Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 13
Doloress spune:
Eu ciocolata nu ii dau prea des ca reactioneaza foarte urat de la ea. Devine irascibil, nervos, plangacios si adio somn. SI asa avem maari probleme cu somnul, ca zici ca el e bebele, el se trezeste noaptea si vrea lapte si nu asta micu, dar apoi cand ii dau ciocolata cu siguranta e noapte de cosmar. NU stiu,la alte dulciuri nu reactioneaza asa.
Andree27 spune:
Neata,
Cleo ,da Eric a stat la sigilare.Procedeul nu e dureror deloc,prima data cu o periuta care o fixeaza la turbina ii curata dintisorii,iar apoi se da maseluta cu un strat de lac ,sigiliul respectiv,iar apoi se intareste cu lampa.Nu se gaureste dintisorul sau ceva de genul.In caz ca e carie atunci se va curata caria,iar apoi se va pune materialul de plomba.Numai maselutele se pot sigila nu si dintisorii.Chiar daca sunt sigilate maselutele se mai pot face carii intre ele,deoarece acolo nu ai cum sa ajungi sa le sigilezi.Cat despre statul la dentist ,noi i-am explicat mult ca e bine sa mergem si sa facem ca e important si etc.Plus ca mai avem ceva carticica cu un baietel care manca multe dulciuri si a venit omuletul cu ciocanul si i-a spart o maseluta si s-a umflat bietul baietel.si noi pe asta am mizat mult ca daca nu spalam dintii si nu mergem la control la stoma o sa vina omuletul.S-a trezit Marc!!Va pup
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Neata, Cleo ,da Eric a stat la sigilare.Procedeul nu e dureror deloc,prima data cu o periuta care o fixeaza la turbina ii curata dintisorii,iar apoi se da maseluta cu un strat de lac ,sigiliul respectiv,iar apoi se intareste cu lampa.Nu se gaureste dintisorul sau ceva de genul.In caz ca e carie atunci se va curata caria,iar apoi se va pune materialul de plomba.Numai maselutele se pot sigila nu si dintisorii.Chiar daca sunt sigilate maselutele se mai pot face carii intre ele,deoarece acolo nu ai cum sa ajungi sa le sigilezi.Cat despre statul la dentist ,noi i-am explicat mult ca e bine sa mergem si sa facem ca e important si etc.Plus ca mai avem ceva carticica cu un baietel care manca multe dulciuri si a venit omuletul cu ciocanul si i-a spart o maseluta si s-a umflat bietul baietel.si noi pe asta am mizat mult ca daca nu spalam dintii si nu mergem la control la stoma o sa vina omuletul.S-a trezit Marc!!Va pup Andreea , fericita de baietei, Eric Sebastian (31 Mai 2008) si Marc Patric (16 Iunie2011) Evolutia lui Eric |
bafta.
Merci de recomandari. Noi am pregatit pe Mara ca mergem la dentist, dar cand a ajuns, a deschis gura si.. atat. HAP. Acum ii tot aduecm aminte; ea zice dada, dar mai incolo mergem
Doloress, fix la fel reactioneaza si Mara. De la dulciurile f. concentrate, asa face! (are un boom de energie de ne lasa fara vlaga pe amandoi,e irascibila, se da cu fundu de pamant, plange/rade si ora de culcare e decalata cu 2 ore...). Am avut discutii cu socrii pe tema asta de cateva ori - seara nu ii mai dam dulciuri. Mai manca seara piine cu unt si miere, mie mi se parea ca si aia o agita - nu la fel de rau. Acum si-a scos cina - de la ora 14 sta cu oareshce fructe... are meniu de adolescenta
Reallaura spune:
Buna, scumpele
Nu pre mai tin pasul cu voi, mai ales ca am net on and off. Acum scriu de pe ipad, dar mi-e mai incomod sa apelez la el.
[red]Ali[red]' draga mea, iti raspund sineu la chestionar:
De citit, nu are rabdare, din pacate, oricat mi-ar placea mie.
De iesit afara, celmputin odata pe zi.
Sport, inotul de 2 ori pe saptamana sper sz meargatoata vara. La toamna poate il dam la altceva.
Mancarea. Noi mancam destul de sanatos. Ii pkace si lui sa pape fructe, legume goale: varza, dovlecei, castraveti, rosii, morcovi mai mereu.
La gradi papa f bine. Cj dulciurile: nu se omoara, eu nu prea ii dau, in schimb maica-mea si soacramea ii dau. Din pacate. Bine ca nu se omoara el cu dulciurile.
Vapup pevtoate, v-am citit, as avea. Omentarii penteu fiecare, dar cand o sa am calculTor
Alysh spune:
Fete dragi,
Va multumesc mult pt raspunsuri. M-au ajutat mult sa fac o evaluare a situatiei noastre. Vad ca nu stam asa prost, m-am mai linistit. Am vazut ca si voi mai aveti scapari la dulciuri, ca Stef ma certa cum ii dadeam cel mai mic dulce. Cu sportul, asa si noi mai mult alergari, catarari, trotinete, bicilclete si la anu' sper sa ne apucam serios de un sport macar. Cu povestile vad ca suntem printre fruntasi
, asa ca imi permit sa va dau un sfat, de fapt sa va spun cum am facut eu incat a prins drag de povesti si sta fff atent si curios: am luat pana de curand numai carti cu multe imagini si mai putin scris. De cate ori citeam ii aratam si poza. Mai intrerupeam (si asta facem si acum) povestea pt comentarii. Adica Vlad e sursa nesecata de intrebari
. Si nu in ultimul rand sa jucati putin teatru cand povestiti, sa va schimbati glasul in functie de personaj, sa tremurati cand cuiva ii e frica, sa plangeti daca cineva e trist
, sa fiti fioros cand apare capcaunul, samd.
Acum am inversat, avem povesti cu mult text si mai putine imagini si vad ca le indrageste la fel de mult.
Multumesc mult pt sfaturi, voi incerca sa mai ameliorez capitolul de meniuri cu mai multe fructe si legume.
scumpele. weekend placut!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Eu ciocolata nu ii dau prea des ca reactioneaza foarte urat de la ea. Devine irascibil, nervos, plangacios si adio somn. SI asa avem maari probleme cu somnul, ca zici ca el e bebele, el se trezeste noaptea si vrea lapte si nu asta micu, dar apoi cand ii dau ciocolata cu siguranta e noapte de cosmar. NU stiu,la alte dulciuri nu reactioneaza asa. Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Andreea, din fericire, Victoria e super ok cu dulciurile. Daca iti spun ca aseara, la ora de culcare i-am verificat glicemia si am plans! Era abia 3.9! I-am dat o waffle cu sirop de artar muuuuuuult si ciocolata si apoi s-a culcat de parca ar fi mancat un fruct, nu o tona de zahar. (Plus pediasure cu amidon, ca in fiecare seara) Apoi i-am mai verificat o data glicemia, era 6.9. Azi dimi mi-a crescut inima cand am vazut ca glicemia era 4.7!

Fecian daca tot tii tu neaparat sa 'judeci', fa-o public, mai ales ca in pm ce mi l-ai trimis nu vorbesti numai de mine, ci de toate! Eu as zice sa te dai jos de pe calul tau moral si sa nu mai judeci! Daca te deranjeaza conversatia, stai deoparte! Doar pentru ca ti s-a intamplat tie sa fii 'barfita' de persoane rau-voitoare, nu inseamna ca toti vor doar subiect de barfa; te-ai gandit ca poate pe forumul asta (sau chiar si in viata reala) e posibil sa mai existe si persoane care chiar cer o parere sincera sau un sfat, fara macar sa-si imagineze ca vor fi perceputi ca 'barfitori'??? Si mie imi pare rau ca TU nu ai vazut mai departe de ceea ce ai considerat tu barfa si in loc sa incerci sa ajuti si sa te limitezi la atat m-ai facut sa ma simt oribil pentru ca am cerut sfat la rezolvarea unei probleme reale, pe care eu mi-as dori sa o abordez cu tact si am recunoscut ca imi lipseste tactul.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
stefany_p spune:
Halou, ne-am mutat, inca suntem plini de cutii insa ne-am mai linistit acum..ma rog, daca ma obisnuiesc si cu zgmotul strazii ar fi ceva, noi venim dintr-un cartier linistit si am ajuns acum aproape de autoruta..noh, om vedea cum e, daca nu la anu ne mutam iar, doar suntem nomazi
La voi toate bune?
Am citit discutia despre Chelsea, daca intereseaza si parerea mea... Fecian cred ca exagerezi
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Eu tocmai prin mesajul ala incercam sa admit ca am gresit cu "tonul". ... Iar PM-ul draga Desiree era si este ADRESAT DOAR TIE. |
Ala a fost mesaj in care admiteai ca ai gresit tonul?

PM-ul l-as fi considerat adresat doar mie, daca vorbeai doar de mine. Dar in momentul in care ai pomenit si de restul, eu am considerat ca nu e frumos ca faci exact ceea ce ma acuzi pe mine ca fac. Tu ma consideri pe mine barfitoare ca cer sfat pe un forum public si totusi tu imi trimiti mie pm, in care vorbeasti de toate mamicile de la M&M, sau cel putin de cele care nu-s de acord cu tine. Si sa nu crezi ca sunt singura care-si pune singura etichete pe aici...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
fecian spune:
Ai mare dreptate... Imi retrag toate cuvintele, imi cer public scuze.
Si cum am zis mai sus. Fie cum zici tu!
Felicia,
de
(Gabriel) si
36+ cu bulina Anamaria
AMR 4 s!!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!

Evolutia lui Eric
Victoria iese invingatoare!!!