Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Desiree esti superba! Alta in locul tau nu cred ca s-ar fi deranjat sa incerce sa ajute! Te iubesc mult!!!

pup

esme

Esme, eu nu pot sa nu ma deranjez si nu pot sa nu-mi pese, ca totusi, nu e vorba de o straina. Indiferent cat m-ar fi dezamagit sau cat m-ar fi suparat, e totusi vorba de Chelsea. Am discutat putin cu ea vineri, i-am explicat care sunt riscurile si mi-a inchis gura, cand a spus ca ea a fost mai grasa cand era mica, asa ca nu-si face griji si ca ei dr. de familie i-a spus ca (,) cu cat un copil e mai gras, cu atat e mai destept! Ce mai puteam replica? Am lasat-o in pace... Puteam sa-i spun ca ea ar trebui sa-si faca griji pentru amandoua, si ptr. ea si ptr. a mica? Ca si Chelsea e mai mare decat Daddy. (Acum cred ca e barfa cand spun ca Daddy incape in leaganul din curte, ea nu a incaput!) Dar, in fine, atata timo cat ea nu-si face griji... Cand i-am spus ca trebuie sa o spele pe dinti pe a mica, a zis ca maica-sa i-a spus sa NU o spele pe dinti, pe cuvant ca nici nu-mi amintesc de ce cica nu e bine sa o spele pe dinti; aici iar eu i-am spus argumentele mele, ea face cum vrea; poate sa asculte de maica-sa sau sa-mi urmeze sfatul meu... cum vrea ea. Daddy a renuntat, a zis ca oricum noi degeaba ne batem gura, ca oricum nu schimbam nimic! Din pacate asa e. Doloress, vrei sa stii cum gandesc adolescentii canadieni. Din cei pe care-i stiu eu (si stiu destui, ca toti cunoscutii nostri au adolescenti, nu prea au copii de varsta Victoriei) ei au impresia (mai toti) ca le stiu pe toate, ca se descurca din ajutor social, ca pot face copii si se descurca cu ajutorul de copii, ca statul le da casa sociala (desi lista de asteptare e cam de un an la noi in oras si conditiile yuck!), ca parintii vorbesc de dragul de a se auzi vorbind, ca ei stiu mai bine. Asta e, trebui sa-i lasam sa dea cu capul de pragul de sus, sa-l poata vedea pe cel de jos. Din pacate, eu cand vorbesc cu ea, imi spune ca da, ea stie, dar face exact invers. Cred ca ar trebui sa-mi vad si eu de ale mele si sa nu-mi mai bat capul, desi e greu, cum spuneam, nu e vorba de o straina, e totusi fiica lui Daddy. 'Om vedea ce-o iesi. De-acum... rabdare si tutun.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Poze de la Wonderland, nu am putut posta pe FB, deci cine vrea sa ne vada:

https://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/Summer2011#5627718395160211490

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02" target="_blank">Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

SU-PER-BEEEEE!!!!
Victoria e minunata, wow, e atat de frumoasa, s-a schimbat, ce mare s-a facut, sunt foarte-foarte impresionta, Nadia!!! Toate bune va doresc!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

http://community.webshots.com/user/YLARI" target="_blank">POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Cristina, parul o schimba f mult. A inceput sa creasca si ce ma bucura mai mult decat parul e faptul ca genele i-au crescut iar, tot asa lungi si intoarse cum erau inainte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Cristina, parul o schimba f mult. A inceput sa creasca si ce ma bucura mai mult decat parul e faptul ca genele i-au crescut iar, tot asa lungi si intoarse cum erau inainte.

_

parul, genele, dar eu am remarcat si tenul bronzolit; de Hawaii

Cat despre adolescenti, si noi am fost la fel. Vai de capul celor care nu se vor trezi, insa. Ai incercat cu Chelsea, nu ma mira raspunsul ei; de obicei parintii cu greutate au tendinta de a imbuiba copilul, sau mai ales le dau aceeasi mancare care o mananca ei. Nu isi dau seama de gravitatea situatiei nici cand e prea tarziu (verisoarele mele, toti 4 obezi; mama a si murit din complicatii, din pacate verisoarele nu isi dau seama unde e problema si in continuare sunt peste greutate). Pt ca nici nu isi pun problema sa fie altfel.

puputi, super ca vb toate 3 limbile cu el. Noi inca numai romana - desi ar prinde bine si ceva fr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nadia superbe poze, multumim!
Am remarcat si eu perisorul si genele, scumpetea mica de fetita!! Am vazut si pe daddy mandru tare si tu...arati ca un copilas, ca o adolescenta. Iar la poza asta mi-au dat lacrimile... gandindu-ma la toate necazurile pe care le-ati avut si vazand poza aia...sunteti minunate!!

Mergi la inceput

Cleo, da, asa am fost toti, dar cand ai un copil, poate ar fi cazul sa mai asculti si de altii care incearca sa te ajute. Dar, nah, daca maica-sa ii spune exact opusul, eu zic ca e normal sa asculte de maica-sa, nu de mine. Mai ales ca e mai aproape de ideile ei si e mai comod sa nu o spele pe dinti. Din pacate maica-sa nu a invatat-o nici pe ea sa se spele pe dinti, la 13 ani ma intreba pe mine de ce tre sa se spele pe dinti! Nici acum nu se spala pe dinti din ppacate, nici pe ea, daramite pe fetita. Stiu ca asta poate suna a barfa, dar nu e intentionata a fi barfa. Oricum, cred ca e tarziu sa-i fac eu educatie de igiena. Daca nu am reusit 7 ani macar sa o lamuresc cu spalatul pe dinti, cat a stat cu mine in casa, acum si mai putin... asta e, sa-si creasca copilul cum vrea, ca cred ca am ajuns si eu la aceeasi conlcuzie ca si daddy, ca degeaba ne batem noi gura si capul ca oricum nu face nici o diferenta.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Am remarcat si eu perisorul si genele, scumpetea mica de fetita!! Am vazut si pe daddy mandru tare si tu...arati ca un copilas, ca o adolescenta. Iar la poza asta mi-au dat lacrimile... gandindu-ma la toate necazurile pe care le-ati avut si vazand poza aia...sunteti minunate!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Lori, asa dormim mai toata noaptea. Sau trebuie cel putin sa ne tinem de mana sa se joace cu unghiile mele, altfel nu adoarme. Si daca e cu spatele la mine in miez de noapte, se trezeste si spune "Mami, nails!" (Mami, unghii) si tre sa-i dau mana sa se joace cu unghiile mele ca sa poata adormi iar. Pe cat nu suportam sa mi se atinga unghiile, acum ma calmeaza extraordinar de mult cand ea se joaca cu ele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Cleo, da, asa am fost toti, dar cand ai un copil, poate ar fi cazul sa mai asculti si de altii care incearca sa te ajute. Dar, nah, daca maica-sa ii spune exact opusul, eu zic ca e normal sa asculte de maica-sa, nu de mine. Mai ales ca e mai aproape de ideile ei si e mai comod sa nu o spele pe dinti. Din pacate maica-sa nu a invatat-o nici pe ea sa se spele pe dinti, la 13 ani ma intreba pe mine de ce tre sa se spele pe dinti! Nici acum nu se spala pe dinti din ppacate, nici pe ea, daramite pe fetita. Stiu ca asta poate suna a barfa, dar nu e intentionata a fi barfa. Oricum, cred ca e tarziu sa-i fac eu educatie de igiena. Daca nu am reusit 7 ani macar sa o lamuresc cu spalatul pe dinti, cat a stat cu mine in casa, acum si mai putin... asta e, sa-si creasca copilul cum vrea, ca cred ca am ajuns si eu la aceeasi conlcuzie ca si daddy, ca degeaba ne batem noi gura si capul ca oricum nu face nici o diferenta.

_

asta cu spalatul pe dinti..e discutabila. Noi ne spalam in disperare (eu, Vic., Mara) si toti avem probleme cu dantura. Si eu cunosc oameni care nu stiu sa fol. periuta de dinti si nu au nicio problema. Oare exageram noi cu igiena si spalam tot smaltul? daca ma opresc din spalat pe dinti, oare scap de carii?
Mara are carii. Si toata dantura are smaltul sarit. Are pete pete pe dinti... puteam sa ii las si eu mostenire o casa, nu problemele mele de sanatate

cat despre ingrijitul copilului, nu de la noi tre sa ceara sfatul. Ci de la medic. Atat ca ea intelege pe dos ce zice medicul...sau nici macar nu ii pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

IDEM, ma intreba Eva, "Mami, tze e, de tze pangi?"... Of...

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

IDEM, ma intreba Eva, "Mami, tze e, de tze pangi?"... Of...

POZE
Mami de Eva scumpa

pentru Eva, de la Victoria si de la mine pentru tine.

_

Mergi la inceput