Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 17
Victoria_mami spune:
Uite ca am uitat cand am raspuns intrebarilor lui Alysh: Victoria e dependenta de supa de pui (/gaina). Mananca zilnic, ori la pranz ori dupa ce se trezeste. Si mai nou, ii place mult ciorba de fasole. Adevarul ca si eu as putea sa mananc zilnic ciorba de fasole cu afumatura. Si cum ea manaca carnita de pe ciolane afumate, tot mereu fac ciorba de fasole, ca am (cum am zis) 2-3 ciolane in fiecare saptamana, mai putin carnita de pe ele, doar osul si soricii si grasimea.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Nicole1980 spune:
Desiree - hmmmm ce parc aveti voi 

. Iar printesa Victoria este o dulce, are alura de fotomodel, mi se pare foarte inalta.
Mie imi place foarte tare poza cu voi cand dormiti (tanjesc dupa asemenea momente cu David) si poza in care Victoria isi tine bebelusul in brate, ea insasi foarte delicata, picior peste picior. Aaaa si foarte grijulie ![]()
in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Doloress spune:
DESIREE- superbe pozele, Victoria nu mai zic, o frumusete mica si dulce! MI-a placut in parc la voi, la noi sunt numai chestii pentru cei mari si intrarea te usuca, asa ca asteptam sa mai creasca putin. Mai avem din astea de cartier, balciuri, dar vin cand si cand, nu stim niciodata.
In ce priveste adolescentii, asa zic si eu, sa faca ce-i taie capul, dar cand au totusi un copil... ar trebui sa asculte si de altii. Pentru ca ii nenorocesc pe viata din pacate. Nu e numai vorba de ei. Asta e, sa speram ca macar are un organism puternic fetita.
CLEO- hehehe, din pacate aici doctorul nu-ti zice nimic, nu e ca in Romania, unde te intoarce pe toate partile (vorbesc de pediatrii) Pai pe mine m-a chemat numai la 2 luni, la vaccin si atunci in 5 minute am iesit. L-am intrebat daca sa stau cele 10 minute de dupa, sa vedem daca nu face reactii si mi-a zis ca nu e necesar. Si cand il intreb ceva, imi raspunde printr-o intrebare : Dar tu cum crezi ca e mai bine? Mama stie cel mai bine, asa imi zice mereu. Deci... slaba sansa cu doctorii de aici. Eu recunosc ca tot ce stiu am aflat dintr-o carte pe care am primit-o din spital si de pe forum.
NICOLE- felicitari! Bine ai revenit pe la noi! Imi pare rau ca trebuie sa stati despartiti. Ai sperante sa il readuci inapoi cu voi acasa? Sau cam asa va fi mereu?
PUPUTI- welcome back si voua! Bine ca sunteti cu totii OK, dupa catastrofa aceea. Baietelul unde era, la gradinita? Cum ai luat legatura cu el? Cred ca as fi murit de inima cu gandul daca e OK.
CLEO - super pozele, am fost si eu la OStende, cand aveam 18 anisori, hehe, ce faina excursie a fost aia. Am luat ferryboatul pana in Anglia.
Wow, Robertel vad ca si-a tras harem de printese blonde, astepam cu interes sa vedem cum decurge intalnirea celor doua rivale. ![]()
Luminel spune:
Buna tuturor!
Cleo, legat de spalatul pe dinti, poate ti se par interesante pasajele de mai jos (dintr-un articol); eu zic ca trebuie evitate exagerarile, si intr-un sens si in altul![]()
Clatirea gurii dupa spalarea dintilor
"Clatirea curata invelisul protector lasat de pasta de dinti, iar absenta acesei operatiuni ar adauga cateva ore de protectie dintilor", spune medicul dentist Phil Stemmer.
"Eu incerc sa nu beau lichide cel putin o jumatate de ora dupa ce imi spal dintii. Este o senzatie ciudata la inceput, insa te vei obisnui repede. Nici macar nu ud periuta de dinti inainte de a ma spala, deoarece acest lucru poate diminua efectul pastei de dinti", spune Phil Stemmer.
Medicul dentist afirma, de asemenea, ca spalatul dintilor imediat dupa masa nu este recomandat.
"Asteptati cel putin o jumatate de ora inainte de a va spala, deoarece acizii si zaharul din alimente slabesc temporar smaltul dintilor. Daca va spalati pe dinti prea repede dupa masa, de fapt periati smaltul inainte ca acesta sa se intareasca din nou".
Am vazut si pozele; Mara e o strengaritza mica si dulce
sunteti o famili tare frumoasa!
Desiree, superbe poze
Ce a crescut Victoria!!! Si redevine fetita pe care o stiam: frumoasa, vesela, etc...
Ylari, curaj, draga mea! dupa plecarea lui tati, o sa-ti fie greu la inceput, nu pot sa te mint
dar te obisnuiesti
Sa va fie de bine shoppingareala! sa purtati sanatosi ce ati luat!
Wellcome back, Puputi si Nicole (si felicitari pentru sarcina!)
I go back to work
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Buna fetele! Am ajuns sa citesc si eu din urma ce ati mai facut zilele astea.
Ma bucur mult ca avem re-aparitii la gasca de M&M. Bine ati revenit, Puputi si Nicole!
Bune vesti si povesti de la voi ![]()
Noi am facut asa o plimbarica scurta pina la Sibiu. Costi a venit cu ideea joia trecuta, am cautat repede un hotel si am rezerva si sambata la 6 jumate am plecat. Lungutz drumul, dar a fost OK totusi. Astia mici atata se maimutaresc si se joaca in spate de iti fac capul mare
Fusesem la Sibiu in vara dinainte sa-l "coacem" pe Raducu, si ramasesem cu nostalgia unui concediu foarte frumos petrecut acolo.
Foarte cald a fost si in Sibiu, sambata seara cred ca iesise tot orasul la terasele din centru.
Ieri la intoarcere am luat-o pe valea Oltului, am oprit si la manastirea Cozia, foarte fain si pe acolo.
Daca aveti timp si rabdare, am pus niste poze aici. E si un filmulet cu tati si baietii tzopaind in fantanile din Piata Mare.
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Buna fetele! Am ajuns sa citesc si eu din urma ce ati mai facut zilele astea. Ma bucur mult ca avem re-aparitii la gasca de M&M. Bine ati revenit, Puputi si Nicole! Bune vesti si povesti de la voi Noi am facut asa o plimbarica scurta pina la Sibiu. Costi a venit cu ideea joia trecuta, am cautat repede un hotel si am rezerva si sambata la 6 jumate am plecat. Lungutz drumul, dar a fost OK totusi. Astia mici atata se maimutaresc si se joaca in spate de iti fac capul mare Foarte cald a fost si in Sibiu, sambata seara cred ca iesise tot orasul la terasele din centru. Ieri la intoarcere am luat-o pe valea Oltului, am oprit si la manastirea Cozia, foarte fain si pe acolo. Daca aveti timp si rabdare, am pus niste poze aici. E si un filmulet cu tati si baietii tzopaind in fantanile din Piata Mare. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Sa va fie de bine escapada,Gabi! Frumos si curat oras, Sibiul! Zici ca esti in vest!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
bine ai revenit Gabi, dragute poze, mi-ai amintit d elocurile alea, noi am facut fix traseul ala al vostru acum 2 ani, cu sibiu, piata aia, terrase, cozia, tot. 
gabitzam spune:
Din excursie am venit si cu un rosu in gat la Raducu. De azinoapte are febra, gatul inflamat, nu mananca, a vomat siropelele, i-a bagat bona supozitor in funduletz. E taica-su cu el la pediatra acum.
Cred ca de la aerul conditionat i se trage, diferente mari de temperatura intre inauntru si afara. In masina, la hotel, etc
YLARI spune:
Buna fetele!
Gabitzam foarte frumoase pozele. Eu am fost in teambuilding in zona Sibiului chiar inainte de sarcina cu Eva (de fapt eram insarcinata dar inca nu stiam) si mi-a placut foarte mult, imi aduc aminte ca am vazut o multime de berze atunci! Imi pare rau ca Raducu e bolnavior, of, mai mult ca sigur e aerul conditionat, si Evei bronsita tot de la aer i s-a tras in iunie.
Lumi merci de incurajare! Of, incerc sa ignor ca pleaca, sa nu ma gandesc ca ma apuca nebuneala...
Mie mi-au iesit o parte din analizele de trombofilie, eu zic ca sunt bune:
Antitrombina III 97 (valori de referinta >80)
Proteina C 100 (valori de referinta 70-130)
Proteina S 80 (valori de referinta 55-140)
Astept acum mutatiile dar alea cred ca tocmai pe 27 ies.
Maine o sa iasa listeria.
Nu mai pot de nerabdare si abia astept sa merg si la un hematolog cand le-oi avea pe toate sa vedem ce zice.
Of...
Cred ca vroiam sa va mai spun ceva dar nu mai tin minte...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Nicole1980 spune:
Cleo – faine poze, iar Mara este o papusica dulce. Ma bucur ca sunteti impreuna acum
Dolores – draga mea sper sa il aducem pe David cand voi incepe sa stau acasa cu noul bebe. Apropos, cum este cu 2 baieti? Eu nu ma imaginez mama a 2 baieti, dar trebuie sa ma pregatesc , ca am sanse de 50/50.![]()
Gabitzam – no, faine locuri ati strabatut. Si noi am fost ultima data la Sibiu, tot inainte sa-l coacem pe David (sau cred ca era copt de 5-6 zile)si am ramas cu o nostalgie a locurilor.Vad ca inca mai sunt muscate colorate.
Foarta faina locatia cu iazul, unde pescuiesc baietii. Unde este ?
Of vad ca aveti probleme, sanatate multa lui Raducu
. AI 2 baieti mari si frumosi !
in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe