are cineva sugestii? ![]()
vasilasanita, nici Darius nu are nici un dinte, si nici nu da semne. Copii sora-mii au facut dinti la 8-9 luni. Fiecare copil cu ritmul lui, subscriu. Branzica de casa merge de la 6 luni.
Anka, al meu e invers, doar fructele le vrea piure. Azi i-am facut piure de cartofi cu branzica de casa si un sfert de ou... N-a mancat nici jumatate, in schimb era mozolit din freza pana in pampers. A vrut musai sa tina el lingurita, s-a mozolit pana la cot si pe urma a mangaiat tot scaunul...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu tunde cutia tb sa o impachetez in hartie ceva? am o cutie de pantofi, as putea sa iti trimit in aia pt inceput si mai vedem dupa. am prmit si noi o estimare de la viena :3000 de euro, e mult mai mult decat ma asetptam... Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011http://photosbynicoleta.blogspot.com |
..foarte mult..3000

Da /.impachetezi cutia in hartie

Fetelor;mersi de raspunsuri..daca pun lapte de casa?E prea gras?

Mayane spune:
Tunde, daca sursa e sigura, eu zic ca poti sa pui si lapte de casa. Parerea mea ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
kitzy spune:
IN SFARSIT mancam legumele! Da stiti cum baga? Parca se bat turcii la gura lui. Asta de o saptamana incoace. Preferatele sunt cu ficat de pui, dar nici galbenusul nu-l da deoparte. Ii fierb morcov, patrunjel, telina, ardei, cartof si carnita sau galbenus, cateodata mai pun putin orez si fara alte adaosuri, un pic de ulei doar, un strop. Iaurtul il papa super bine si gol si cu fructe sau biscuiti, branzica de vaca idem. Nu ma mai plang
Dinti inca n-avam. Nici in picioare nu se ridica singur, incepe sa stea bine si mult timp in fundulet singur, daca-l tin in picioare se impinge de zici ca vrea s-o ia la fuga.
loutzy spune:
mayane toate iauturile au termen de valabilitate maxim 30-35 de zile(ma refer la alea din frigidere). Am si eu o intrebare de ce excat 1,8 si nu 1,5? Sau pediatra ta e fan danone? Aia parca au 1,8 nutriday usor. Poti sa iei orice fel de iaurt simplu din comert(napolat, covalact, muller, tnuva, danone, oly, zuzu, etc, ca nu le stiu pe toate). Eu ii iau doar Tnuva.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.