Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 15
aldaesme spune:
'Seara,
Acu in ultimele cesuri de Dublin ziceam sa vad ce faceti. Vad lume revenita ceea ce e super, vad frictiuni si un chestionar ![]()
Desiree esti superba! Alta in locul tau nu cred ca s-ar fi deranjat sa incerce sa ajute! Te iubesc mult!!!
cleo maine sunt inapoi in iubita tara si cum am terminat cu conferinta e cazul sa incercam sa aranjam intalnirea "concurentelor" la atentia lui Robert
.
Alysh nu stiu daca mi le amintesc in ordine dar am sa incerc sa raspund la intrebari.
Noi nu mergem in parc decta o data la ceva saptamani, insa in fiecare zi cand nu ploua cu galeata e afara. Socializarea si-o face la gradinita asa ca faptul ca se mai joaca si singura afara ii chiar face bine.
De citit ii citesc in fiecare seara (cu exceptia serilor astora de am fost la cionferinta, insa i-a citit al meu) cel putin doua povesti iar dupa ce stingem lumina trebuie sa ii spun poveste...de parca pana atunci nu tot povesti au fost. Povestea asta e tare speciala. decurge cam asa:
mami "a fost o data ca niciodata"
Lorelei "printul Robert si printul Lorelei in castel"
mami "un castel in care locuia printesa Lorelei si un print care venea calare la castel"
Lorelei "printul robert mami, robert, robert"
si apoi urmeaza activitatea, in fiecare seara trebuie sa fie o alta activitate un alt joc, de regula fac legatura intre ce a facut peste zi sau ce a invatat peste zi. E o mare distractie povestea asta si apoi...ca nu s-a terminat trebuie sa ii cant invariabil:
"mami cata IN SAT CU DORUL" aka "La Oglinda". Treaba e ca de cateva saptamani "Konijntje" (iepurasul), trebuie sa si cresteze in grinda, sa si inchida cu zavorul, sa si mearga cu dorul, sa si coasa sortul cu flori minune mare, etc...si musai tre' sa implementez cuvantul konijntje in cantec ceea ce nu e cel mlai usor lucru din lume.
Cat timp petrec cu ea, sa fiu sincera putin...tot timpul intre cand venim de la servici pana adoarme este al ei, dar e mult prea putin fata de cat as dori. In uikend tot timpul e al ei, dar a ajuns si ea la varsta cu autonomie asa ca mai merge si se mai joaca singura de buna voie si atunci mai apucam sa facem una alta. In rest o implicam cat putem in tot ce putem.
Acestea fiind zise va doresc noapte buna, bag si eu un corn in perna, ca e musai....dimineat iau avionul spre dincolo. Apropo azi am bagat shoping irlandez...daca cineva o sa imi mai spuna ca irlanda e scumpa o sa ii arunc cu polonicu' in cap...e super ieftin si muuult mai diversificat decat in Belgia
. Sa zic ca mi se pare mai ieftin decat in Germania la solduri? Acu' caut bilete ieftine d eavion sa mai facem o tura ...
pup
esme
Victoria_mami spune:
Puputi si Nicole, bine ati revenit si felicitari pentru (re)casatorie(puputi) si sarcina (Nicole).
Esme si eu te iubesc.
Tu esti minunata.
Noi am fost azi la parcul de distractii in Toronto, Victoria s-ar da in de toate... bine macar ca intelege ca nu e destul de inalta sa urce in alea mari si nu urla, nu se supara. Dar in alea mici ptr. ea s-a dat in toate, ori cu mine, ori cu Daddy, chiar si singura in 2 in care noi nu am avut voie, ca erau doar ptr. pici. Acum am ajuns acasa, de vreo ora, (8 seara) si acum ea e afara, asteapta sa-i bbq Daddy carnat sa pape (cerere speciala) si ii povesteste prietenei ei (vecinutza) ce a facut ea azi.
Ma duc afara ca ma cheama si pe mine.
pe toate.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
puputi spune:
Buna fetele!
Flacaul a pleca cu tati la joaca si eu acum ma chinui intr-un timp record sa fac o triere a jucariilor si ce nu mai foloseste sa le pun in cutii si sa le ascund. Ai vostri copii au tinere de minte de elefant? Al meu si dupa 3-4 luni ma intreaba de o chestie sau alta care nu mai o gaseste. Nimic nu pot sa arunc ca ma intreaba unde ii este chestia si daca spun ca am arucat-o ca s-a rupt imi spune ca `Nu mai hotara tu ce sa arunci din jucariile MELEEEE` si asta cu lacrimile de crocodil aferente
.
Va pup ma duc la treaba
Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!!
de samurai Shintaro Daniel
Puputi
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puputi Buna fetele! Flacaul a pleca cu tati la joaca si eu acum ma chinui intr-un timp record sa fac o triere a jucariilor si ce nu mai foloseste sa le pun in cutii si sa le ascund. Ai vostri copii au tinere de minte de elefant? Al meu si dupa 3-4 luni ma intreaba de o chestie sau alta care nu mai o gaseste. Nimic nu pot sa arunc ca ma intreaba unde ii este chestia si daca spun ca am arucat-o ca s-a rupt imi spune ca `Nu mai hotara tu ce sa arunci din jucariile MELEEEE` si asta cu lacrimile de crocodil aferente .Va pup ma duc la treaba Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!! de samurai Shintaro DanielPuputi |
cica Victoria e
apropos,dESIREe, ne arati poze din parcul de dixtractie?
si mara isi mai aduce aminte de unele chestii, ne matzaie 3-10min cu "unde e tzucaria meeaaaaa" ...dar... nu e asa grav.
Ne vedem, esme, cu mare drag! intr-un weekend.
Noi ieri am fo la Osstende, la mare. Fruuuumooos. descarc poze acusi.
edit: gata
Puputi, in ce limbi vorbeste flacaul tau?
YLARI spune:
Ciao fetele scumpe.
Mooaaama cata iubire aici, ma bag si io, si io va iubesc !!!
Mda, weekend = plictiseala, roboteala, de-astea la mine. Ieri am fost cu copilul si cu sotul din dotare la mall sa isi cumpere sotzu valiza si altele. L-am lasat sa misune de unul singur si noi ne-am plimbat "ca prietenele" cum ii place Evei sa spuna. Mi-am cumparat un ceai mmmmm care imi place foarte foarte mult. Ah + cuitie de ceau si o cana speciala. Si mi-am luat si niste sandale fooooarte dragutze. V-am zis ca sunt nebuna dupa incaltaminte? Si mai vazusem 2 perechi
dar scumpe rau nenica, n-am indraznit, ca ma lasa barbatu...
Apoi am fost toti trei sa luam masa "la taulant"
unde Eva a fost tare cuminte si a si mancat bine. Eu n-am prea avut ce manca raw, doar bruschete, dar m-am "spurcat" la niste ciuprecute si cartofi copti...
Azi... plictiseala, am facut ceva curat in camara, ca mai lipsea Elodia de acolo, am facut bagaje, si asteptam sa plecam.
Puputi ce mult ma bucur ca ne-ai scris!!!
Nadia, da-da, vrem poze de la marea distractie! In ultimul timp am tot dat-o si noi in masinute, elicoptere, fel de fel de trenulete si alte bazaconii de prin parcuri, ii place foarte mult, dar Eva nu e asa de intelegatoare cand trebuie sa plecam de acolo e cosmar nenica....
Esme, pupici si tie, tare haioasa povestea voastra! Am retinut ideea, Robert = print, Lorelei = printesa ![]()
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Victoria_mami spune:
Cleo, poza asta imi place cel mai mult:
https://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Ostende09072011?authkey=Gv1sRgCKvE1-Kevsz0Mg#5627600890629097362
Si in magazinul ala ce era? Sobolani? ![]()
Va pun poze imediat. Dar cred ca le pun pe FB. Va pupicesc pe toate.
_
22.05.2008
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02" target="_blank">Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Cleo acum am vazut pozele, vai cat va plimbati, vreau si eeeeeu!!! Superbe!
Eva catre tati: iubitule vii cu noi la magazin? 

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Victoria_mami spune:
Poze de la Wonderland, nu am putut posta pe FB, deci cine vrea sa ne vada:
https://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/Summer2011#5627718395160211490
_
22.05.2008
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02" target="_blank">Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
puputi spune:
Gata si ziua de azi! Flacaul si tati dorm iar eu am sa ma duc la baie si maine iar la munci. Shintarou a fost asa de fericit azi
, ia cumparat tacasu robotul mult visat, au facut artificii in fata blocului cu 2 frati de la noi din bloc putin mai mari de cat el si dupa aceea i-a invitat pentru o ora la el si s-au jucat![]()

.
Cleo cu fimiu nici eu nu stiu ce limba mai vorbesc
. In marea majoritate a timpului in japoneza, cand nu mai stiu bag engleza si cand ne iubim romana. Daca ma intrebi ce iese din asa salata iese ca vorbeste japoneza ca pe limba materna si engleza si romana pe sarite, dar le vorbeste numai cand vrea. Daca vorbesc mai mult deja imi spune ca il enerveaza limba respectiva si sa vorbim in japoneza. Oricum si povestile tot in japoneza le cere, daca i le citesc in engleza sau romana imi cere sa incetez ca nu este povestea interesanta. Daca ii spun ca o anumita persoana nu intelege japoneza se risca si vorbeste engleza dar mai timid, romana nu a vorbeste decat cu mine.
Pupici si pe maine
Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!!
de samurai Shintaro Daniel
Puputi