Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Am fost la doctor... M-am intors putin dezamagita. In principiu, ce mi-a zis se asorteaza cu ce m-am documentat eu. Dezamagita am fost de directiva "totul pasat" si de ideea ca e musai sa-i bag carne pe gat. Ca el e prea mic si habar n-are de capul lui ce ii place si ce nu. Si pana ii bag carnea sa-i dau 6 picaturi pe zi. S-o amestec si cu banana daca e nevoie, dar sa fie.
I-am povestit ca i-am dat o bucata de carne s-o roada si i-a placut sa se joace cu ea, dar cand i-am pasat-o a refuzat. I-am spus ca i-am dat si o farama de ficatel si i-a placut, dar cand l-am pasat l-a refuzat. Nu m-a auzit. O tinea pe a ei, "totul pasat".
In concluzie, zic ca ea, fac ca mine.
Avem 9260 g si 70 cm... Cam aiurea, trebuia sa-si tripleze greutatea la un an, nu la 6 luni... In fine, noi sa fim sanatosi, ca putem sa traim si fara curba de crestere.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata
poftiti la cafea

Madalina; AI PM ..unt in mancare? de ulei am auzit ,dar de unt nu

Mayane;Eu am dat picaturi de fier,dar dupa 4 zile era constipat la greu..l-am intrerupt..
Sonia mananaca carnita daca o mestec ca la puiul de barza si ii bag in gurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multam de

Tunde da, eu puneam unt la Robert, un cubulet la piureul de legume, tot pt grasimile de care au ei mare nevoie.

Ana e la un somnic mic, ala de dupa somn, eu nu mai termin cu maisnile de spalat, Robert la gradi ...si uite-asa.
Aseara o faza nasoala - mergeam in parc, trrecem pe sub un pod (e trauseul Buc-C-ta) si venea un tren care a chiuit tare de tot (stiu lucrurile astea pt ca dormea Ana si cand doarme ea observ orice pasarica mai guraliva) si Robert cu ta-su sa vada trenul oprit brusc pe pod, ei, stau eu ce stau si apoi vine tati si zice ca era cineva sub tren. Br...bine ca nu a vazut Robert! Doamne, sper sa fi scapat, ca atatea ambulante am auzit...poate n-o fi murit.

Aseaaa... ma ridic sa vad ce pot face cat doarme fifi,desi langa noi.. unii darama o casa

La multe lunite Bogdan si Anais !Wudy pe unde umbli??? Nu ai mai scris, ntz-ntz-ntz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza.
Multam' de cafeluta.
Mayane si noi am fost ieri la control si ni s-a comunicat sa ii bagam in alimentatie sapt asta si urmatoarea galbenusul de ou(citez:"de 2 ori pe sapt, sa-ti alegi 2 zile, de ex. luni si joi care juma de galbenus") si dupa astea 2 sapt iaurtul de preferat simplu fara nimic in el. Iaurtel i-am dat, dar nu i-am mai zis ca imi facea iar capul calendar cu prostiile ei. In legatura cu pasatul, fa ce crezi tu ca e mai bine. Lui Stef o sa-i mai pases/dau la blender pana pe la 10 luni, dupa vreau sa-i dau bucatele mai mari sa munceasca si el un pic.
Lori in principiu daca persoana e cazuta intre liniile de cale ferata si nu se misca nu i se intampla nimic. Ce experienta sa mai ai.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la noi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna dimineata fetelor!
cam rarut pe aici dar o sa incerc sa fiu mai activa..probabil la toamna cand o sa stam mai mult in casa si cand va merge fetita la gradi...copiii imi ocupa tot timpul..

sper ca sunteti toate bine si bebeii la fel..va pup pe toate si toti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Legat de ulei/unt in mancare si noua ne-a recomandat pediatra ulei in mancare, dar lui Stef nu-i place gustul cu ulei. Asa ca astept pana pe la sfarsitul lunii sa vad daca ii place cu unt.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata neata!
Tunde raspuns la pm. Imi adusei aminte ca ziceai ca esti taaare nervoasa. Pe mine m-a sfatuit cineva (care nu a facut asa) ca nervii astia de dupa nastere - chiar daca sunt cauzati de hormoni - sa faci tot posibilul sa ii tii in frau, sa ii controlezi. Altfel, hormonii se duc si nervii raman. Te obisnuiesti sa fii nervoasa, sa tipi la toata lumea si nu e prea bine. Tipa care mi-a zis a tot urlat la barba-su timp de 2 ani pana a dat-o afara din casa. Acu' s-a potolit, si-a dat seama ca ajunsese cam isterica si s-a intors. Sa vedem daca o tine mult.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mada ce inteligent spus!

Mai, Ana mea e cevaaaa....ii dau fructe piure, cu cereale...bon, pun si o caisa pe tava, pt "joaca"; lingurita nu o vrea, caisa o papa de mama focului - hotarata mai e pe AD -ul asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

tunde am primit pm. iti pun cand ne intoarcem de la mare(sau poate reusesc sapt. asta). nu se strica sigur, eu i-am tinut nu stiu cat in bucatarie.n-am mai trimis un pachet niciodata cred, cum tb impachetat?

am reusit sa picam si noi, dimineata eu motaiam in pat, am atipit, tati era pe la baie se pregatea de munca si Darius buf..S-a lovit mai jos de tampla langa ochisor asa, e rosu si pare un pic umflat, probabil o sa ii ramana vanataie. A picat pe parchet, ma intreb cum ca de obicei cu capul inainte se duce dar acum l-am gasit paralel cu patul.

da..o sa il bag clar in apa. de-abia astept sa vad cum reactioneaza, sper sa-i placa. cred ca o sa fie omor la mare wekendul asta

Mergi la inceput