Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)
Raspunsuri - Pagina 20
Mimo spune:
Buna seara si de la noi!
Eu nu prea mai apuc decat sa va citesc in timpul zilei, de scris nimic. Trebuie sa stau cu ochii pe bebe ca pe butelie. Ieri ziceai ca i-am dat energizante in loc de lapte. N-a dormit mai deloc ziua si s-a tot agitat - pe burta, pe spate, in fund, aruncari. Azi a repetat figura, insa la pranz m-am culcat langa el si atunci cand m-a vazut si pe mine "dormind", pac a mai tras si el o tura, adica a dormit doua ore si juumatate.
I-am pus si eu patutul la nivelul de jos, ca sa nu am surprize, daaar nu-l mai pot pupaci de noapte buna, plus ca mai da cu capul de barele de la patut (avem de lemn).
De doua zile reuseste sa se puna singurel in fundulet de pe burtica si-mi place de nu mai pot. Tot de vreo doua zile ii da cu "ba-ba" cand e suparat. Spunea si inainte, dar acuma se cunoaste ca e suparat pe noi (sau pe dintii aia care nu mai ies).
Am incercat sa-i introduc LP nr.2, dar nu stiu daca am sanse, ca regurgiteaza in continuare, mai ales ca e Duracell si nu sta o clipa.
I-am mai dat si eu bucatele de mancare ca sa suga din ele, dar nu stiu daca ma tine inima sa-l mai vad ca rupe bucatele mai mari si se ineaca. Mananca destul de curat, cateodata nici nu mai pun bavetica; mai baga mana in castronel si parca si eu am tendinta ca Doloress sa nu-l mai lasa sa se manjeasca tot. Sper sa-mi treaca.
I-am dat ieri o bucata de pepene rosu si era contrariat ca nu i-o duc la gurita si parca nici nu-i venea sa o apuce cu manutele. Delicioasa scena. In final a luat-o, a morfolit nitzel si apoi a facut-o praf.
Mie pana la urma imi plac scutecele Babylove. Multumesc ca le-ati mentionat p-aci. Nu mai iau Pampers ca m-a innebunit mirosul lor, plus ca iesea gelul pe putica copilului. Imi plac si Libero, insa intr-adevar sunt un pic mai grosute.
Eu galbenus i-am dat la inceput jumatate dintr-un sfert. Apoi un sfert. Iaurt, branzica inca nu i-am dat.
Rosie i-am introdus de ceva vreme, fiarta. N-a avut nimic. Apoi am citit ca era recomandata pe la 10 luni. Azi i-am dat cartof alb (d-ala dulce nu i-a placut in nicio combinatie). A mancat , dar era cam lipicios, plus ca i l-am dat cu dovlecel. Fructe mananca, dar legume baga totusi mai multe. Oricum, nu ajungem cum am mai vazut p-aci la 200-250 ml. Noi cam 150-180 ml/masa.
AFINE avem voie sa le dam acum?
Va pup. Noapte buna!
Luca Alexandru, mica mea comoara
roxx26 spune:
Am shoppinguit si noi un pic. Nu am mai luat protectii pt patut de la Ikea ca erau o porcarie, groase de cativa mm, deci ciuciu protectie. Am luat serpisori din aia rosii, lungi si pufosi, pe care i-am fixat de barele alea. Sper sa nu mai avem surprize.
Din aventurile zilei:
Inainte sa plecam de acasa, am pus-o pe domnisorica in leagan un minut, evident fara centuri. Tati se incalta in hol, eu m-am dus sa iau nu stiu ce din dormitor, am lipsit circa 20 secunde. Si surpriza - Catalina noastra era in picioruse pe covor, sprijinita de leganus![]()
Si inca o faza tare - mami si tati haleau hot-dog si mandra s-a infipt in painea aia, a rupt o bucata sanatoasa si pana ne-am prins noi ce s-a intamplat, painea era in gurita, molfaita si inghitita. Ma intreb - oare era bio?
Deci cam asta fuse treaba si cu restrictia la gluten...
BLUE, ne vedem, cum sa nu. Avem niscaiva zile mai agitate, dar dau un semn de indata ce ne potolim. Pupam fetele frumoase!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Mimo;Eu am primit scutece puffies de la cineva..nu sunt rele..
Absoarbe mai putin ca pampers,dar nu miroase asa urat a pisat
In legatura cu somnicul dulce langa bebe..nu reusesc nicicum..in 6 luni nu am putut dormi macar
odata.Am ghinion cand sunt obosita Ea e mega in forma..nu doarme numai afara in carucior..in casa max 40 minute.
Afinele cica se introduc dupa un an ,ca si celelalte fructe de padure.Desi Eu nu cred ca ar pati ceva de la ele.
somnic pufos

Fetelor;Joi ma duc sa-i cumpar lui Madalina cosmetice.Cine mai vrea sa-mi spuna.Le trimit prin posta cu ramburs.
Numai sa fie mai multe sa nu ma plimb cu o creama la posta
..
MAI ERA
-sebamed sun lotion 50 -5 lei
-sebamed sun lotion 30 -5 lei
-sebamed sun lotion 20 -5 lei
-sebamed tonic -8 lei
-sebamed crema zi pt ten uscat -10 lei
-sebamed crema ten sensibil -10 lei
-----------------------------
-weleda demachiant -5 lei
-weleda pachet ;contine cr zi/cr noapte/cr contur de ochi -7!lei(scrie tester pe ele
cr au 30 ml)
-weleda baby lotiune galbenele 10 ml -1 leu
-weleda ulei pt fermitate si vergeturi 10 ml -2 lei
-lotiune corp trandafir -8 lei
Sebamed are garantia de 12 luni dupa deschidere
weleda expira in 2012/2013
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ciudatica hai ca's ametita si n-am zis cat lapte - 250ml(1 pahar) si o lingura de iaurt. mirela vezi ca au la topfer cereale de orez speciale pentru asa ceva - era sa-i iau eu din greseala lui Tudor. ![]() Mami de Tudor (24.12.2010) |
am luat
Razvi a baut o singura data
Robi a tras de 2 ori si atat
n au avut succes
i am dat o smecta si s a rezolvat pe azi
sa vedem maine ce o mai fi
pufoasa.....asa i
pupi
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
Mayane spune:
Mimo, pe Retete bebelusi zice ca ai voie afine de la 8 luni, dar piure sau suc, sa nu se inece.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
roxx26 spune:
TUNDE, ai PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
piscotel2011 spune:
hola fetele...
am revenit si noi la casele noastre de luni, dar ieri a fost zi de smotru, spalat, mancare...asa ca am picat lata seara, iar acum nu stiu daca-i de la vreme sau nu dar as dormi in prostie...
sunt in lecturi acum asa ca o sa raspund pe unde pot pe masura ce citesc...
vasilanita - si noi avem 7 luni fara nici un dinte...dar nici nu le duc dorul...abia ne-am linistit si noi un pic cu somnul de noapte sper sa nu cobesc, ca sa mai aud si de balaurii aia...plus ca inca o alaptez si am frica de colti...
revin
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
piscotel2011 spune:
branzica o fac cu 1 litru de lapte (natura sau covalact sau sanlacta) 1,5 grasime...cand fierb storc zeama de la o jumatate de lamaie...amestec...cand se separa zerul scurg prin strecuratoarea de ceai si aia e...cu calciu nu am incercat sa ii dau...dupa ce ii fac analizele mai vad daca e nevoie...
piscotel2011 spune:
iaurtelul il fac in casa de vreo doua saptamani...0.5 l lapte (cele mentionate la branzica)...il fierb...apoi lasat la racit pana e suportabil la incheietura mainii...adaug 2 sau 3 linguite de iaurt si-l las acoperit cam vreo 5-6 ore...e delicios...pana la reteta asta ii dadeam muller...dar sincer asta de casa imi place mai mult si e mai safe ptr ei...de fiecare data imi pastrez linguritele de iaurt ptr a avea ptr data viitoare...

Tudor (24.12.2010)