Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna seara dragele mele,
Nu stiu daca va mai amintiti de noi, dar eu va citesc ori de cate ori am ocazia si stiu aproape tot ce s-a mai intamplat cu fiecare dintre mamici si pitici.
Tin sa ii multumesc Alinei Anto pentru sfatul de a va scrie despre viitoarea minune din viata noastra , care se va naste in februarie anul viitor. M-am bucurat sa le gasesc la bulgarasii de ian-feb pe Alina si pe Ylari .
Vreau sa urez tuturor piticilor [b]“La multi ani”[/b] pentru cei 3 anisori si sa le pup pe mamici.
Imi pare rau ca nu am putut tine pasul cu voi, dar ma bucur ca inca ma simt parte din familie, deoarece sunt inca partasa la toate intamplarile din viata piticilor, citindu-va.
Va pup si sincer…..mi-a fost tare dor de aceste momente in care rasfoiam odiseea si incercam sa raspund sau sa va povestesc.

in 8+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980
M-am bucurat sa le gasesc la bulgarasii de ian-feb pe Alina si pe Ylari .

in 8+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Evolutie Bebe

Recunosc, eu doar bananai inca pe acolo fara niciun rost...
Mare chestie astia de la synevo iti dau un nume de utilizator si o parola sa iti vizualizezi rezultatele, iupyy nu trebuie sa mai merg pana acolo. In alta ordine de idei, mi-a iesit RH-ul, este ok, pozitiv. Eu il mai facusem si la sarcina cu Eva dar atunci a ost singura data in viata cand facusem asa ca acum am vrut doar sa stiu sigur ca e pozitiv. Zilele urmatoare va iesi Listeria (dureaza 4 zile lucratoare mi-au zis, teoretic marti e gata, iar apoi tocmai pe 27 ies si cele de trombofilie.
Vroiam sa mai zic ceva dar sunt batrana si senila..............
Of...
Ah da, deci lunea viitoare pleaca sotul in Franta tare dor-dor o sa-mi fie de el.
Noapte buna.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna fetele, va mai amintiti de noi?
Ne mai primiti?
A trecut mult timp de cand nu am mai scris dar am mai citit. In viata noastra au avut loc cateva schimbari majore. Am divortat de tati, m-am casatorit inapoi cu tati si un cutremur de 9 grade.
Asta pe scurt. Shintarou creste esteun zvapaiat si jumatate, vorbeste de imi face creierii prastie dar nu mai pot sa imi inchipui viata altsfel. Cu intarziere Lamulti ani pentru toti m&m!
Felicitari mamicilor pentru bebe 2 si chiar 3! Eu nu ma pot gandi inca la alti bebei si nici nu stiu daca mai vreau.
Lucrez 9 ore pe zi si cateodata si sanbata, timpul pe care il am pentru bebe nu stiu daca mai poate fi impartit cu inca un bebe. Tati ajuta cum poate si cat poate dar este vorba despre mine si bebe.
Am citit despre Victoria si nu am cuvinte... Nadia lupta ta de fiecare zi cu boala Victoriei m-a facut sa ma gandesc de doua ori la actiunile mele, sa ma simnt vinovata ca imi plang de mila dupa divort. M-am uitat la Shintarou si mi-am spus ca sunt o mare egoista si increzuta. Totul o sa fie bine cu Victoria, impreuna cu voi mamai si tati, o sa invinga boala pentru ca s-a nascut INVINGATOARE!
Cam atat pentru inceput. Nu mai am calculator, si acum scriu de pe tableta.
Pupici

Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!!
de samurai Shintaro Daniel
Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puputi

Ne mai primiti?
A trecut mult timp de cand nu am mai scris dar am mai citit. In viata noastra au avut loc cateva schimbari majore. Am divortat de tati, m-am casatorit inapoi cu tati si un cutremur de 9 grade.
Asta pe scurt. Shintarou creste esteun zvapaiat si jumatate, vorbeste de imi face creierii prastie dar nu mai pot sa imi inchipui viata altsfel. Cu intarziere Lamulti ani pentru toti m&m!
Felicitari mamicilor pentru bebe 2 si chiar 3! Eu nu ma pot gandi inca la alti bebei si nici nu stiu daca mai vreau.
Lucrez 9 ore pe zi si cateodata si sanbata, timpul pe care il am pentru bebe nu stiu daca mai poate fi impartit cu inca un bebe. Tati ajuta cum poate si cat poate dar este vorba despre mine si bebe.
Am citit despre Victoria si nu am cuvinte... Nadia lupta ta de fiecare zi cu boala Victoriei m-a facut sa ma gandesc de doua ori la actiunile mele, sa ma simnt vinovata ca imi plang de mila dupa divort. M-am uitat la Shintarou si mi-am spus ca sunt o mare egoista si increzuta. Totul o sa fie bine cu Victoria, impreuna cu voi mamai si tati, o sa invinga boala pentru ca s-a nascut INVINGATOARE!
Pupici

Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!!
Puputi

buna puputi! Normal ca ne aducem aminte de voi, ne-am intreabat cum sunteti dupa Cutremur!
Va felicit pt puterea cu care ati trecut peste cutremurele din viata voastra! cat despre decizia de a mai face inca 1 copil, numai tu stii daca te poti imparti; si asta o iei dsiscutand cu sotul, si cu Dumnezeu!
Cum sunteti dupa cutremur si mai ales dupa accidentul de la Fokushima? Si mai ales, acolo de aproape, cum e pulsul/parerea oamenilor?

Ne mai dai pozne cu fiu tu?. Io am o pasiune pt brunetii cu ochii mici .

Ce imi place logo-ul tau cu teoriile si copiii...

O zi minunata - azi ne-am propus 1000 de chestii, sa videm ce ne iese.

edit: deci citesc, raspund, dau send, si ...si raman in suspans. Neuronul meu face o sinapsa, am o scanteie: dar ce cauta NICOLE la alte odisei?? Si apoi ii vad emoticonu cu burticaaaa!!!/ Felicitari pt sarcina!! Sarcina usoara, nastere de vis, si copiii ca in poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nicole sarcina usoara, bebe sanatos, normal ca nu v-am uitat...si acum stiu poza aia cu David si cu painea pe hol!!!

Puputi nici pe voi nu v-am uitat, am vb aici, ne-am ingrijorat cand cu cutremurul...of, deci divort de tati si recasatorire tati? Tati asta e something else atunci. Va pup cu darg, sa ne mai scrii.

Nadia deci mor de ciuda cand vad ca te superi. Un pupic pt tine si unul pt "ochi frumosi"

noi suntem iar varza cu carne, Robert a adus iar un virus, dupa doar 3 zile de gradi...incerc sa-l izolez de suri, ca e ceva fff urat, si Ana mai tuseste d ela virusul precedent..le leaga sarmana. E greu, greu, greu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

NICOLE-FELICITARI!!!!si Bine ai revenit!!

GABITA ai vreo metoda rapida de a salva mesajele ?as vrea si eu sa pun la jurnal,am incercat candva si e greu tare..In ce le salvezi apoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui puputi

Ne mai primiti?
Pupici

Puputi
Bine ai revenit! oaaaau,divortat si recasatoritCa in filme Felicitari pt re-casatorie Sa fiti fericiti de-acum!
Asteptam povesti mai largi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Va multumim din suflet ca ne-ati primit inapoi. Astazi am stat si am recitit capitole intregi cu M&M si m-am simtit minunat.
Puputi – ma bucur ca in aceesi zi ne-am hotarat sa revenim cu mesaje. Ai avut ceva experiente…
Cleo- ai fost mereu o invingatoare si ai impartasit in jurul tau o stare de bine si optimism. Sunt sigura ca viata iti va rezerva si de acum inainte clipe minunate. Ai un suflet frumos si ai tot respectul din parte mea. Succes in noua viata !
Lorich – te invidiez pentru Ana (ca de altfel si pe Sis Laurita pentru Ilinca !). Sper ca si David al meu sa aiba parte de o surioara. Sanatate multa !
Aelita – hmmmmmm cu 2 printi si o printesa….te invidiez si pe tine

Am sa va spun cateva cuvinte si despre David: avem o mare problema de pronuntie, consoanele sh,f,v,r nu le poate rosti in cuvinte, ci doar separate. Speram sa rezolvam problema aceasta la gradi, in toamna.
La varsta de 1 an si trei luni, am decis sa il trimit la mama, la 80 km, din cauza serviciului. Am suferit foarte tare si sufar in continuare. Il vad la 2-3 saptamani cu mare durere in suflet pentru el si pentru noi. Serviciul si pozitia ocupata nu imi permite sa ajung acasa mai devreme de orele 21-22, de cele mai multe ori, locatia unde ne-am mutat poate fi accesata de o bona doar daca are permis, sotul incheie si el munca in jur de 19-20. Mi-a fost imposibil sa ma descurc…
Parintii mei se ocupa de el tot timpul, il plimba in parcuri, la meciuri de fotbal, karate, copilul este foarte fericit si a invatat foarte multe lucruri noi, insa avem o mare suferinta in suflet: distanta care ne desparte.
Perla David:
Bunica: David , te rog sa stai cuminte sa te imbrac. Iti este oare dor de o bataitza ?
David: Nu, mie imi este dor de mami !

Sunt uimitori de sinceri si naturali la varsta aceasta.

Va pup si va urez un weekend placut !

in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Cleo cred ca nu m-ai inteles nu stiu daca mai vreau bebe din cauza timpului, ca de iubit stiu ca am sa-i pot iubi la fel de mult pe amandoi.
cu pozele mai trebuie sa astepti pt. ca nu imi merge calculatorul si nu am unde sa le descarc. Am cateva poze cu el pe fc, dar nu stiu cum sa te gasesc.
.
O, da soata mea este un ceva , este japonez. Este o intraga poveste telenovela si nu am timp acum, dar promit sa o scriu zile astea.
Piticul are niste muci pana in sosete ii.. ajung . Asta este acum mai este cum mai este dar la inceputul gradinitei racea cel putin o data pe luna.
Despre Japonia si cutremur ce sa va spun? Cutrmurul a fost groaznic nimic din imaginatia mea nu il poate descrie. Inainte de acest cutremur nu stiam cu adevarat ce inseamna sa iti fie frica de cutrmur, am aflat si nu as vra sa mai trec prin asa ceva.
Eram la birou si credeam ca la urmatoarea miscare se va rupe blocul. Toate fishierele, dulapurile si calculatoarele erau cazute pe jos. A fost momentul cand am auzit Doamne pe vreo 4 limbi, dar a trecut.
Cu Fukushima nu sunt prea multe de spus, decat ca situatia este cam scapata de sub control in sensul ca nu prea mai stiu ce sa- i faca, tot experimenteaza cam ce ar putea face sa o pota inchide. Nivelul de radiatii este mare in jurul centralei, dar depinde si de cum bate vantul. Probleme sunt cu unele culturi afectate dar eu ca si japonezii dealtfel incercam sa fim pozitivi si sa ne incredem in oamenii ce muncesc acolo, care isi sacrifica vietile pt. noi.
Va pupic si chiar mi- fost dor de voi, gasca mea de mamici

Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Nicole, Puputi, bine ati revenit! ma trec inca fiori cand citesc despre nenorocirea din Japonia!

Mergi la inceput