Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare adunare!

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri !

mada, la 5 luni jumate. Poate de asta vrea si lapte.

bebelu, sa se faca buba bine repede, repede!

doloress, anka, a fost un deliciu sa va citesc discutiile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Zumzu mi se pare enorm 3000 euro. Mai ales ca nu e vorba de ceva foarte grav si complicat. Incearca aici la un spital privat si sa iti faca foarte serios analize inainte de anestezie, ca sa nu fie alegic la ceva. La Viena nu fac tot cu anestezie totala?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

docotrul la viena mi-a zis ca fara generala din cate i-am zis si a vazut in poze(si radiografie). am icnercat si aici la medlife dar chiar doctorul de acolo mi-a zis ca mai dureaza pana se pun lucrurile la punct si mi-a recomandat tot stat. si mie mi se pare enorm, ma asteptam la ceva pana in 1000, vorba aia o cezariana e 3000-4000 acolo. dar asta e un fel de pret maximal zic eu, pt cel mai naspa caz-sper ca de fapt sa fie mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

imi spune si mie cineva cum faceti branzica pana la urma..din ce lapte? si cate pastile se pun/stiu ca s-a discutat tema..dar eram noi prea mici

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

helloo

tunde branzica de casa se poate face din lapte 3,5% + caliu lactic sau laptic+ zeama de lamaie sau laptic +iaurt. eu i-am facut o singura data din laptic+ cateva picaturi de lamaie . am pus laptele la foc , cand da in clocot am stors pic de lamaie pana se formeaza branzica. apoi am scurs o prin sitisca. pediatra noastra recomanda branzica dulce de la millie.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

bebelu si noi am trcut prin asta de la rotarixul ala, dupa ceva timp si-a revenit, hidratare la greu-asta e cel mai important

Mergi la inceput

eu il las pe Darius sa se faca din cap pana in picioare, ii dau si lingurita lui in care ii pun mancare si de multe ori da cu ea pe pereti iar la sfarsitul mesei cand mai avem putin il las sa bage si mana in castron.imaginati-va cand am mancat pepene rosu in ce hal s-a facut...a mancat el singurel cu mana, cugeau zoaiele pe el la greu
si nu il sterg in timpul mesii deloc, doar daca ii intra rau in nas si il deranjeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu multa sanatate la buburuza!! imi spui te rog ce aveti de la fisher p. premergator-jamparoo??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns si_monna spune:

sora mea face branzica din lapte si iaurt. si le place mult la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

yasmi e doar jumper.nu si premergator,
scuze, am vazut k ai scris de mult dar am uitat sa rasp.
am vazut si kla noi la bazar anunt cu jumper din asta. cauta la jucarii

Zumzu cam greu cu hidratarea. apa ff rar bea. doar ceai. dc ii dau de la hipp nu e probl. bea si 2 bibe mici p zi, azi am incercat cu ceai d menta. nu a baut nici un bibe pana la ora asta

fugim un pic p afara sa ne racorim k in casa e groaznic

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Sanatate multa la fetita bebelu!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Facut branzica cu lamaie..din lapte de la automat..pui fise..mulgi vaca..am dat si mar aburit langa..e super..abia am asteptat sa termine sa mananc Eu restul..am trecut pe meniu de bebe

Sonia nu bea ceai deloc,doar apa plata din sticlutz

Mergi la inceput