Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna buburuze mici si mari

intru si eu un pic sa semnez condica. k doarme asta mica si am prins putin timp si pt forumit.
noi ne chinuim cu burtica..ieri a urlat si scremut si ghemuit vreo 2orejumate. de nu mai stiam ce sa fac.am sunat dr. i-am zis k nu enici un semn de bn dupa probiotic,calmab si lapte fara lactoza. ne-a mai bagat si debridat si hidrasec de 3 ori p zi.la 4 dim plangea si nu isi gasea locu sa doarma.intr-un final a adormit la mine p piept. azi e unpicut mai bine. maine mergem la cabinet sa o vada dr si sa imi dea trimitere pt niste analize ceva. i-am dat azi orez fiert cu morcov sao mai lege un pic. si asteptam semne de bine

Anka ti-o dau p buba mea sa vezi distractie pe cand isi pune castronu in cap si intinde toata mancare p tot ce e in juru ei. dupa 2-3 faze din astea iti trece iti zic eu.

si noi vrem sa punem olita in functiune incurand.nu ma astept la cine stie ce, dar macar sa se obisnuiasca cu locul.

branzica eu o fac din lapte napolact 3.5, la o cana de lapte pun 2 pastile de calciu lactic. las laptele p foc, cand vad k incepe sa fiarba pun pastilele, amestec si cand se separa branzica de zer, e gata.scug in strecuratoare si las la racit.nu am incercat cu lamaie. iar deiaurt nu am auzit.

ulei de masline pun si eu in legume. cand imi aduc aminte. o data la 100 de ani

noi oul l-am scos din meniu.o sa ii dau mai p la toamna cred. sa isi revina bn si dupa mai vdm. k de la oul ala ni se trage toata nebunia asta.

Tunde ai fost super haioasa cu utilajul

Mada, CArmen si restul fetelor bine ati venit din concedii.

Mirela eu ii dau humana de noapte si e ok. are nopti cand doarme neintoarsa si nopti cand are o singura trezire de 4 min sa pape si baga somn iar.

aa nu mai stiu cine zicea de iaurtu cu fructe d la humana, eu i-am dat ca am primit bonus la o comanda de lapte si nu a avut nimic.de ala simplu nici nu s-a atins. o samai incercam dupa ce ne revenim cu burtica.

mda..nu mai stiu ce trebuia sa zic..de 20 si ceva demin ma chinui sa scriu mesaju si abia merge rajnita asta de pc

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Loutzy - am luat Huggies de la Babyexpo, dar am vazut de curand si la Billa (Titan) - bax mare si un pachet de servetele cadou. Servetelele lor sunt super bune, preferatele mele. In rest se mai gasesc in farmacii pachete mici, de vreo 20-25.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Zumzu mi se pare enorm 3000 euro. Mai ales ca nu e vorba de ceva foarte grav si complicat. Incearca aici la un spital privat si sa iti faca foarte serios analize inainte de anestezie, ca sa nu fie alegic la ceva. La Viena nu fac tot cu anestezie totala?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANKA - stai calma ca nu ma supar eu asa usor. Vorba Laviniei, pai cum am progresa daca am fi toti intr-un consens? Si sa stii ca avem si idei in comun. Mie una imi place de tine mult tocmai pentru ca nu esti sensibila si discuti la rece tot timpul.
Cea mai importanta sursa de Omega 3 e pestele. Eu am inceput sa-i dau lui Patrick pe la 9 luni asa. Desi astia de aici mi-au sarit in cap ca e prea devreme, ca e alergen etc. Si acum ma mai gandesc daca nu cumva dermatita atopica s-a declansat de la peste ca dupa vreo saptamana a inceput sa-si faca de cap. Dar pe de alta parte zic ca nu, pentru ca el pielea cu solzi o avea de mic mic, de cand l-am nascut. Si atunci tocmai era iarna si dupa cate vad eu, asa se intampla, vara ii dispar, iarna ii apar. Deci eu zic ca nu e de la peste.
Al meu a ramas fan peste, e singura carne care o mananca. Si in general peste gras, care e sursa buna de omega 3 : somon, creveti.
Alte surse de Omega 3 sunt galbenusurile de ou, tofu si produsele din soya(eu le-am bagat tot de pe la 9-10 luni desi multi aici mi-au sarit in cap ca sunt foarte alergene si ar trebui bagate dupa un an, dupa altii dupa 3 ani) Eu cu alergiile am mers pe principiul ca daca nu avem in familie mai deloc alergii alimentare (chiar nu exista nimeni la mine in familie alergic la nimic, sotul e la polen sau la piscaturi de insecte, dar nu la alimente) atunci nu are rost sa astept prea mult cu unele produse cum ar fi pestele sau soya.
In orice caz, LP e imbogatit cu omega 3 deci cred eu ca-si ia cat are nevoie si din laptic.

Eu am zis ca la Kevin sunt relaxata si incerc metoda- mancare in cap, ei bine nu pot si pace. Ma ia cu palpitatii cand il vad murdar din cap pana-n picioare. Asa ca o dau incolo de teorie si stau cu servetul langa mine cum faceam si la Patrick. Asta este, nu sunt mandra de mine, dar nu ma pot abtine.
Al meu face mofturi mari, legumele nu le papa de la inceput, acum vad ca face tarantele si la fructe, iaurtul nu l-a vrut deloc si tot asa. Si ce ma mai bucuram eu ca mi se parea ca o sa manance bine. Vad ca are toane, cand mananca, cand nu mananca. Patrick papa mult mai bine decat el, de fapt cu el pana la 18 luni-2 ani n-am avut nici o problema cu mancarea, a mancat de toate, si mult. Si dupa pneumonie s-a schimbat cu totul. Dar asta vad ca e din ce in ce mai mofturos.

Am fost la vaccin, la clinica de cartier ca doctorul e in vacanta. A plans foarte putin, si dupa 1 minut radea la tzatzele lui tanti asistenta. Dar cand sa plecam, am vrut sa-i pun palariuta de soare asa ca a inceput sa urle de sarea varul clinicii de pe pereti. Are 7100 de grame, cu tot cu ditamai pampersul pe el, dar si data trecuta a fost cantarit cu pampers deci e tot aia. A luat 500 de grame in 2 luni. Asistentele au zis ca e OK, e un bebelus mic ca mami. Sta foarte bine in fundulet drept pentru care am trecut la caruciorul tip umbrela, alta viata, asa usurica nu m-am mai simtit de ceva vreme. E mult mai usor prin autobuze, oricum nu mai am unde sa ma duc ca vineri o taiem deci am de stat prin casa si de facut bagajele.
ca sa vedeti ce mititel e, ieri la cardio-poussette, il pun eu pe covoras in fund si o fata cica : Wow, sta asa bine in fund la 4 luni? Pai nu, ii zic, ca are 6 luni. Oricum scutecele de bumbac il ajuta sa stea mult mai bine. Mai cade in cap dar incet incet invata sa puna mana ca sa pareze. Fetele ieri toate il laudau cat e de cuminte, cazuse in cap, pe-o parte si statea asa si nu zicea nimic, mami era ocupata sa-si faca tai-chi-ul si nu avea timp sa-l ridice inapoi in fundulet. Si toata lumea radea de el ca nu protesta in nici un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anka pt omega 3 cel mai bun e somonul. Probabil ca nu e de introdus inca pestucul, dar si cand va papa omega de ala....ce baiat va fi el!!

Mai, pe vremea lui Robertone-bebe era crima de om sa te apropii de copil cu vreun lactat degresat, crima de om, va zic! O sa-i dau si Anei tot asa branza din lapte integral, iaurt mai gras, unt etc.

bebelu dar ce-i cu biata buba? Lapticul i l-ai facut cu zeama in care a fiert orez? Mai sunt si cerealele alea de la Nestle "burtica sanatoasa", banuiesc ca le stii... noi am avut mereu probleme in partea cealalta, doar cand i-au iesit lui Robert maselele am stiut ce-i aia "apa in care a fiert orezul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress crede-ma, mai rau ca la noi nu poate merge...eu trec prin toate starile de la nervi, frustrare, apoi relaxare, suparare..nu mai stiu, gaza nu vrea nimic, adica nu ma pot baza ca-i palce "aia sau aialalata"...neah... din bucata musca de 2-3 ori si gata, pasat nu deschide gura decat sa intre varful d elingurita, apoi scoate tot afara cu limba... e ceva....in fine, e sora lui Robert, n-am ce zice.
Ieri a mancat carnita din mana mea, azi nici nu s-a mai uitat la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORI- asa si noi, eu bucuroasa ca-i place piersica ca tot a mancat cateva zile (i-am amestecat-o si cu legume si asa a papat si el legume, deci ardei gras cu telina si morcov si piersica, o combinatie mortala ). Azi dimineata nici sa n-o vada. Si i-am dat-o simpla, si bucatele si pasata cu cereale, i-am combinat-o si cu mango ca si mango i-a placut - nimic. N-a vrut si pace. S-a suparat si m-a improscat din cap pana in picioare cu piure de piesica si mango.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori chiar nu stiu ce are. i-am bagat galbenusu (jumate) a mancat,seara aplans un pic de burtica si a facut ceva mai moale k de obicei dar am zis k e de la dinti. a doua zi am vazut 2 bubite p mana si piciorus ca niste cosuri, rosii si destul de mari. am zis k poate e ciupitura, sau de la caldura. dupa 2-3 zile iar i-am dat galbenus, iar pana seara iar a inceput cu dureri si cu bubite. am zis stop la ou pt o per. dar nu i-am dat nici un medicament sau ceva.am zis k isi revine. doar i-am pus p bubite mixtura mentolata. eu intre timp i-am dat supica cu toate legumele, legume care ei ii faceau mai rau la burtica, branzicam, iaurt, care la fel fermentau..si uite asa i-am facut rau in loc sa o ajut sa isi revina.
si acu deja s-a agravat. face cate 3-4 scaune moi si cu mucus, galbene k atunci cand era bb mic. nu face mult, dar are dureri mari si se desfigureaza pana scoate un part mic si amarat si ala mai mult apa.
cam asta e. maine mergem al dr sa o vada si sa imi dea trmtiere la analize sa vdm ce are si ce sa ii dam sa ii treaca

acu iar a facut la fel de moale si mucios, desi e sub tratament.

hai k am scris o groaza

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Raportam si noi prima vanataie pe obraz...am coborat nivelul patutului ca sa nu avem o buburuza zburatoare. Dar in modul asta nou patul are niste bare de fier orizontale la indemana...in care mandra mea s-a infipt cu tupeu un pic mai devreme. Drept pentru care o taiem la Ikea sa luam protectii laterale, ca pana acum nu a fost nevoie.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;pup buba bolnavioara

Lori/Doloress;ma alatur si Eu voua..asta mica cateodata mananca de nu mai poate ,altadata..(de ex azi)stat cu gura deshisa ,gurita plina de papa si se rade..n-are treaba,nici nu se gandeste la mancat.
Cereale papa,mar copt,banana..rrestul ii stau pe spate..si ma umflu ca balonul cand o vad cu mancarea prin pantaloni,pe urechi etc

Roxx;saraca Catalina

Mergi la inceput