Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Madalina si eu sunt nervoasa de vreo 2 sapt, mai xact de cand s-au asezat hormonii mei la locurile lor. Oricum astept sa-mi apara cm.Inainte sa raman gravida cand trebuia sa vina cm eram un pachet de nervi.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele!
ROXX, ne reciproco-fun-uim, ca sa zic asa. Te pup!

BLUE-NIGHT, am admirat vrabiuta frumoasa... Si ce cald sta ea cocotz mereu linga pieptul tau...

TUNDE, ma, sa stii c-am citit un studiu pe cit de scirbos, pe atit de interesant: in rezumat, cica e bine ca mama sa mestece mincarea copilului si apoi sa i-o ofere, pt ca saliva ei contine vreun an dupa ce a nascut, tot felul de minunatii care ajuta la digestia copilului si mai ales niste halea care-l feresc de alergii. Dar eu sunt muuuult prea slinoasa sa probez, eu nu beau nici dupa fii-mea aia mare, de exempplu. Zice saraca: mami, vezi ca din sticla aia am baut eu deja! Ca stie ca fac urit...

Eu sunt la Sibiu. Pai asa. Soata avea azi treaba p-aci si miine prin Cluj. Asa ca mi-am pus si eu cateii si purceii in masina si-am purces. Am net-uit eu nitel si am ales un hotel mirobolant, in plin centru vechi al Sibiului, cladire si mobilier superbe... Ba, am citit ca acolo a fost cazat chiar imparatul Iosif al II-lea... De acolo I s-ar fi si tras numele: Imparatul Romanilor... In fine, am plecat pe la 10 seara din Pitesti, buburezele dormeau cuminti in scaunele... Eu cu soata in fatza...visam deja la hotel: Cine a fost Iosif, ce imparat?Il intreb eu. Prin Austria, zice el, pe la 1760, cred. Ma apuc eu sa gugalesc, aflu despre el (o!), ma apuc sa caut si despre Napoleon (ca eu aveam in cap ca istia doi sunt rude... Dar nu m-am edificat)... Si ajungem pina la urma la hotel. Era aproape 1 noaptea. Luam bagajele si intram in receptie. Hotelul maiestuos, dar deh, de la 1700. Ioana trage un stranut. Facem noi formalitatile si ne luam camerele. Ioana mai trage un stranut. Asez pe Ilinca pe pat, Ioana trage vreo 15 stranuturi legate si se infunda/ muceste brusc... Moment in care soata zice: hai! Ne re-luam noi bagajele, copiii si iesiim pe hol. Ilincai ii cade suzeta (URASC cind cade singura suzeta pe care o avem, pe care o accepta de fapt) si...incepe sa chiuie! Maica, dar chiuituri din ilea cind isi probeaza ei decibelii pe inalte, asa. Si deci, re-aparem noi in receptie, cu 7 bagaje de git, copiii in brate, unu hap-ciu!, hap-ciu si ilalat chiiiiiiiiiu!chiiiiiiiiu! La aproape 2 noaptea... Ioana zicea: mama, pune-i mina la gura c-am trezit tot hotelul...evident, era tardiv.
In fine, iata-ma la Continnental singura cu amindoua, nedormita si lesinata de sete. Soata e plecata pina diseara...
Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bam voie sa i dau ceai de menta lui Robert
mi a facut 4 scaune moi la interval de 3 ore, ultimele 3 unul dupa altul
i am dat o smecta in putin ceai de anason
ma gandesc sa i fac si un ceai de menta
LP fara lactoza, dar abia l bea, ca e belea din aia de la Nan, ca dl B, din ala a luat, asta dupa ce i am spus de o mie de ori sa nu ia NAN
acum urla pe dincolo, ca el s a saturat de mine, ca gata, i am facut copii, s a saturat de mine, acum pot sa plec
ba sa plece el

gabiv, frumos sibiul, poate te vezi cu patricia

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabii mai numa patanii..of, o fi alergica Ioana la rialitati.

zumzu exista de la boiron - arnigel, gel de arnica, face minuni la lovituri, nu se mai face vanataie deloc-deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

bunaaaaaa
ne-am intors azi-noapte de la mare ... am intrat sa va salut rapid ... e jale de bagaje, bagajele la mine in casa , stiti cum e . am dormmit bustean toti 3 de la 1 pana acum la 11...cu o trezire la 9, atat. acum ma pun pe treaba .
va citesc mai tarziu.
va pe toateeee

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Loutzy eu i-am dat si ulei de floarea soarelui si ulei de samburi de stugure - ambele bio de la DM. Astea nu schimba gustul mancarii. Iar cu untul am inceput de la 6 luni.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Mayane, vorba lui Doloress - asculta-ti copilul. Daca el vrea bucati, da-i bucati.

Eu mi-am luat saptamana trecuta inima-n dinti sa ii dau bucati. A mancat, nu s-a strambat, dar ieri nu vroia si pace. Vocifera la fiecare bucata pe care i-o intindeam. Pana la urma am pus toate legumele in blender si le-am maruntit. Cand m-a vazut cu castronul si cu lingurita a inceput sa chiuie de fericire si a mancat tot. Pana la urma nu conteaza cum manaca ci sa manance.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Mi-am luat un ditai baxul de scutece Libero si nu m-au dat pe spate. E ok ca nu miros si nu au geluri, dar sunt semnificativ mai mari si mai grosi decat Pampers. Cel putin Pe perioada de vara clar raman la Pampers.
Topul meu personal al scutecelor incercate este:
1. Pampers Premium Care
2. Pampers Active Baby
3. Libero
4. Babylove
5. Huggies

Cand o sa mergem la mare voi incerca scutecele impermeabile de la Libero. Cele chilotel nu le-am 'probat' inca dar o las mai spre iarna ca daca sunt tot asa groase ca si cele normale nu am facut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Madalina;hai ca m-ai facut sa ma uit in oglinda vreo 10 min sa port o conversatie intre mine si MYSELF!..Oare sunt Eu nervoasa?Nu sunt genul care striga,..mai bine plang una si gata..
Adevarul e ca nu mai am atata rabdare ca mai inainte..deci tot e defectat ceva la bostan..iti scriu PM cu ce se gaseste..

Lori;brrr ce faza..n-are legatura..dar brusc mi-am adus aminte de o faza de la Lacu ROSU..La tarabe..ne plimbam cand Mario zareste o chestie pe care scria PULOMETRU..-Maaaaamaa!-hai sa vedem ce-i asta..Eu tot zic;-o prostie..la care el insista si mai tare..femeia care era p acolo radea cu lacrimi..si bineinteles s-a oprit toata lumea ..Eu rosie ca racul..copilul insista sa -i cumpar UTILAJUL RESPECTIV!

Zumzu;o cutie de carton..cartofii ii invelesti iz ziare vechi sa nu sune..adresa dest/ adresa exp..si cam atat..sa fie legat cu scoci.

Gabiv;ce bine de voi...

Carmen;bine ati venit!cum a fost?..cam scurta vacanta

Mai nu stiu ce sa fac cu copilul asta al meu...asa s-a speriat atunci de caine ,ca nu-l mai pot duce nicaieri unde este caine in curte..nici daca e legat cu 7 lanturi..acu l-a dus tati la o prietena sa se joace cu fetita si m-a sunat sa ma duc dupa El ca ii e frica de caine..chiar daca e in cotet..
Acasa la socrii avem caini prin curte..de aia nu ii e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

imi spune si mie cineva cum faceti branzica pana la urma..din ce lapte? si cate pastile se pun/stiu ca s-a discutat tema..dar eram noi prea mici

Mergi la inceput